15 haftalık bebeğiniz karnınızın tam neresinde? Sağ sol olarak sormuyorum

elita

❣️❣️❣️
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
190
53
98
merhabalar 15 haftalık hamileyim Bebeğim 2 hafta önce göbek deliğimin hizasında sol taraftaydı ama şuan biraz aşağıda sanki bu normal mi yer değiştirir mi değiştirse bile yukarı çıkması gerekmez mi? Ayrıca kanamam oluyor bildiğiniz taze kan şeklinde dr gidiyorum her seferinde şükür bebek iyi ama neden oluyor neden kaynaklanıyor söylemiyorlar çok tedirginim ( uzun oldu kusura bakmayın)

Kanamanızın sebebini bilemiyorum ama bende 15+2 deyim ama bebeğim hala aşağıda göbek deliği hizama gelmedi.

Şöyle tarif edeyim göbek deliğimle arası da 4 parmak var ve sol tarafta.

Kendinizi üzüp strese girmeyin kanamanız icin doktorunuz ne dedi.

Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasio etsin

Kanamanızın sebebini bilemiyorum ama bende 15+2 deyim ama bebeğim hala aşağıda göbek deliği hizama gelmedi.

Kanamanın sebebini tam olarak açıklamıyorlar gidiyorum kalp atışına bakıyoruz hareketlerine sonra geliyorum kesenin kenarında kan var diyen oldu her hamilelik farklı diyen oldu 20. Haftada geçer diyen oldu Allah sağlık versin inşallah çok tedirginim çünkü

Bu arada aynı günlerde bebişlerimiz

Kanamanın sebebini tam olarak açıklamıyorlar gidiyorum kalp atışına bakıyoruz hareketlerine sonra geliyorum kesenin kenarında kan var diyen oldu her hamilelik farklı diyen oldu 20. Haftada geçer diyen oldu Allah sağlık versin inşallah çok tedirginim çünkü
Doktor sorun yok diyorsa yoktur bence. Kanamam olmadi hic ama ikinci bebeğim hep aşağıya yakın dururdu. Birde ortada tarif ettiğin gibi. Çok agrım olurdu. Çok şükür zamanında sağlıklı doğdu. Endişelenme bence

Doktor sorun yok diyorsa yoktur bence. Kanamam olmadi hic ama ikinci bebeğim hep aşağıya yakın dururdu. Birde ortada tarif ettiğin gibi. Çok agrım olurdu. Çok şükür zamanında sağlıklı doğdu. Endişelenme bence
İnşallah canım ya birde oğlum var oda karnımın üstünde çok toplanırdı 1 ay erken doğdu

Canım kanama sebebini bilmiyorum umarım önemsizdir ama benim bebeğim tam göbek deliğimin altında ne sağında ne solunda göbek deliğimden 3 parmak altında hemen.. doktorun korkma diyorsa korkma birde büyüdükçe (özellikle 2.doğumlarda) pozisyon değişikliğine bağlı yer değiştirme oluyor diye biliyorum. geçmiişler olsun

merhabalar 15 haftalık hamileyim Bebeğim 2 hafta önce göbek deliğimin hizasında sol taraftaydı ama şuan biraz aşağıda sanki bu normal mi yer değiştirir mi değiştirse bile yukarı çıkması gerekmez mi? Ayrıca kanamam oluyor bildiğiniz taze kan şeklinde dr gidiyorum her seferinde şükür bebek iyi ama neden oluyor neden kaynaklanıyor söylemiyorlar çok tedirginim ( uzun oldu kusura bakmayın)

Doktorunuz kanamanın sebebini söylemiyorsa başka bir doktora görünün
Progestan kullanıyor musunuz ?
Belli ki rahim içinde kanama alanı var
Ne kadardır devam ediyor kanamanız ?

Üstünde aştında olduğunu ultrasondan bakınca mı anlıyorsunuz bende nerde olması doğru

İnşallah canım ya birde oğlum var oda karnımın üstünde çok toplanırdı 1 ay erken doğdu
Ben onunla ilgili olduğunu sanmıyorum ya. Benim de ilki yukarda dururdu ikinci aşağıda. Ikisi de vaktinde doğdu cok şükür. Içine sinmediyse başka doktora da git.

lütfen kanama için doktor değiştirin ben 7.haftadan beri progestan içiyorum çok kanamam oldu 6+6 da iğne de oluyorum daha 15 gün önce kanama alanım kapanmış yine de kanama alanı var gibi dikkat ediyorum özellikle taze kansa mutlaka başka yere gidin benim de yarın 15. haftaya giriyor göbeğimin deliğin biraz altında ultrasonu tuttuklarında göründü bebiş burda dedi doktor sol da hareket hissediyorum geçmiş olsun

Kendinizi strese sokmayın sakin olun rabbim evladınızı korusun. Inşallah bu durum tez xaman da geçer. Biliyorum çok zor insan ister istemez strese giriyor ama streste daha çok zarar.

Bende 10. Hafta kanama yaşadım. 5 6 ayrı doktora gittim kimse açıklayamadı. Kalp atışları dinlendi. Ama bana kılcal damarlardan sızıyor bebek baskı yapıyorsa demişlerdi. Inşallah sizinde ciddi birşeyiniz yoktur.

Doktorunuz kanamanın sebebini söylemiyorsa başka bir doktora görünün
Progestan kullanıyor musunuz ?
Belli ki rahim içinde kanama alanı var
Ne kadardır devam ediyor kanamanız ?
Başka dr lara da gittim rahimde bi sıkıntı var mı diye vajinal muayene de oldum progestan kullanıyorum toplamda 2 seferde iğne oldum oğlumda da kanamam olmuştu ama hiç damla şeklinde değil sadece peçeteye leke şeklinde ve 8. Hafta bitti ki bu kadar sık da değildi bulunduğum şehirde en çok tercih edilen drlardan birine sürekli muayenemi oluyorum ama sonuç bu rabbime emanet hiç kalkmadan yatıyorum desem yalan olur çünkü hareketli bir oğlum var mecburen ayakta olduğumda çok oluyor sadece işime gitmiyorum çoktandır ( uzun oldu kusura bakmayın:eek:

Üstünde aştında olduğunu ultrasondan bakınca mı anlıyorsunuz bende nerde olması doğru
Bende onu merak ettim çünkü ilk göbek deliğim hizasında soldaydı ama sonra gittiğim dr göbek deliğimin altından baktı gerçi cihaz ordan bakıncada gösteriyorsa yukarıda ki bebeği bilemem

Yani toplamda kendi dr um hariç belki 5 belki 6 dr gördü biri kese kenarında kanama diyor biri ne yaparsan yap düşeceği varsa düşer diyor biri anlatımlarımdan ve yaşadığımdan rahimde bi sıkıntı olduğunu düşünüp muayene etti biri her hamilelik farklı dedi başka biri 20 haftaya kadar sürer dedi işte bu belki söylenenler daha çoktu ama hatırladıklarım bu yaşadığım stresle kalıyorum Allah büyük

Zaten şuanda henüz göbek deliğine çıkmamış olması gerekiyor. 20. haftadan itibaren ancak ulaşıyor göbek deliği hizasına rahmin tepe noktası. Yani yine bebek hareketlerini daha aşağılarda hissedeceksiniz göbek deliğine ulaştığında bile. Ama karnınızın önceleri alt kısımları şişken daha sonra o şişlik yukarı çıkıyor, onu anlarsınız.

Bende erken Doğum yapmış bir anne olarak bir sonraki hamileliğim oldukça kaygılı endişeli geçti ama geçti hamdolsun.... benim bebeğim de hep kasıklarımdaydı hamileliğimde ara ara lekelenmelerim de oldu Allah’a hamdolsun yavrumu gününde vaktinde Sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım çok evhamlanmayın sizde farklı duruş pozisyonları olabilir Rabbim Sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin

Yani toplamda kendi dr um hariç belki 5 belki 6 dr gördü biri kese kenarında kanama diyor biri ne yaparsan yap düşeceği varsa düşer diyor biri anlatımlarımdan ve yaşadığımdan rahimde bi sıkıntı olduğunu düşünüp muayene etti biri her hamilelik farklı dedi başka biri 20 haftaya kadar sürer dedi işte bu belki söylenenler daha çoktu ama hatırladıklarım bu yaşadığım stresle kalıyorum Allah büyük
Canım ne yaparsan yap düşecekse bebek gerçekten düşüyor ama bu demek değil ki ilaç kullanma. Kanama bazen kılcal damarlardan kaynaklı olabilir evet yani ben hep dinlen uzan birşey olmaz diyenlerdendim ama öyle değilmiş maalesef düşecekse afedersin büyüğünü yaparken bile düşüyormuş. Yine de hareketlerine dikkat et ağır kaldırma temizlik yapma oğluşun peşinden koşacaksın o mecbur ama ani hareketlerden uzak dur. İnşallah geçer hemencecik sağlıkla al kucağına

Back
X