• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 günlük Evliyim Burnumdan geliyor Ne yapmalıyım ?

Liyaa2101

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
127
40
13
26
eşimin maddi durumu yok diye 1 yıl aynı evde yaşamayı kabul ettim evlendik vs 3 günüm bitti eşim işinden dolayı 1 gece evde 1 gece yok ve ben annesiyle oturmuştur annesinin psikolojik sorunları var ve raporu varmış ben bunu annesinden öğrendim annesi beni korkutmaya çalıştı odaya gidip eşime korktugumu söyledim geldi beni dışarı çıkardı hava almaya geldik kaynanam evde yoktu şuan annesiyle kaliyo küçük kaynım 9 yaşında ve eşim anneme babama vermem ben seni kardeşime anne ol diye getirdim diyiyor bunu görümceme dedim kabul etmiyom diye görümcem bana annelik yapacan bu saaten sonra sorumluluğu sana ait dedi eşime annen gelip baksın diyiyon eşim ve görümcem annem gezip tozar bakmaz diyiyor ne yapmalıyım çok mutsuzum her günümüz bu şekil hatta daha kötü :(

Siz bu adami ailesini tanimadan mi evlendiniz. Tamam kardesi kucuk annesi de hasta diyelim burada sizden cok.abla ve abisine.sorumlulukndusuyor ozellikle.ablasina. anne yarisi olan.o

eşimin maddi durumu yok diye 1 yıl aynı evde yaşamayı kabul ettim evlendik vs 3 günüm bitti eşim işinden dolayı 1 gece evde 1 gece yok ve ben annesiyle oturmuştur annesinin psikolojik sorunları var ve raporu varmış ben bunu annesinden öğrendim annesi beni korkutmaya çalıştı odaya gidip eşime korktugumu söyledim geldi beni dışarı çıkardı hava almaya geldik kaynanam evde yoktu şuan annesiyle kaliyo küçük kaynım 9 yaşında ve eşim anneme babama vermem ben seni kardeşime anne ol diye getirdim diyiyor bunu görümceme dedim kabul etmiyom diye görümcem bana annelik yapacan bu saaten sonra sorumluluğu sana ait dedi eşime annen gelip baksın diyiyon eşim ve görümcem annem gezip tozar bakmaz diyiyor ne yapmalıyım çok mutsuzum her günümüz bu şekil hatta daha kötü :(
Canım cok yanlış şeyler söylemiş eşin sen onun kardeşine annelik yapmak zorunda degılsın annesı varsa baksın eger bu gunden sonra daha da mutsuz olcagını düşünüyorsan bnrce yol yakınken boşan ya da eşinle konuş bu durumu düzeltsin

9 yaşındaki kaynınıza annelik yapmanız isteniyor ve eşiniz size kardeşime annelik yap diye getirdim seni bu eve diyor doğru mu anladım? Böyle bi saçmalık olamaz bakıcı tutsalarmış. Kimsenin çocuğuna anne olmak zorunda değilsiniz. Kurtarın kendinizi o aileden.

Canım cok yanlış şeyler söylemiş eşin sen onun kardeşine annelik yapmak zorunda degılsın annesı varsa baksın eger bu gunden sonra daha da mutsuz olcagını düşünüyorsan bnrce yol yakınken boşan ya da eşinle konuş bu durumu düzeltsin
15 gündür evliyim hergün konuşuyorum ama anlatamıyorum

O 1 yıl hiç bitmez ben sana söyleyeyim.
Niyetlerini belli etmişler zaten. Seni bakıcı tutmuş kardeşine.
Bende artık böyle düşünüyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyom aileme söyledim ailem otur çek diyiyo yani hem ailem hem eşim hemde eşimin ailesi sorumsuz 😔

Bende artık böyle düşünüyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyom aileme söyledim ailem otur çek diyiyo yani hem ailem hem eşim hemde eşimin ailesi sorumsuz 😔
Bu nasıl bir zihniyet ya otur çek ne demek hiçbir şey çekmek zorunda değilsiniz. Siz o ailenin gelinisiniz bakıcısı değil. Eşiniz size değer veriyorsa sizi bu duruma düşürmez

Ailem doğulu ve bitirmemi kabul etmiyor ve babam ölmek üzere ailemde çok sorumsuz sahip çıkmayan bir aile 😔
Bende doguluyum canım ama benım ailem böyle bir şey olsa benı alır o aileden ama maalesef senın durumun farklı sanırım ne dıym canım Allah yardımcın olsun inşallah bir seyler düzelir dua et 🙏

Yol yakınken ya evini ayır yada ayrıl ne demek seni kardeşime anne ol diye getirdim sen onların bakıcısı mısın hele ki annesi varsa sen evde yemek temizlik çamaşır ve onların bakımını mi ustleniyorsun

Back