- 24 Kasım 2024
- 76
- 22
- 3
- 30
- Konu Sahibi ogretmen57
-
Merhaba bana 16. Haftada gel kesin olsun dedi tam göremedi cinsiyeti.yani bu hareket mevzusu iki gündür kafamı bulandırdı erken aslında belki deBende aynı haftadayım bazen çok iyi hissediyorum bebeğimin hareketlerini bazen hareket etmeyince korkuyorum 13 Şubat'ta kontrolüm var sizin cinsiyetiniz belli mi acaba ben inşallah 13nde öğrenecem bebeğim gösterirse eğer
Sizin de ikinci gebeliğiniz mi acaba ? Dediğim gibi ilk kızımda da oynamıyor diyip gitmşiliğim çok olmuştu ama şimdi o hale gelmek de istemiyorum belki dediğiniz gibi hissetmiyor olmam normaldriO kadar erken hissediliyor mu? 17.haftadan başlar ben yeni birkaç gündür hissediyorum nabız atışı gibi oluyor.
Yok ilk gebeliğim, çok az hissediyorum günde 5-6 kez. Uyuyup büyüsünler stres yapmayınSizin de ikinci gebeliğiniz mi acaba ? Dediğim gibi ilk kızımda da oynamıyor diyip gitmşiliğim çok olmuştu ama şimdi o hale gelmek de istemiyorum belki dediğiniz gibi hissetmiyor olmam normaldri
HaklısınızBen bile bazen iki günde bir hissediyorum. Bu kadar panik yapmayın strese girmeyin. Hamileliğinizin tadını çıkarın
HaklısınızBen bile bazen iki günde bir hissediyorum. Bu kadar panik yapmayın strese girmeyin. Hamileliğinizin tadını çıkarın
yaa öyle mi dersiniz..sizin ilk gebeliğiniz mi pekiBen neredeyse 19-20 haftalarda hissetmiştim ilk hareketini, hissettiyseniz bile öyle hareketlerde azalma olduğunu bu haftalarda anlayamazsınız hareket azalmasını anlamak çok ileri haftalarda olan bişey. Hatta gaz hareketi bile hissetmiş olabilirsiniz
Muhtemelen ondandır evetBen daha 1 kere hissedebildim15+5 olduk ama ilk gebeliğim ondan sanırım
Bi de kendime anlatabilsemYok ilk gebeliğim, çok az hissediyorum günde 5-6 kez. Uyuyup büyüsünler stres yapmayın
23. Haftadayım ki benim ikinci hamileliğim. Ona rağmen bir gün çok hareketliyse bi günde tam aksine hiç hareket etmiyor.Haklısınızsizin kaçıncı haftanız acaba
Gerçekten bu kadar erkenden hissedebildiniz mi yaMerhaba kızlar. Bugün15. Haftalık olduk.öncesinde minik kıpırtılar hissediyordum 14 ten beri.iki gündür yokherkes çok yeni diyor sürekli hissedemezsin diyor herhangi bi sorun yok 2. Gebeliğim.ama evhamlıyım ve korkuyorum.normal midir sizce de doktor çok hareketli olduğunu söylemişti daha önce .yine ufak seyirmeler oldu iki günde ama birkaç gün önceki gibi değil.normal midir
Yaaa gerçekten mi, işte ben bu durumda kendi kendimi yiyorum ne oldu diye23. Haftadayım ki benim ikinci hamileliğim. Ona rağmen bir gün çok hareketliyse bi günde tam aksine hiç hareket etmiyor.
Yani şöyle karnımda kıpırtılar vardı hep bu iki gündür azaldı dediğim gibi..ama siz böyle yazınca rahatladım şimdiGerçekten bu kadar erkenden hissedebildiniz mi yabağırsak hareketleri değil dimi eminsiniz
Öyle mi diyorsunuz.içim rahatladı23 24 ten sonra düzenli hareket başlar. Daha 15. Haftadasiniz. Çok erken.
Benimki bir keresinde 26. Haftada hareket azalması olmuştu. Dr gittim bebek iyi demişlerdi.Öyle mi diyorsunuz.içim rahatladıbilmiyorum bi anda durunca çok kötü hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?