15 hafta gebeler

Derya nur fidan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2024
77
12
22
Hanımlar ben 15 haftada girdim bazen böyle sol tarafımda ağrı oluyor bazen hiç hissetmiyorum yürürken sanki bebek aşağıda gibi hissediyorum cinsiyeti için gittik özele kız gibi dediler sonra bir kaç gün sonra hissetmemeye başladım erken mi bilmiyorum ama yemek yedikten sonra böyle bir ağrı oluyor genelde hareket ediyor gibi ama bugün olmadı korkuyorum bişey olmamıştır dimi yardımcı olur musunuz bilginize ihtiyacım var

15. Ve 16. Haftada kasik agrisi çok yaşadım, bebek büyüdüğü içindi muhtemelen gene de doktor kontrolüne gittiğinde sorabilirsiniz ♡ sağlık ile gelsin minnos

Hanımlar ben 15 haftada girdim bazen böyle sol tarafımda ağrı oluyor bazen hiç hissetmiyorum yürürken sanki bebek aşağıda gibi hissediyorum cinsiyeti için gittik özele kız gibi dediler sonra bir kaç gün sonra hissetmemeye başladım erken mi bilmiyorum ama yemek yedikten sonra böyle bir ağrı oluyor genelde hareket ediyor gibi ama bugün olmadı korkuyorum bişey olmamıştır dimi yardımcı olur musunuz bilginize ihtiyacım var
Merhaba bende 15. Haftadayım benimde bu hafta rahşmde ağrılarım başladı. Bu hafta bebeğin bğyüdüğü karnımızın çıkmaya başlaığı hafta olduğu için ağrılar normal deniliyor

Aslında ağrı gibi değil hissediyor gibiydim ama artık hissetmiyorum bu normal mi 2 gündür hiç bişey yokmuş gibi aynı hamile değilmişim gibi 5 gündür hissediyordum böyle dokunuyor gibi sanki refleksleri gösteriyor gibi ama dışarıdan hissedilmiycek kadar tabiri bu ama sonra bugün hissetmiyorum dönmüyor muş gibi geliyor

X