15 haftalık gebelik hareketlerde azalma

ogretmen57

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
76
22
3
30
Merhaba kızlar. Bugün15. Haftalık olduk.öncesinde minik kıpırtılar hissediyordum 14 ten beri.iki gündür yok herkes çok yeni diyor sürekli hissedemezsin diyor herhangi bi sorun yok 2. Gebeliğim.ama evhamlıyım ve korkuyorum.normal midir sizce de doktor çok hareketli olduğunu söylemişti daha önce .yine ufak seyirmeler oldu iki günde ama birkaç gün önceki gibi değil.normal midir

Bende aynı haftadayım bazen çok iyi hissediyorum bebeğimin hareketlerini bazen hareket etmeyince korkuyorum 13 Şubat'ta kontrolüm var sizin cinsiyetiniz belli mi acaba ben inşallah 13nde öğrenecem bebeğim gösterirse eğer

O kadar erken hissediliyor mu? 17.haftadan başlar ben yeni birkaç gündür hissediyorum nabız atışı gibi oluyor.

Merhaba bana 16. Haftada gel kesin olsun dedi tam göremedi cinsiyeti.yani bu hareket mevzusu iki gündür kafamı bulandırdı erken aslında belki de

O kadar erken hissediliyor mu? 17.haftadan başlar ben yeni birkaç gündür hissediyorum nabız atışı gibi oluyor.
Sizin de ikinci gebeliğiniz mi acaba ? Dediğim gibi ilk kızımda da oynamıyor diyip gitmşiliğim çok olmuştu ama şimdi o hale gelmek de istemiyorum belki dediğiniz gibi hissetmiyor olmam normaldri

Ben bile bazen iki günde bir hissediyorum. Bu kadar panik yapmayın strese girmeyin. Hamileliğinizin tadını çıkarın

Sizin de ikinci gebeliğiniz mi acaba ? Dediğim gibi ilk kızımda da oynamıyor diyip gitmşiliğim çok olmuştu ama şimdi o hale gelmek de istemiyorum belki dediğiniz gibi hissetmiyor olmam normaldri
Yok ilk gebeliğim, çok az hissediyorum günde 5-6 kez. Uyuyup büyüsünler stres yapmayın

Ben daha 1 kere hissedebildim 15+5 olduk ama ilk gebeliğim ondan sanırım

Ben neredeyse 19-20 haftalarda hissetmiştim ilk hareketini, hissettiyseniz bile öyle hareketlerde azalma olduğunu bu haftalarda anlayamazsınız hareket azalmasını anlamak çok ileri haftalarda olan bişey. Hatta gaz hareketi bile hissetmiş olabilirsiniz

Ben bile bazen iki günde bir hissediyorum. Bu kadar panik yapmayın strese girmeyin. Hamileliğinizin tadını çıkarın
Haklısınız sizin kaçıncı haftanız acaba
yaa öyle mi dersiniz..sizin ilk gebeliğiniz mi peki

Gerçekten bu kadar erkenden hissedebildiniz mi ya bağırsak hareketleri değil dimi eminsiniz

23 24 ten sonra düzenli hareket başlar. Daha 15. Haftadasiniz. Çok erken.

Öyle mi diyorsunuz.içim rahatladı bilmiyorum bi anda durunca çok kötü hissettim
Benimki bir keresinde 26. Haftada hareket azalması olmuştu. Dr gittim bebek iyi demişlerdi. hatta şuan yanımda meme emiyor nerdeyse 1 yaşında olacak hala yeni doğan gibi her istediğinde emiyor. Gece dip dibe emişerek uyuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…