- 1 Eylül 2012
- 2.298
- 460
- 173
- Konu Sahibi menzil5453
-
israil askerinin ölümüne lilililiiiiii....diye zılgıtla halay çekerim benZalimlerin ölümüne üzülmüyorum...
Eski bir İsrail askerinin anlattıklarını okuyun lütfen. Dün gece buraya konu açtım, adam ordudan ayrılmış Filistinlilere yapılanlara dayanamamış...
Hanımlar lütfen, nerdeyse hergününüz banlı geçecek, biraz dikkat edelim rica ediyorum, polemik, hakaret olmasın.
Sanırım candan44 tüm ırka nefret söyleminden bahsetti, Dünya'nın çeşitli yerlerinde Yahudi birçok insan var, bu yaşanan vahşette hiçbir suçu günahı olmayanları da işin içine katarak yazmayın demek istedi büyük ihtimalle.
israil askerinin ölümüne lilililiiiiii....diye zılgıtla halay çekerim benKimsenin ölümüne sevinemem. Sevineni de normal göremem.
israil askerinin ölümüne lilililiiiiii....diye zılgıtla halay çekerim ben
sizin kafanız karışmış anlaşılanKomiksiniz ama mesajımı alintilayip kendinizce laf sokuyorsunuz ben kimsenin ölümüne sevinmem Gazze için üzülüyorum ama müslüman oldukları için değil masum insanlar öldü diye.
Bir de alıntı yapmayı öğrenin lütfen sevinirken. Karıştı tüm yazılar
(!)
9 milyon Filistinlinin 5 milyonu multeci konumunda ve tüm hepsinin ülkeyi sattğına inanmanın dayanılmaz vicdani rahatlığı
Sahi okumak diyordunuz di mi her yorumunuzda
Siz bu masum kuzucuk askerlere üzülüp Filistine müstehak modunda gezin bkalım
Yazdıklarımı istediğiniz gibi anlayıp saldırganlaşmanız beni değil sizi anlatır.
Yadıklarımdan, "Bu masum kuzucuk askerlere üzülüp Filistin'e müstehak" modunda (?) yazdığım kanaatine nerden vardığınızı açıklayayım:
Çünkü siz Filistin'de ölenlere üzülüp İsrail askeri öldüğünde seviniyorsunuz.
Yani siz temelde "insanların birbirini öldürmesine" karşı değilsiniz. Kimin kimi ölüdrdüğü önemli sizin için. Benim için öyle değil.
Bundan dolayı, İsrail için nefret söylemi geliştirmeyen kişiler size göre Filistin için üzülmüyordur. Hatta onların ölmesine müstehak diyordur, diye anlıyorsunuz.
Siz insanların "sünni müslüman öldürmesini" eleştiriyorsunuz, ben "insanların birbirini öldürmesini" eleştiriyorum ve durumun nsebeplerine bakıyorum.
Yani hayata ve olaylara bakış açımız farklı.
Somut örnek vereyim. Yahudi bir profesörle yahudi bir öğrencinin konuşmasının olduğu bir video bastım ya hani, onu izleyin. Sizin düşünme sistematiğiniz oradaki yahudi öğrenci gibi, benimki ise profesörün düşünme sistematiğ ile bire bir aynı.
Şu video:
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152521776496912&set=vb.265705951911&type=2&theater
Sanırım oldukça net yazdım, artık bu konuda daha fazla yazmayacağım.
candan hanım insan öldürülmesine karşısın ya pkk için de üzülüyor musun merak ettim. burda pkk için yazdıkların hiç öyle demiyor. israil için üzülen pkk için de üzülür diye düşünüyorum
Aynen cnm cok haklisin guzel bir noktaya deginmissn. samimiyetsz konusmalar.israil yedek asker istedgnde sabiha gokcen in dolmasina sasip kalmistm.kimlerdi ki icimizdeki merhametszler kimlerdi ki filistine kursun sikmak icin kosanlar can atanlar demistm yok olmaz yalan demistm ama simdi anliyorm dogruymus......candan hanım insan öldürülmesine karşısın ya pkk için de üzülüyor musun merak ettim. burda pkk için yazdıkların hiç öyle demiyor. israil için üzülen pkk için de üzülür diye düşünüyorum
siz kim oluyorsunuz da şahsıma yorum yapmaya kalkışıyorsunuz.....düşüncelerime karşı beyanda bulunabilirsin ama şahsıma hiçbir şey diyemezsin.sizin bulunduğunuz konuma çekemicem kendimi ama cahil laflarınızı fazlasıyla iade ediyoorum.zaten belii bu...bu nedir ya? üzgünüm ama şu davranış şekli bilgisizlikten, cahil kalınmışlıktan. başka hiçbir şeyden dolayı değil.
insanlarla duyar yarıştırıyorsunuz. ay hadi bakalım kim daha fazla üzülmüş, kim daha az üzülmüş.
çünkü önemli olan bu. çünkü savaşı bu şekilde yok edeceksiniz. bu zihniyetle. gerçekten bravo.
içimizde savaşa sevinen biri var mıdır hiç sanmıyorum. herkes üzülüyor. herkes vicdan, merhamet sahibi. ama üzüntüyü gösterme şekli bu değil. buraya bunları yazınca filistine üzüldüğünüzü düşünmüyoruz. bilgisiz olduğunuzu komik olduğunuzu falan düşünüyoruz. bilin istedim.
szie göre korkunç bana göre muhteşem......Ne kadar korkunç bir yorum...
yok canım yok pkk düşmanları onların ama israil düşmanları değil ya....perhiz-turşu hesabı....candan hanım insan öldürülmesine karşısın ya pkk için de üzülüyor musun merak ettim. burda pkk için yazdıkların hiç öyle demiyor. israil için üzülen pkk için de üzülür diye düşünüyorum
bazı israilliler değil canım tüm israil.....ben sizin gibi düşünmek zorunda değilim....bana görede sizin düşünceleriniz bilinçsizce ve israil ruhuyla aynı ruhu taşıdığınıza inanıyrm....bu arada ya size yazdığım tüm msjlara yazın ya da seçmece seçmece yazmayın.o kadar bilinçsizsiniz ki.
filistin bombalanırken alkış tutan bazı israillilerle aynı ruha aynı anlayışa sahipsiniz.
bu gerçeği görmek zorundasınız.
bazı israilliler değil canım tüm israil.....ben sizin gibi düşünmek zorunda değilim....bana görede sizin düşünceleriniz bilinçsizce ve israil ruhuyla aynı ruhu taşıdığınıza inanıyrm....bu arada ya size yazdığım tüm msjlara yazın ya da seçmece seçmece yazmayın.
yok canım yok işte bu mesajına cevap vermezler.....bi de hani insanın eksik yönü ne ise hep o yönünü güçlü olmaya çalışır ya,bazıları da verecek cevap bulamzlar ve bilinçiz cahil vs kelimeciklern ardına saklanırlar böyle....hepimiz israiliz yürüyüşlerini sabırsızlıkla bekliyorum ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?