• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 haftalık gebelik hareketlerde azalma

Merhaba kızlar. Bugün15. Haftalık olduk.öncesinde minik kıpırtılar hissediyordum 14 ten beri.iki gündür yok 😢 herkes çok yeni diyor sürekli hissedemezsin diyor herhangi bi sorun yok 2. Gebeliğim.ama evhamlıyım ve korkuyorum.normal midir sizce de doktor çok hareketli olduğunu söylemişti daha önce .yine ufak seyirmeler oldu iki günde ama birkaç gün önceki gibi değil.normal midir 😢

Ben 17-18e kadar hiçbir şey duymadım emin misiniz? Gazınız oluyordur belki

Hareketlerde azalmanın risk sayılması bu haftalar için geçerli değil ileri haftalarda önemli.

Benimki bir keresinde 26. Haftada hareket azalması olmuştu. Dr gittim bebek iyi demişlerdi. 😅 hatta şuan yanımda meme emiyor nerdeyse 1 yaşında olacak hala yeni doğan gibi her istediğinde emiyor. Gece dip dibe emişerek uyuyoruz 🤣🤣
Allah bağışlasın ne güzel bize de nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı Rabbim 🥹🤍

Merhaba kızlar. Bugün15. Haftalık olduk.öncesinde minik kıpırtılar hissediyordum 14 ten beri.iki gündür yok 😢 herkes çok yeni diyor sürekli hissedemezsin diyor herhangi bi sorun yok 2. Gebeliğim.ama evhamlıyım ve korkuyorum.normal midir sizce de doktor çok hareketli olduğunu söylemişti daha önce .yine ufak seyirmeler oldu iki günde ama birkaç gün önceki gibi değil.normal midir 😢
Daha bebek çok küçük hareketlerini hissediyor olmanız bile epeyi erken olmuş. Bu haftalarda öyle düzenli hareketler olmaz zaten

Yani şöyle karnımda kıpırtılar vardı hep bu iki gündür azaldı dediğim gibi..ama siz böyle yazınca rahatladım şimdi
Çok erken.
19.haftamda hissettim ben
O da belli belirsiz.
Hareket etmiyor endişeliyim demek için en az 27-30 haftalık falan olmalısınız.

Back