Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
15 günlük burnuma bakar mısınız aklıma takılan şeyler var(fotoğraflı 📸)
Merhaba bende merak ediyorum önden değişme oldumu.Benimde yandan çok hoşuma gidiyor ama önden eskisinden daha kısa fakat eski burnumla aynı büyüklükte duruyor değişirim merak ediyorum .
Merhaba bende merak ediyorum önden değişme oldumu.Benimde yandan çok hoşuma gidiyor ama önden eskisinden daha kısa fakat eski burnumla aynı büyüklükte duruyor değişirim merak ediyorum .
İlk haline göre toparlamaya oldu o zaman çok kaba duruyordu şimdi de şiş olduğu günler biraz kaba duruyor şişi indiği günler normal oluyor. O zaman değişik bir şişliği vardı şimdi şişse bile o hale gelmiyor.
Gözle görülür bir şekilde indi şekil olarak biraz düzeldi ama aşırıda küçülmedi yani normal görünüyor bence şuan ama biraz daha kibarlaşacağını düşünüyorum ben
Gözle görülür bir şekilde indi şekil olarak biraz düzeldi ama aşırıda küçülmedi yani normal görünüyor bence şuan ama biraz daha kibarlaşacağını düşünüyorum ben