- 9 Şubat 2010
- 18.302
- 1
- 41.312
- 798
Bahsedilen yer çay ocağı değil bence, büyük adliyelerde cafeler mevcut, aynı hastanedekiler gibi, onlarda fiyat farklı oluyor. İşletmeci personele farklı cafeye farklı fiyat koyuyor.Benim anladigim kadariyla mekan kafe degil devlet dairesi cay ocagi. O tip yerlerde fiyatlar cok uygun olabiliyor. Velev ki adam karistiriyor ve fiyati yanlis hatirliyor da olabilir. Onun uzerine hatirladigi fiyat uzerinden sorup kendince hakkini aramis olabilir. Ben gercekten bu hak arama olayina hak verdim. Ama glort ettigin kisinin yaninda gerek yok tabi ki. Bir sonraki gidisinde veya konu sahibi mekandan gittikten sonra tekrar sorulabilirdi.
Devir ekonomi devri evet, hepimiz dışarıda yemek yerken düşünüyoruz ama böyle değil. Biriyle geçireceğin özel zamanda karşındakinin yüzüne karşı para muhabbeti yapmazsın.
Ha memurlar da çok iyi paralar almıyor maalesef, geçen yılki alım gücümüzle şu anki arasında dağlar var.
Konu sahibi para nefes almak kadar önemli derken haklı ama ifade yanlış olmuş, adliyedeki memur çok alsa 15 alıyordur ki sanmam, gözü zenginlikte olsa ona bakmaz, para harcamayı bilmek önemli dese daha doğru olurmuş. Adamın patavatsızlıklarına bakarsak çok sırıtacak bir gaf da değil bence.