- Konu Sahibi duygunesil
-
canımm ben valla acılll 5 kılo vermelıyımm 60 oldum yaa 55 ıdealımm hadı bana yardım et:2:
benimde son 5 kilom kaldııı hatta birde pdr okumak istiyorum
canımm ben valla acılll 5 kılo vermelıyımm 60 oldum yaa 55 ıdealımm hadı bana yardım et:2:
kısaca anlatmak istiyorum ;21 yaşındayım 7 yıllık evliyim 7 yılda aldığım kilo 30 ... şuan kilom 83 polikistik over hastasıyım ve bebeğimin olması için doktorum zayıflaman gerekli dedi bende koşu bandımı aldım plates malzemelerimi aldım ....... başlayacağım inşallah birde 9lu bitki çayını araştırdım onu da alacağım ........ vermem gereken kilo 20 en az nasıl vereceğimi ne yapacağımı kendimi sevdiğim yiyeceklerden nasıl uzak tutacağımı bilemiyorum işim çok zor çok sabr gerektiren bir durum yaşadığınız için bilirsiniz lütfeen bana acil yardım edin ....... psikolojim çok bozuldu bir an evvel kilo verip bebeğimi kucağıma almak istiyorum ....... cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...........
Benimde 5kilo fazlam var
tebrik ederim çok güzel olmuş.
eee neler yaptığını bize anlatmayacakmısın
ne kadar sürede verdin ve neler yaptın lütfen anlat gitmesi gereken 10 kilom var ve desteğe ihtiyacım var bakalım 1 ayda gidecek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?