ayy canım bende snın nıckı arıyom sabahdan berı doıkus dogurdummmmm :)buluşmadan gercekten cok keyif aldım :)iyiki ablama (mozi) uyup bende katılmısım.hepınizi tanıdıgıma cok sevıdım :):)
ne gündü ama dimi?
ben çok memnun kaldım, çok eğlendim.
herkesi tanıdığıma çok sevindim.
Tek tek isim yazmak istemiyorum çünkü unuttuklarım olur, hoş olmaz.
Ama desibele ve mısırdana oralardan buraya gelip, bizede zaman ayırdıkları için, es_se ve beyzayada bebeğimle ilgilendikleri için çok çok teşekkürler.
Sizleri çok seviyorum, benim resmimi fazla koymayın, fena olur heee...
çatLaaaaaaa patLaaaaaaaaaaaa:jeyyar:
:dilcikar: hıh
hele sen hangi gacısın onu de bakemm:1closedeyes:
pek çıkaramadımmşakkıdı
isimLerimiz yazıyorrrrrrrrr okuuuuuuuuuuuu
buluşmadan gercekten cok keyif aldım :)iyiki ablama (mozi) uyup bende katılmısım.hepınizi tanıdıgıma cok sevıdım :):)
ne gündü ama dimi?
ben çok memnun kaldım, çok eğlendim.
herkesi tanıdığıma çok sevindim.
Tek tek isim yazmak istemiyorum çünkü unuttuklarım olur, hoş olmaz.
Ama desibele ve mısırdana oralardan buraya gelip, bizede zaman ayırdıkları için, es_se ve beyzayada bebeğimle ilgilendikleri için çok çok teşekkürler.
Sizleri çok seviyorum, benim resmimi fazla koymayın, fena olur heee...
isimLerimiz yazıyorrrrrrrrr okuuuuuuuuuuuu
okuduk gördükkk
güzel gacısınnşakkıdı
teşekkür ederim tatlım, geldiğim ve sizin gibi şeker insanları tanıdığıma çok çok çok memnunum.
kızzzz mozi hankisiydiiiiii :1shok:
hani senin tam karşında oturan vardı ya kuaför arkadaşımız kartlarını verdi işte oydu,
işte bu aşağıdaki benimle blondegirl arasındaydaki cici hanım.
işte aşağıda bildinmi? yerimseniben
ii kii geLdinnnnnnnnnnnnnn cnmcmmmmmmmmmŞeniz
ama o kaaa insan erzuruma gelmek istemesssayy caım gun gelır ordada bulusurz organızator olarak ben alırım ıplerı şekercımm
kızlar bende çok memnun kaldım,hepiniz çok şekerdiniz,öpüyorum hepinizi
kızlar harika görünüyosunuz serayy sendemi gittin hemide sarpla ohh iyi yapmışın
anammmmmmmm arzuca değiL miydi o???? :1shok:
he canım gittim, napayım ısrarlara dayanamıyom nedense, huyum kurusun.kaydirigubbakcemile3
iyi yapmışın valla sarpta büyümüş çok tatlı olmuşbenimde bgn küçük misafirim vardı o yüzden gelemedim senağlama
Mısırdanınnnnn tadıı damagında kaLmı$$ müpteLası oLdum hatunLarın diiiiiiiyyyyyyiiiiiiiii misafirLikteymi$$ kuduruyomu$ kudurttum onu mesajLa hahahahahaa kötükedihüso
ben gelemedim yaaasenağlama
şşş kızlarrr ben okadar ayakta kaldım ac kaldım sızın fotoları cekmek ıcın kknın paparazzısı oldum bakıyom bana laf yok tmm ben sımdı aglıym bırazdaha duygu somurusu yapıcak cumleler buluuyumm gelıcem okı:):)):):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?