15 tatil ilk eşten olma cocuk 5 aylik bebek ve sinir krizi gecirmem

Yok benim eşimle resmi nikahim olmadığı ve evin tüm giderlerine ortak olduğum gibi bana bir kuruş harcamaları icjn kızına bakamam.bakmam için bana fedakarlik yapması lazım.
Peki eve hiç katkı sağlamayan bir adamla neden beraber yaşıyorsunuz? Ne çocuklara bakıyor ne de eve para veriyor. Amacınız nedir?

Benim eşimle resmi nikahim yok vardı bosandik sonra tekrar bir araya geldik ve evin giderlerini ben de karşılıyorum bilmem evdeki tüm eşyaları da zamanında ben almıştım.bilmem anlatabildim mi
bu durumda eşiniz olmuyor farkındasınız değil mi? sevgiliniz aslında.

Esimin ilk eşinden olan kızı tatilin ilk gününden itibaren yanınızdayız kiz 9 yasinda
Benim de 5 yasinda bir çocuğum.var.biri de 5 aylik henüz.dun de bir arkadaş gelmişti oturmaya.onun da 11 yasinda bir oglu var.aksama kadar oturdular cocuk geceyi bizde geçirmek istedi.tamam dedim.
Sabah oldu benim 5 yaşındaki coxuk huysuzluk yapıyor surekli mizmizlaniyor benn de erken kalkıp kahvaltımı yapmıştım.ama evdekilere kahvaltı hazırladım.5 yaşındaki oğlum huysuzluk yapıyor babasına biseyler diyor ben salonda temizliğe başladım bu arada.babasina belki 50 kere baba baba baba baba diye bisey demek istiyor adam duymazdan geliyor.cocuk yanıma geliyor bana sikayet ediyor bisey yapamıyorum tekrar babasına gidiyor baba baba diyor adam sallamıyor.kizdim cevap versene cocugq dedim sen benim yöntemlerime ne karisiyon diyor terbiye ediyormuş o şekilde davranarak
Coxuk daha beter sinirleniyor bir yandan.bir yandan salonu toparlıyorum neyse oglum geldi salona dun misafir gelen arkadasin cocugu var onunla oynuyor biseyler söylüyor bu sefer cocuk bunu sinirlendiriyor yapma dediğini yapıyor cocuk bağırınca gülüyor.bu sefer ona bisey diyemiyorum benimkine kızıyorum yapma diye anlamıyor.zaten dün akşam da oğluma korkunc bir video izletmis cocuk çok korktu.ben de izledim cocuk nedne bu kadar korktu diye gerçekten korkunc bir video

Neyse bir yandan da benim bebek ağlamaya başladı.bu arada arkadas ariyor hastaneye gidecem oglum biraz daha sende kalsi diyor ortalık tımarhaneye döndü.ben de msj yazdim arkadaşa durumlar iyi degil burda dedim geldi aldi cocugunu.adama da kızdım cocuk sana 50 kere baba diyor bir cevap versene diyorum ben onu terbiye ediyorum diyor.nasil terbiye anlamaidm.
Adamla da ayrı kavga oldu.nasil yorumlarınız bu durumu arkadaşlar?
Size de bir şeyler yazacaktım unuttum, bugünler geçici, elinizden geldiği kadar kendinizi üzmemeye sinirlenmemeye çalışın, benim çocuklarım peş peşe oldu biri 6aylikken diğerine hamile kaldım hiç istememiştim, çok kötü günler geçirdim ,çok zorlandım, kimse yardım etmedi ,ama şimdi biraz daha rahatladım birisi 3.5 yaşında birisi 5e yaklaşıyor, birbirleriyle oynuyorlar ,yine zor biraz ama eskisi kadar değil, bugünüme şükürler olsun sağlıkları yerinde ya,Allahim acılarını göstermesin hepimize de ,bugünlerin geçeceğini bilin hepimiz imtihandayız bu dünyada.

Ev zaten 3 çocuklu diyeceksin tabi ki hayır diye olur mu öyle şey curcuna resmen.. bir daha kabul etme bak sinirlerin geriliyor eşinle de geriliyorsunuz stresten

Canım belki bilmediğin için yazıyorum bu üyenin o evde bir değeri yok öyle rest çekecek laf söyleyecek bir durumu yok. Adam evden kovsa yahut kilit değiştirse adam suç işlemez ya da evimi işgal etti diye polise gitse üyeyi evden attırır.

Eski konularını ban süresince okudum eve adam eve gel diye çağırmadan çocuk babasız kalmasın diye maniülesiyle gelip yerleşmiş adamın abazan bi anında diğer çocuğu yapmış ( çocuğu koydum diye mesajı var hatta araştır)

Adamı çocuklarla kendinde tutuyor ( yani evde kalmaya devam edebiliyor diyelim) zaten yani özetle kendinin olmayan bir evde nikahsız yaşıyor öyle şu gelsin şu gitsin diyemiyor.

Bir de beğenmedim atmış hayırdır yalan mı söylediklerimiz H handegunerler

Yok benim eşimle resmi nikahim olmadığı ve evin tüm giderlerine ortak olduğum gibi bana bir kuruş harcamadigiı icin kızına bakamam.bakmam için bana fedakarlik yapması lazım.
Bakmak zorunda tabi ki değilsin sana düşmez ama şöyle düşün çocuklarının öz kardeşi bak el çocuğunu bile eve kabul etmişsin kız da aile üyeniz eşiniz olsun olmasın çocukların bağı var öyle görün

Esimin ilk eşinden olan kızı tatilin ilk gününden itibaren yanınızdayız kiz 9 yasinda
Benim de 5 yasinda bir çocuğum.var.biri de 5 aylik henüz.dun de bir arkadaş gelmişti oturmaya.onun da 11 yasinda bir oglu var.aksama kadar oturdular cocuk geceyi bizde geçirmek istedi.tamam dedim.
Sabah oldu benim 5 yaşındaki coxuk huysuzluk yapıyor surekli mizmizlaniyor benn de erken kalkıp kahvaltımı yapmıştım.ama evdekilere kahvaltı hazırladım.5 yaşındaki oğlum huysuzluk yapıyor babasına biseyler diyor ben salonda temizliğe başladım bu arada.babasina belki 50 kere baba baba baba baba diye bisey demek istiyor adam duymazdan geliyor.cocuk yanıma geliyor bana sikayet ediyor bisey yapamıyorum tekrar babasına gidiyor baba baba diyor adam sallamıyor.kizdim cevap versene cocugq dedim sen benim yöntemlerime ne karisiyon diyor terbiye ediyormuş o şekilde davranarak
Coxuk daha beter sinirleniyor bir yandan.bir yandan salonu toparlıyorum neyse oglum geldi salona dun misafir gelen arkadasin cocugu var onunla oynuyor biseyler söylüyor bu sefer cocuk bunu sinirlendiriyor yapma dediğini yapıyor cocuk bağırınca gülüyor.bu sefer ona bisey diyemiyorum benimkine kızıyorum yapma diye anlamıyor.zaten dün akşam da oğluma korkunc bir video izletmis cocuk çok korktu.ben de izledim cocuk nedne bu kadar korktu diye gerçekten korkunc bir video

Neyse bir yandan da benim bebek ağlamaya başladı.bu arada arkadas ariyor hastaneye gidecem oglum biraz daha sende kalsi diyor ortalık tımarhaneye döndü.ben de msj yazdim arkadaşa durumlar iyi degil burda dedim geldi aldi cocugunu.adama da kızdım cocuk sana 50 kere baba diyor bir cevap versene diyorum ben onu terbiye ediyorum diyor.nasil terbiye anlamaidm.
Adamla da ayrı kavga oldu.nasil yorumlarınız bu durumu arkadaşlar?
Eşinizin ilk evliliğinden olan 9 yaşındaki kız çocuğunu dip not alarak belirtmissiniz ama sizin 5 yaşındaki oğlunuzda ilk evliliğinizden değil mi? Ve sizinle yaşıyor onu belirtmemissiniz. Ayrıca evde 9 ve 5 yaşında iki çocuk varken bir başkasının 11 yaşındaki erkek çocuğu eve alınır mı? Neyin kafasını yaşıyorsunuz. Korkunç video yerine başka şeylerde izletebilirdi veya çocuğa zarar verme ihtimali dahi var. Arada yaş farkı var nasıl bunu göz ardı edebiliyorsunuz?

Benim eşimle resmi nikahim yok vardı bosandik sonra tekrar bir araya geldik ve evin giderlerini ben de karşılıyorum bilmem evdeki tüm eşyaları da zamanında ben almıştım.bilmem anlatabildim mi
Yetim hakkı yiyorsunuz yani. Bir tanıdık öyle yapmıştı. Babasından maaş alsın diye Allah çıkardı bi güzel. İnşaAllah masumlardan çıkmaz

Kadının üstüne gitmeyin ya zaten çocuk bakmak kolay değil, anlayışsız, yardımcı olmayan bi adamla yaşamak hiç kolay değil, çözüm üretebilen varsa yazsın sıkıntı verecek seyler yazmanın ne anlami var, "adamla konuş böyle böyle de" deyin mesela ,daha da sıkıntıya sokmayın şuraya derdini yazan insanları, laf sokacaksınız da elinize ne geçecek?

X