• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 günde 4 kilo gitti, kaldı 8. Gelin beraber zayıflayalım..

Üniversiteye şehir dışına gittim bu eylül ayında ve, orada bulunduğum süre boyunca 7 kilo aldım. Bunun sorumlusu gece atıştırmaları ve tabii ki sürekli hazır gıdayla beslenmemdi. Daha önce de çok zayıf değildim, ve boyum uzun olduğu için kilolu durmuyordum. Ancak, artık herkesin "kilo almışsın" demesi, pantolonlarımın sıkmaya başlaması ve her zaman iyi görünen bacaklarımın kalınlaşması beni gerçekle karşı karşıya bıraktı.

Artık 69 kilo olmuştum. Hayatımda hiç ulaşmadığım bir kiloydu bu.

Ve bütleri atlatınca, İstanbula geri döndüğümde kararımı verdim. Gerçekten istiyordum. Diyete başladım. Bugün 15 gün oldu tam, ve şuan 65 kiloyum. Geri kalan 8 kiloyu da bir ayda vermeye kararlıyım.O kadar hırs yaptım ki, açken mutlu oluyorum. Aç olmadan yatınca vicdan azabından uyuyamıyorum. Her gün en az 45 dakika spor yapıyorum. Ve bu sporun faydalarını 15 günde gözle görülür şekilde gördüm. Benimle yoldaş olacaklara bu hareketleri öğreteceğim gerçekten mükemmel ve etkili hareketler bunlar.
Gelin bu sonbahara fit başlayalım.
Okullu olanlar, okulun ilk gününde bütün gözlerin sizin üzerinizde olduğunu düşünün. Fit vücudunuzla okulda dolaştığınızı, istediğiniz her kıyafetin yakıştığını.. Ben kendimi böyle motive ediyorum ve kendime iradeli, kararlı yoldaşlar arıyorum.. :)

Boy:1,73
1 Ağustos kilo: 69
15 Ağustos kilo: 65
Hedef: 57
beni de al motivesini yediğim :) :)

Back