15 tatil ilk eşten olma cocuk 5 aylik bebek ve sinir krizi gecirmem

Yetim hakkı yiyorsunuz yani. Bir tanıdık öyle yapmıştı. Babasından maaş alsın diye Allah çıkardı bi güzel. İnşaAllah masumlardan çıkmaz
Yok yiyemiyor adam nafaka tazminat vermemek için dümdüz boşadı

Eşinizin ilk evliliğinden olan 9 yaşındaki kız çocuğunu dip not alarak belirtmissiniz ama sizin 5 yaşındaki oğlunuzda ilk evliliğinizden değil mi? Ve sizinle yaşıyor onu belirtmemissiniz. Ayrıca evde 9 ve 5 yaşında iki çocuk varken bir başkasının 11 yaşındaki erkek çocuğu eve alınır mı? Neyin kafasını yaşıyorsunuz. Korkunç video yerine başka şeylerde izletebilirdi veya çocuğa zarar verme ihtimali dahi var. Arada yaş farkı var nasıl bunu göz ardı edebiliyorsunuz?
Iste kalmasın diyemedim hayir diyemedim yok adamla ortak cocuklarim benim

Özellikle diger esten kiz cocuk varken arkadasinizin cocugu neden sizde kaliyor ya bu ne sacmalik esiniz bi ise yaramiyor siz kötu bi durumda 4 cocugu nasil idare edeceksiniz cok sinir oldum eşinizi faaln gecin siz önce kendiniz bi büyüyün ve hayir demeyi öğrenin arkadasin cocugu ne alaka sizde kalacak

Kadının üstüne gitmeyin ya zaten çocuk bakmak kolay değil, anlayışsız, yardımcı olmayan bi adamla yaşamak hiç kolay değil, çözüm üretebilen varsa yazsın sıkıntı verecek seyler yazmanın ne anlami var, "adamla konuş böyle böyle de" deyin mesela ,daha da sıkıntıya sokmayın şuraya derdini yazan insanları, laf sokacaksınız da elinize ne geçecek?
Laf sokmak demeyelim, o adamla birlikte yasamak zorunda degil bu da bir oneri. Ikincisi burda gordugunuz uzere dislanmaya calisilan bir es kisisi eski cocugu var. Hakli oldugu kisma herkes hakli yaziyor ama o cocuga potansiyel ayrimcilik riski tasidigi icin uyarilmasi laf sokmak olmuyor. Dediginiz yontemle o sorun cozulecek olsaydi zaten ortada boyle bir sorun kalmazdi. Bir de ben eminim ki esin eski esinden cocugu onlarda kalmasa sinir krizi filan olmayacakti bu konu da acilmayacakti cunku bahsettigi sorunla o konunun hic alakasi yok. Elestirildigi sey de bu.

Sadece üvey çocuğuna mı üzüldün? 3 çocuk da mağdur.

Hatta üvey daha şanslı onun daha aklı başında bir annesi var hiç değilse
Ben boşansam çocuğumu eşimin evlendiği kişi ile aynı eve yollamam. Kadın tatil yapsın diye yollamış resmen

Özellikle diger esten kiz cocuk varken arkadasinizin cocugu neden sizde kaliyor ya bu ne sacmalik esiniz bi ise yaramiyor siz kötu bi durumda 4 cocugu nasil idare edeceksiniz cok sinir oldum eşinizi faaln gecin siz önce kendiniz bi büyüyün ve hayir demeyi öğrenin arkadasin cocugu ne alaka sizde kalacak
Cok sinir oldum ben de ya arkadaş düşünceli davranmaliydi degil mi?cocuk kalmak istiyorum dediğinde hayir oglum kalamazsın demeliydi?

Benim eşimle resmi nikahim yok vardı bosandik sonra tekrar bir araya geldik ve evin giderlerini ben de karşılıyorum bilmem evdeki tüm eşyaları da zamanında ben almıştım.bilmem anlatabildim mi
Ne olursa olsun orası sadece sizin yaşam alanınız değil o çocuğun babasının evi de oluyor. 9 yaşındaki kıza o kadar üzüldüm ki anlatamam. Ayrıca 11 yaşında bir çocuğun sizde kalmasına izin vermeniz bile yanlış. Ne yazsam bilemedim bu yazıyı görene kadar yine sakindim ama resmen küçücük kızı 1 hafta evde istemiyorsunuz ne planınız varsa o kızı da dahil edebilirsiniz...

Benim eşimle resmi nikahim yok vardı bosandik sonra tekrar bir araya geldik ve evin giderlerini ben de karşılıyorum bilmem evdeki tüm eşyaları da zamanında ben almıştım.bilmem anlatabildim mi

Resmi nikahınız yokken eşinizden bir çocuk sahibi daha olup, çocuğunuzu kimliksiz bırakmadınız inşallah. Adam bebeğinizi nüfusuna aldı mı ?

Adamla bir çocuk daha yapıyorsanız, neden resmi nikah yapmadınız ?

H handegunerler niye beğenmedin yorumumu? Eş ne demek, birlikte yaşadığınız insanla önceden yaptığınız nikahın bir bağlayıcılığı var mı hukuki olarak? Adam eve de bakmıyor sen onun geçimini yapıyorsun o da kendisi için para biriktiriyor.
herkesi seri eksilemiş zaten:)

Ben boşansam çocuğumu eşimin evlendiği kişi ile aynı eve yollamam. Kadın tatil yapsın diye yollamış resmen
Aynen oyle işte.1 hafta kalacaktı kiz.1 haftanın sonunda kaldın telefon açtı tüm Tatı orda kalsin dedi.ben busey yapamadım eve takıldım 3 coculla.

Tatil yapamaz mi kadin o kadarina hakki yok mu? Ydi yirmi dort annelik mi yapmasi lazim? O zaman kadinlar tek basina uresin. Bu yorumunuz uzerine bir daha dusunun bence.

Diger konudaki sorun çözüldü mü de yeni konu açtınız?
Noldu o evde parasiyla kalip rezil olmaya devam karari mi aldiniz?
Ayrica ilk esten olan çocukla babasi ilgilenmek zorunda terbiye cocuga cevap vermemekle olmuyor sizin ex koca safi zarar ne diyim siz o evdeki eşyalarınızı da alip gidin ev tutun emin olun kafaniz rahat olur
9 yasindaki cocuga da uzuldum baba ilgilenmiyor üvey anne desen psikolojisi bozuk eee cocuk napsin

X