• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Haftada cinsiyet öğrendim doktor yanilmismidir? ?

Yorgunumzira

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
372
410
23
Hanimlarr ben bugün kontrole gittim ve ultrasonda doktor bebişe bakarken aa kız galiba yaptı sonra baya emin iki kez kız kız bu falan dedi hatta çok sevindim evladın sağlıklısını hayırlısıni nasip etsin tabi ALLAH ama kız çok istiyordum hatta havalara uçtum gerçekten :))) en son muayene bittiğinde tekrar sordum kesin değilmi diye baya bir emin şekilde kesin dedi . Ama 15 gün sonra üçlü tarama testi için çağırdı . Üçlü tarama testi hakkında da bilginiz varsa benimle paylaşırmisiniz? ( Allah evlat sahibi olmak isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah )

Hanimlarr ben bugün kontrole gittim ve ultrasonda doktor bebişe bakarken aa kız galiba yaptı sonra baya emin iki kez kız kız bu falan dedi hatta çok sevindim evladın sağlıklısını hayırlısıni nasip etsin tabi ALLAH ama kız çok istiyordum hatta havalara uçtum gerçekten :))) en son muayene bittiğinde tekrar sordum kesin değilmi diye baya bir emin şekilde kesin dedi . Ama 15 gün sonra üçlü tarama testi için çağırdı . Üçlü tarama testi hakkında da bilginiz varsa benimle paylaşırmisiniz? ( Allah evlat sahibi olmak isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah )
Üclu taramanin cinsiyetle alakasi yok. Down sendromu gibi hastaligi var mi diye yapilan bir test. Bebegin istedigin gibi insallah kizdir. Ayrica ikili test temiz ciktiysa ucluye gerek yok.

Ben kızımı 10.haftada öğrendim..bikere kız dedi hiç eminmisiniz demedim.madem kız istiosunuz neden ısrarla soruyosunuz anlamadım.neyse 2li 3lü 4 lü testler bebekte bir anomali olup olmadığına bakılır.daha doğrusu yüzde yüz değildir sonucu ama yüksek oranda bilgi verdiği söylenir.risk cok yüksek çıkarsa amniyosentez önerilir.sağlıklı doğumlar dilerim

Bende ilk haftadan itibaren kendim bildim :)

Doktorlar 19. 20. Haftada teyit etti

Evet ben daha da erken öğrenmiştim.ama ben sormuştum, Dr da bu haftalarda goruyoruz ama kesin olmadan söylemeyiz normalde demişti.siz sormuyorsunuz diye söyleyeyim hadi demişti.hayirlisi olsun canım.3 lu tarama testi de daown sendromu riski için bakılıyor bildiğim kadarıyla ben 2 li de 3lu de istememistim

Bende 14. haftada öğrendim olabilir tabiki , genelde erkek bebekleri yanlış görünüyor kordondan dolayi pipi sanılıyor.. 2 li testin bir üst modeli ben yaptırmadim 2 li normal olunca gerek duymadım... zaten bunlar kesin bir sonuç olmuyor herzaman

bazen yanilma olabiliyor canim ama tam bilgim yok. bir de tanidigimin cocuguna ilk once kiz demisler sanra ilerleyen aylarda erkek olduğu anlasilmis. erkek dogdu zaten

Üclu taramanin cinsiyetle alakasi yok. Down sendromu gibi hastaligi var mi diye yapilan bir test. Bebegin istedigin gibi insallah kizdir. Ayrica ikili test temiz ciktiysa ucluye gerek yok.
Nasıl yani ya çok kötü oldum şimdi benn.
Ben ikili tarama testi yaptırdım gayet iyi çıktı neden ozaman birdaha yapıyor acaba :((

Ben kızımı 10.haftada öğrendim..bikere kız dedi hiç eminmisiniz demedim.madem kız istiosunuz neden ısrarla soruyosunuz anlamadım.neyse 2li 3lü 4 lü testler bebekte bir anomali olup olmadığına bakılır.daha doğrusu yüzde yüz değildir sonucu ama yüksek oranda bilgi verdiği söylenir.risk cok yüksek çıkarsa amniyosentez önerilir.sağlıklı doğumlar dilerim
Heyecandan olsa gerek Teşekkürler sizede :)

6 aydan itibaren özel düşünüyorum şuanda devlette kontrol oluyorum ssk karşılıyor zaten ama inşallah birsey olduğu için değildir hayırlısı olsun anladım Teşekkürler

yanılma payı olabilir kardeşim için bir doktor kız demiş sonra ama başka doktor erkek :) 2. doktorun ki doğru çıktı

Dogrudur canim hayirli evlat olsun ins. uclu test ben yaptirdim down sendromu varmi diye bakiyor yada herhangi bir engeli varmi diye aslinda ikili testin daha genis kapsamlisi diye bilirim

İkili test iyi çıktığı Zaman üçlüyü atlıyorlar aslında. Dörtlüye geçiliyor ve mutlaka yapılmalı

Cinsiyet de ise bana doktorum 16. Haftada kız dedi
20.haftada erkek olduğu anlaşıldı
En kaliteli hastanelerden biri ve cihazları falan hep son sistem
(Cihazları eski mi diye sorabilme ihtimaline karşı yazdım, yanlış anlaşılmasın)

Ilerleyen haftalarda bidaha sor 25 e kadar kiz dendi sonra degisti oglum oldu bazen yanilabiliyorlar bebegin konumundan dolayi midir bilmem 3 lu testi de yaptirin bence bi sakincasi yok

Back
X