15 metre kare salon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kahvekokusu34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.715
1.064
133
İyi gecelere herkese kizlar 15 metre kare bi oturma odasına 2 üçlü 1 de 1.50 uzunluğun da bi masa sığar mi odası 15 metre kare olup da dizayn layan varsa fikir verirse çok çok mutlu olurum

Mune abla lütfen ceza verme başka foruma yazınca görülmüyor hiç fikir veren de olmuyor burası aktif diye buraya açtım konuyu :)

Net mi 15 metre kare, sığar ama odanın şekline de bağlı , sandalyeler masanın altına giriyorsa odayı daraltmaz , tv duvara monte olur bence.
Orta sehpa ve büyük halı kullanmazsanız salon daha geniş görünür.

İyi gecelere herkese kizlar 15 metre kare bi oturma odasına 2 üçlü 1 de 1.50 uzunluğun da bi masa sığar mi odası 15 metre kare olup da dizayn layan varsa fikir verirse çok çok mutlu olurum
Ikea’dan 15m2 odalara yapılmış dizayn örneklerine bakmanı öneririm. Kapının pencerenin yerini almayı düşündüğün koltuğun ölçülerini bilmeden sığar sığmaz diyemeyiz ki. En basidinden krokisini çiz kağıda en kötü. Sığar mı sığmaz mı görürsün

De
Denemeden bilemezsin belki sığsada hoşuna gitmeyecek

Net mi 15 metre kare, sığar ama odanın şekline de bağlı , sandalyeler masanın altına giriyorsa odayı daraltmaz , tv duvara monte olur bence.
Orta sehpa ve büyük halı kullanmazsanız salon daha geniş görünür.
Net 15 eni 3 uzunluğu 5 orta sehpa kulanmiyacagim sandalye ler de giriyor masa altına umarım sığar ya

Ikea’dan 15m2 odalara yapılmış dizayn örneklerine bakmanı öneririm. Kapının pencerenin yerini almayı düşündüğün koltuğun ölçülerini bilmeden sığar sığmaz diyemeyiz ki. En basidinden krokisini çiz kağıda en kötü. Sığar mı sığmaz mı görürsün
Baktım da ikea nin sitesine bulamadım ya nerden bakacağım üye olmama gerek var mi acaba

Eni cok darmis, boyu oldukca iyi olmasina ragmen.

L koltuk alma sansiniz var ise karsisina konsol ustune tv, kapinin ya da pencerenin onune de masa kullanin.

L koltuk alamazsaniz elinizdekileri zLseklinde yerleştirin

Valla ben sığdırdım camın önüne masayı koydum iki üçlüyü karşılıklı koydum TV ünitesi bile sığdı

Son düzenleme:
Ya ben 3 metre mesafeden tv izlemeyi hic sevmiyorum. Masayı duvara bitişik yerlestirip gerektiğinde çekersiniz o sorun değil de 3 metreye koltuk tv baya sıkışık olacak

Ya ben 3 metre mesafeden tv izlemeyi hic sevmiyorum. Masayı duvara bitişik yerlestirip gerektiğinde çekersiniz o sorun değil de 3 metreye koltuk tv baya sıkışık olacak
Boyuna dizayn yapacak o yüzden bizde öyle yaptık

Küçük odalara bence büyük masa gitmiyor çok daha güzel alan acabilirsin mobilyalarını kalın kaba büyük değilde kibar ince ve açık ton seçersen masanı da yuvarlak ama açılabilen masalardan alırsan baya alan açılır bazıları eşya dolduruyor katır kadar eşya bise yetmezmiş gibi kop koyu fon perde insana bı gına geliyor bembeyaz sade tül perde kibarr mı kibar mobilya 🤌🏼 ben sehpa bile kullanmıyorum mesela çünkü önceki evim büyüktü ona göre alınmıştı kaldırdım ortadan

Küçük odalara bence büyük masa gitmiyor çok daha güzel alan acabilirsin mobilyalarını kalın kaba büyük değilde kibar ince ve açık ton seçersen masanı da yuvarlak ama açılabilen masalardan alırsan baya alan açılır bazıları eşya dolduruyor katır kadar eşya bise yetmezmiş gibi kop koyu fon perde insana bı gına geliyor bembeyaz sade tül perde kibarr mı kibar mobilya 🤌🏼 ben sehpa bile kullanmıyorum mesela çünkü önceki evim büyüktü ona göre alınmıştı kaldırdım ortadan
Evet kesinlikle tekrar dan eşya alma imkanım yok şuan ki evim 110 metre kare geçeceğim ev ise 80 metre kare ama bi tek salon takımımı götüreceğim oda mecburum yeni diye suan elimdekiler ile idare edip sonrasin da minimal eşyalar alacağım:(

4-5 aya kadar taşınmayı planlıyoruz. At koşturacak kadar büyük bir salondan (Evden), daha samimi salon (Ev) ebatlarına geçiş yapacağım ve eşyalarımı nasıl yerleştireceğimi şimdiden düşünmeye başladım. Baş edemediğim noktada mimar arkadaşıma danışmayı ve eşyaları, gerekirse salonun tipini değiştirmeyi hesaplıyorum. (Mutfak-salon arası duvarı kaldırıp Amerikan mutfaklı salon gibi) Konuya güzel fikirler gelirse ben de uygulayabilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back