- Konu Sahibi Yagmur9248
-
Yükledm şimdiFOTO YOK
Ucu burnun yarısından ucuna doğru çok kaba gibi geliyor bana bir de burun kökümde de bir yamukluk var gibi ama fotoda belli olmamışFena durmuyor kafanıza neler takıldı
Gayet düz Bi burun olmuş neyini begenmediniz. Ufak tefek kusurlar olur sonuçta kul yapısı
Önden hala ödemli duruyor.Ki daha sadece 15.gün.Ödemi inince daha zarif görüneceğini düşünüyorum.
Önden fazla düzelmez ucu falan değişmez ödem bariz var şu an ama mucize beklemeyin
Özelden atayımKime ameliyat oldunjz
Ben kesinlikle kalkık olmasın toparlayalım biraz sadece dedim doktor benim dediğim gibi yaptı aslımda ben ama pişman oldum sonradan biraz kalkık istemediğime. Ameliyat öncesi hiç yakışmayacak gibi geliyorduBurun ucu düşük geldi bana, siz özellikle mi öyle istediniz, zamanla zaten düşüyor biraz kalkık yapmakta fayda var
Şekli değişmese bile küçülür mü sizce ucu pekiUcu çok değişmez ama onu söyleyim. Bi tık ödemi iner bu şekle yakın olur yani yine. Büyük Bi şekil değişikliği beklemeyin
Ameliyat olmadan önce kesinlikle kalkık istemiyorum çok az istiyorum diyordum şimdi bende pişman oldum biraz kalkık istemediğimeKeşke biraz kalkiklik olsaydı bide zamanla daha dusucek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?