15. Haftada amnio suyum azaldı ve bebeğimin kol ve bacakları kısa.

_nefes

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
30
15
288
Merhaba anneler ve gebeler 15 haftalık gebeyim satım 15 ekim bi kaç hafta gelişimimiz geri bu hafta suyum da az ve doktorlar bebeğimin kafa yapısını beğenmedi. Ankara’da Özgür deren e gittim o hariç tüm doktorlar suyumun az olduğunu söylüyor. Önce böbrekleri Yok dediler ama ayrıntılıda organları tam bebeğimin. Fakat kafa yapısı kötü diyorlar kromozomsal bir bozukluk olabileceği söylendi. Kol ve bacaklar kafaya göre 10 gün geride bu kadar olumsuzluk ileriki haftalarda olumluya döner mi sizce ? Morale ihtiyacı var bana yardım edin.. iki hafta sonra Ankara deren klinik te amniosentez olacağım... inşallah bebeğim sağlıklıdır ikinci gebeliğim ilki de anomali yüzünden kaybettim .. bunu da kaybedersem ne yapacağım çok zor hamile kalıyorum zAten :/

Gecmis olsun. Umarim sikintisiz bir gebelik gecirirsiniz. Umarim bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz.

Gecmis olsun. Umarim sikintisiz bir gebelik gecirirsiniz. Umarim bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz.
Teşekkür ederim.. Amiiiiiinn ! İnşallah... Benim gibi bir durum yaşayan var ımı ??? Lütfen cevap verin ..olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var

Bende yaşamadım ama rabbim yarve yardımcın olsun rabbimikinizide sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

Canım inşallah sorunsuz sağlıkla kucağına alırsın.

Rabbim sapasağlam kucağına almayı nasip etsin canım benim dua et Rabbime

Amiiin herkese teşekkür ediyorum.. inşallah görüp olumlu birşeyler yazan olur..

Bir sorun olmaz Allah'ın izniyle
Pozitif düşün ki olumlu ilerlesin
Daha çok küçük bebiş , önünde uzun bir yol var gelişir inşallah

Canım burda bi konu okumuştum, bi bebise daha böyle demişlerdi sanırım. Kadın aylarca üzüldü hatta bir kişi daha katıldı konuya ve beraber beklediler bebeklerinin doğmasını. Ikisine de cucelik teşhisi konulmuştu ama bebekler normal doğmuştu. Arıyorum bulamıyorum konuyu keşke bulabilsem

lütden bulmama yardım

Lütfen konuyla ilgili başka geçmişi olanlar yazsın iki hafta bekleyeceğim gelen tüm mesajları ..

Lütfen konuyla ilgili başka geçmişi olanlar yazsın iki hafta bekleyeceğim gelen tüm mesajları ..
Suyunun az olması için çözüm biliyorum canım çok geçmiş olsun onbeş gün boyunca havuç suyu içti arkadaşım suyu azdı doktor söylemişti ve normal seviyeye geldi

Suyunun az olması için çözüm biliyorum canım çok geçmiş olsun onbeş gün boyunca havuç suyu içti arkadaşım suyu azdı doktor söylemişti ve normal seviyeye geldi
Ama benim su aZlığım içerden dediler ya çocuk tam üretemiyor yada plesanta ile alakalı diyorlar gene faydası olur mu ki içiyorum aslında 3 gündür havuç suyu.

Ama benim su aZlığım içerden dediler ya çocuk tam üretemiyor yada plesanta ile alakalı diyorlar gene faydası olur mu ki içiyorum aslında 3 gündür havuç suyu.
Canım su zaten içeride oluyor içtiğin su senin plesantanda ki su miktarını belirliyor susuz kaldığında karnında ki su miktarıda düşüyor. Havuç suyu mantıklı birde günlük su tüketim miktarını arttır. Annem hamileyken ona da demişlerdi çok net hatırlamıyorum tıbbi terimleri ama down sendromlu demişlerdi çok şükür 15 yaşında herşeyi normal hatta ekstra zeki bir kardeşim var. İçini ferah tut. Anneme doktorlar aldırması için baskılar yaptılar annem haftalarca düşündü en son her haliyle benim evladım dedi ve oluruna bıraktı. Yani önemli olan şu eğer engelli olma ihtimali yüksekse ona bakmayacak mısın? Yani sahipleneceksen her haliyle oluruna bırak düşünme bu arada karından sıvı alma işlemi de bebeklerde soruna sebep olabiliyor bunu da iyi araştır derim. İçini ferah tut üzülme takma kafana allahım hepimizin evlatlarını korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Tabiki her şekilde evladım ama doktor down dan değil edward sendromundan şüphe etli trizomi 18 en ağır olan sendrom. . Çoğu Doğumda yada karında ölüyor dediler. İlki de böyle olduğu için kaybettim amniosentezi genetik mi değil mi onun içim istiyor doktor sonraki gebelikler için. Ötekinde ne olırsa olsun yaptırmadım onu da kaybettim... amniosentez şart bu sefer diyorlar . havuç suyu içiyorum su içiyorum bol bol etki etti mi bilmiyorum.. bacak kol kısalığı ve plesanta kalınlığı eklenince olumlu hiç bişey düşünemiyorum..psikolojim bozuldu artık. İki sene sonra hamile kaldım buda ilki gibi sağlıksız . Allah neylerse güzel eyler.. vardır bi bildiği.

Canım akrabalılık var mı? 2 gebelikte bu şekilde olması muhtemel genetiktir zaten. Başka şans yok dedilerse yaptır bi öncekinde yaptırmamışsın. İnşallah sıkıntı çıkmaz ne zaman yapılacak?

Hayır canım akrabalık Yok yabancıyız ünide tanıştım evlendik farklı memleketler.. nasip işte.. 2 hafta sonra gel dediler 17 18. Haftalarda yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…