- 19 Kasım 2015
- 203
- 136
Hosbuldum canım:)Hoşgeldin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldum canım:)Hoşgeldin canım
Nazra ve anka kardeşler
Kac kilo vermeyi planlıyorsunz
Arada takıl sen de sadece motive olursun yarışmazsın.Ya ben de katılmayı çok istiyorum ama 20sinde randevum var ve diyetisyenime evde tartilmayacagim dedim
Süpersiniz kızlar yaza fit giriyoruz hadi yok mu arttıranT traylaylay =hedef 8 kilo
Evlimutluanne = hedef 15 kilo
yesa =hedef 6 kilo[
Yagmureylul hedef 10 kilo
Z zelisbasaran1310 = hedef 10 kilo
altop = hedef 10 kilo
K ktgg = hedef 16 kilo
Nazra_ hedef 10 kilo
Anka hedef cuma belli olacak
9.kişi olduk kızlar süper
bir rejim çokmu ağır malesef aç kalamıyorum sinirleniyorum ve başım dönüyor halim kalmıyor bu rejime bi bakayımAraŞtırdığım kadarıyla en sıkı hızlı kilo verdiren hollywood rejimi.Ben ona başlıcam gel katıl bana
Ben de Karatay yapıyorum canım. Beraber yapalımAradığımı buldum beni de alın bende varım
Karatay yapacağım ben.hedefim 8 kili vermek .herkese kolay gelsin
Sabah kalktım be limonlu su içtim. 1 haşlanmış yumurta biraz peynir biraz zeytin yicem ekmek yok buğday ekmeği de yok 3 bardak da çay içicem nasıl sizce iyi bi kahvaltı mı yoksa haşlanmış yumurta 2 mi olsun
Yok malesef 7 aylık bebeğim emmiyor yeni bıraktı memeyiDoymadiysan 2 olabilir doyduysan sıkıntı yok
Emziriyorzan da yine 2 olabilir
Olur valla hemde süper olur.geçen yıl karatay la 14 ki verdim.1 yılda 4 kiloyu geri aldım maalesef.çarşamba başlayalım yediklerimizi yazalım birbirimizi uyarılar .Ayy çok heyecanlandimBen de Karatay yapıyorum canım. Beraber yapalım
Çay iç kahve iç su iç bitki çayı iç ama yemeeeeCan sıkıntısından canım bişeyler yemek istiyor halbuki karnım tok saat 3 de yulaf ezmesi chia tohumu yicem ama şimdi yemek istiyorum niye böyle oluyorum ki biri bana dur desin