Sivilceli Ciltler %15 tca - kimyasal peeling ile akneye lekeye son

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
valla düşük aist oranlı olmasına ragmen güneş koruma kullanması lazım acelei yooksa eylül başı itibariyle yapın canım.mayıs-agustos ayları yapılmıyor.ama cildi süper soyuyor ben ilk seasnımı doktora yaptordım ondan ögrendigim gibi yaptuım.cilt bu akdar çabuk bukadar çok nasıl soyulur göreceksiniz.

kızlar ebaydan alıcam fakat bulamadım search etmeme ragmen hangısını alıcam birsürü var???

link verebilirmisiniz?

ayrıca ben bunu bacağımdaki lekelere kullanıcamkaydirigubbakcemile3:teytey::dance:hihoyyyt

peeling mevsimi bitti güneşin kendini tamamen gösterdigi yaz döneminde bu işlem fayda yerine zarar verir olmayan lekeler oluşur bilgilerinize

ewt yaa bende 3 gun once yaptım bugun acayıp soyuldu resmen derı degıstrıyorm.. bugun gunesten kacacam dıe sekılden sekıle grdım :)

mayıs ayı peeling için son ay.eylüle kadar ara vermek lazım.eger ısrarlada yapacaksanız 50 faktmrlü krem kullanın ama dışardıa nile 1.5 saate 1 yenileyin.
arkadaşım memnunmusun tca dan?? tavsiyeler iyi geldimi?

tretin adlı kremden daha fazla mı soyuyor.
yoksa iki ilacın etkisi de aynı mıdır .soyma ve leke konusunda hangisi daha başarılıdır?

mayıs ayı peeling için son ay.eylüle kadar ara vermek lazım.eger ısrarlada yapacaksanız 50 faktmrlü krem kullanın ama dışardıa nile 1.5 saate 1 yenileyin.
arkadaşım memnunmusun tca dan?? tavsiyeler iyi geldimi?
evet iki haftadr 2.ye yapısım guzelce soyuldu yuzum :) gercekten haksızlık yapmısım tca aa senn tavsıyenlee bolca surdum bıde yıkamadm kremledım falan super soyuldu bu sefer...

tretınde soyar ama bı sure sonra ıcten soyuyo gorunmuyoo ve sankı ıse yaramıyo hıssı bırakıyo... tca 3 gun ıcınde bı ust derıyı atıyo gercekten ama guzel kullanrsan :) bılgengın arkdsta bu konudaa cok yerde yazdı kullanım sekılını saolsun :1hug:

bir an önce yaz bitse de ben de başlasam şu tca ya.benim cildim çok hassas.işim gereği sürekli de dışardayım.o nedenle yazın kullanmamı uygun bulmuyorum.kışı bekliycem..

arkadaşlar bu tca 15 evde yaptığınızda işe kaç gün sonra gidebiliyorsunuz işe gidemeyecek kadar kötü mü durum makyajla görüntü düzeltilemez mi

TCA tüm yüze,yani dudak üstü(bıyık kısmında hafif lekem var da)alın ve çene kısmına uygulanabilirmi?

"mert" benim cildim yanaklar ve çene yağlı alnım kuru.. benimde yanaklarda oluyordu.. çok değil ama bende rahat durmayıp oynadığım için izler kalıyordu.. ama artık hiçbirşey kalmadı... :)

"anemon" arkadaşım soyulma sırasında 2. ve 3. gün hiç dışarı çıkmıyorum çünkü 2. gün gerilme 3. gün soyulma oluyor.. yani 3-4 gününü alıyor.. çıksam da güneş koruyucu kullanıyorum bol bol nemlendirici sürüyrm.. ama 2. gün kimseyle karşılaşmamaya dikkat ediyorum çünkü çok gergin oluyor :))) gülünce kırışık gibi...

Bir de Bu TCA da anlamadığım bişey var..
Bu soyulma, morluklar,kızarıklıklar,kabuklanmalar kaç günde bitiyor ve cilt normal haline geliyor?
Tam bunlar bitmişken zaten diğer seansa mı geçilmiş oluyor..
Yani neredeyse ömrü billah soyulmuş,kabuklanmış ciltlemi dolaşılıyor...

Açıklarsanız sevinirim..Özellikle Bilgengin84 arkadaşımız

Cnm 1 hafta 10 günde tamamen bitiyo sanırım soyulma kabuk vs..bnde yapmak istiyorum ama mayısın sonuna geldik artık gerçi evde yaparm çıkmamda dışarı tatildeym nede olsa..peki bi sorum olucak bnmde, cildimde hala sivilcelerim mevcut ama inanılmaz kırmızı lekeler var sivilceler olsada bu asit kullanılabilir mi? yani sadece lekeli cilt kullanacak die bişi yok öyle diil mi?

Bence sivilceler mevcut iken yapılmıyor bu TCA

Ancak sivilce sorunu giderildikten sonra yapılıyor..Ben öyle anladım bu topikten

arkadaşlar ,mademki soyulma oluyor cilt yenileniyor vücut çatlaklarımızıda geçirmezmi

benim de cilt altında sivilcelerimden kalma kırmızı lekeler var ne yaptıysam geçmedi malesef alsam mı acaba diye düşünüyorum ama korkum da var

X