Çatlaklar 15 yaşında bacakta ve kalçada çatlak olur mu :(

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
kiloyla yasla alakasi yok artik bencede kilo alip vermeden azda olsa düzensizlikten benimde asriri bende 13 14 yasindayken somdide yani dogum yapmis kadin gibi catlaklarim var bi arkadasim var kilolu ama mükemmel ski vücüdu yapilardanda kaynakli

bende 19 yaşındayım kalçalarımda var çatlaklar :S 1.55 boyundayım ve kilom 52 :S arkadaşımda benden 1 yaş küçük onunda gögüs üstünde var çatlaklar :S bende diyordum erken değilmi yaşım ama benden daha küçüklerdede oluyormuş bir nevi içim rahatladı ama neden oluyor olabilirki :S mesela ben çok hızlı kilo alıp veririm bir haftada 50 den felan 45 e düştüğümü bilirim ve 1 haftada 60 a çıktığımı bilirim arkadaşlarım ondan oluyor diyorlar :S
bende birde guatır var ve troit beziydi sanırım işde o az çalışıyormuş...birde aşırı kansızlık ve eklem romatizması vardı ama onların hiç bi etkisi olacağını sanmıyorum :S guatırdan ve troit bezinden şüpheleniyorum :S 2 sene önce 45 kiloydum geçen sene 60 kiloydum şimdi ise 52 kiloyum :S

Arkadaslar bende 13-14 yasindaydim
İlk ergenlige girdigimde cok zayif olmama ragmen kalcamda catlaklar olustu ben bugday tenli olsugum icin cok bariz belli olmuyor ama buyukdukcede azaldi bayagi ama var hala tabi ama sadece kalcamda bu genetik v cilt yapisi ile alakali heralde..ama asiri kilolularfafa oluyor.

kızlar bunun ne fazla kiloyla ne de aileyle alakası yok benim annem 3 doğum yaptı şuan 43 yaşında çatlağı bırakın bir gram selüliti yok üstelik yediğine içtiğinede öyle aman aman dikkat etmez kilosu yok ama sadece biraz göbeği var ona rağmen hiçbişeyi yok.gelin bide bana sorun çocukluğumdan beri basketbol voleybol tenis aklınıza gelicek her sporla uğraştım taki lise sonda sağlık sorunuma kadar.ona rağmen basenlerimde inanılmaz çatlak var ve hala devam ediyor.kullanmadığım krem ve yağ kalmadı durmuyo bi türlü ve hiçbizzaman kilom olmadı her zaamn fiziğim düzgündü.bu yapısal bişey hatta boyut atlyarak kader diyorum :)

Off bu çatlakalrın bi çözümü yok mu yaa.Arkadaşlarımla tatile gidicem ama ben denize,havuza nasıl gireceğimi düşünüyorum..Bu dermaroller kullananlar kullandıktan sonra ne sürdünüz çatlakalrınıza?

Vücudunda çatlaklar yeni oluşmuş arkadaşlara tavsiyem mutlaka iyi bir cilt doktoruna görünmeleridir. Yeni yeni oluşmaya başlayan çatlakların tedavisi var, hatta sonradan oluşacak çatlaklara bile çözüm var, ama aradan uzun bir zaman geçince hiçbir şey ne yazık ki çözüm olmuyor. Keşke zamanında biri de beni bu şekilde uyarsaydı...

benide zamanında kimse uyarmadı a kırmızı çizgiler dedim geçtim sonradan oluşacaklara çözüm neymiş

Son düzenleme:
vücut çatlak oluşması açısından müsaitse bunu durdurmak için cildi sürekli nemli tutmak gerekiyor. badem yağı, kayısı yağı vs. gibi doğal çözümler olmakla birlikte doktorun önereceği çatlakların oluşmasını önleyici belirli kremler var. cildinize hangisinin daha uygun olacağını doktor karar verecektir.

Allah Allaaaaaaah 52 kiloyum, o kiloyum bu kiloyum diyip durmuşun.

boyun 1.70se zzayıf, 1.50yse kilolu olursun, fitim fitim fitim. bu ne allah aşkına ? başka bir yerde yaşına 17 demişsin.

Şimdi 15? Kendini giderek küçültüyorsun.
İstersen seni ilkokul bölümüne alalım, geçen yıl ki arkadaşlarını bul?

Çatlaklar hızlı kilo alıp vermeden oluşur.

Öyle o kilonla, fitliginle alakası yok.

Bende de var 18 yasindayim 17 yaşımda basladi bacaklarimda kalcamda goguslerimde yaz geldi bikini giycem çekiniyorum giymeye senelerdir yuzmeye hasretim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…