Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotonun üstüne geLiyorsun, Mouse iLe sag tıkLayıp farkLı kaydet dionn kaydediyonnnnn
heee onu dion sen kaydirigubbakcemile3
benim aklım buraya yüklenmeyenlerde,onlardan bahsediom sositososito
ßeyzacımmmmm EkLediğin fotodaki Arzuca deiL....Mısırdanın yanında oturan yani......Mozi rumuzu düzeLtirsen sevincemm yanLı$Lık oLmasınnnnnn yerimseniben
ßen de diyorumm ßiz 9436 diyince niye $a$ırmı$ gißi ßaktı.. Meerr ßaska ki$iymi$... lülülülülülü
kız neree kocamın yanından kaldırdınız benı sen kacıyon oturrr oturdugun yere daha rep vercen bana sırnaşık şeysıze doyum olmaz hele bana hiiç olmazz kendınıze ııy bakın bu gecelık bendne bukdar artık tatlı tatlı ruyalarımda sızı goruuymm hepınızı optum :):
düzelttim bebüşüm:lepi::1hug:
başka bi hata varsa söyleyina.s
ayrıca nicklerini karıştırdığım canlar cananlar darılmasın bana:1hug:a.s.
bende ayaktayım ya 9dan berıı bakıp ıkıyorum resımlere hala ruya gıbıydı dun ınannamıyorumm ne guzel gectı ya keske bıraz daha kalabılsedımm akşam kulaklarınızı baya cınlattım keske yanlız gelseydım daha fazla kalırdımm ama cocukla olmuyo ışte neyse hepınızı sevıyorumm
ya biz fazla muhabbet edemedik sizinle ama yinede tanıştığıma memnun oldum. oğlan sakin görünüyordu dışarıdan bir zararı yok gibiydi. şimdi diyeceksin ki sen gel onu bana sor:roflol:bende ayaktayım ya 9dan berıı bakıp ıkıyorum resımlere hala ruya gıbıydı dun ınannamıyorumm ne guzel gectı ya keske bıraz daha kalabılsedımm akşam kulaklarınızı baya cınlattım keske yanlız gelseydım daha fazla kalırdımm ama cocukla olmuyo ışte neyse hepınızı sevıyorumm
eevt kızlar anadolu yakası buyk bulsma oncesı bı ara bulusma yapalım dedık topık actıkkk gelmek ısteyenler buyursunlarr cnlaırmm
ohhh beee hersey ne guzel hepınız ne tatlısınızz ıyıkı tanıştıkk super bı gunn gelmeyenler catlasınn anacımm ama keske bıraz daha kalsaydımm yaa