15 günde 4 kilo gitti, kaldı 8. Gelin beraber zayıflayalım..

Rue Rae

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
9
3
18
30
Üniversiteye şehir dışına gittim bu eylül ayında ve, orada bulunduğum süre boyunca 7 kilo aldım. Bunun sorumlusu gece atıştırmaları ve tabii ki sürekli hazır gıdayla beslenmemdi. Daha önce de çok zayıf değildim, ve boyum uzun olduğu için kilolu durmuyordum. Ancak, artık herkesin "kilo almışsın" demesi, pantolonlarımın sıkmaya başlaması ve her zaman iyi görünen bacaklarımın kalınlaşması beni gerçekle karşı karşıya bıraktı.

Artık 69 kilo olmuştum. Hayatımda hiç ulaşmadığım bir kiloydu bu.

Ve bütleri atlatınca, İstanbula geri döndüğümde kararımı verdim. Gerçekten istiyordum. Diyete başladım. Bugün 15 gün oldu tam, ve şuan 65 kiloyum. Geri kalan 8 kiloyu da bir ayda vermeye kararlıyım.O kadar hırs yaptım ki, açken mutlu oluyorum. Aç olmadan yatınca vicdan azabından uyuyamıyorum. Her gün en az 45 dakika spor yapıyorum. Ve bu sporun faydalarını 15 günde gözle görülür şekilde gördüm. Benimle yoldaş olacaklara bu hareketleri öğreteceğim gerçekten mükemmel ve etkili hareketler bunlar.
Gelin bu sonbahara fit başlayalım.
Okullu olanlar, okulun ilk gününde bütün gözlerin sizin üzerinizde olduğunu düşünün. Fit vücudunuzla okulda dolaştığınızı, istediğiniz her kıyafetin yakıştığını.. Ben kendimi böyle motive ediyorum ve kendime iradeli, kararlı yoldaşlar arıyorum.. :)

Boy:1,73
1 Ağustos kilo: 69
15 Ağustos kilo: 65
Hedef: 57

Canım 48 çok az değil mi senin için, bence şuanki kilon çok iyi :)
Ahh ahh önceden 47 kiloydum 1,5 sene önce filan. Doktorum kilo almam gerektiğini söyledi sağlık için istemeyerek aldım. Ama sonradan psikolojim bozuldu eski daracık kıyafetlerim olmayınca ben de işe koyuldum. Kiloya karşı takıntım var benim illa zayıf olacağım mağazadaki en dar kesimi ben alacağım. Her gün yemek olarak sadece salata yiyorum yagsız nar eksili elma sirkeli sadece o. Acıktığımda aksama doğru salatalıklarla gecistiyorum. Açlığa karşı dirençliyim bir de her gün saat 5 gibi koşu bandında yürüyorum tempolu.

170 48 kilo fazla zayıf ama ya,bi deri bi kemik kalırsın valla :) ama illa vereceğim diyorsan nar ekşisi yeme bence çok şekerli bir şey, ben de yiyordum diyetisyene giden bir arkadaşım söyledi yemiyorum artık bir de yoğurt önereyim, en güzel besin yoğurt valla, sağlıklı az kalorili... ha bir de spor yapıyorsun değil mi? yürüyüş harcinde?

Aaa bak nar ekşisini senden duydum ilk.. Bir daha kullanmayacağım o halde.. Ben spor için yeni koşu bandı aldım şimdilik sadece hızlı tempolarda her gün düzenli şekilde 1 saat yürüyorum. 6.0 5.8 aralığında

merhaba...ben 32 yasında 68 kiloyum boyum 1.62 hedefim 52 kilo.. siteye yeni uye oldum kabul ederseniz size katılmak isterim..

Hosbulduk diyette 3. günüm.Daha once yaptıgım gibi agır diyetlerle kilo verip tekrar almak istemiyorum o yüzden kalori hesabı yaparak neyi ne kadar yiyecegime karar veriyorum 1000 kalorilik bir diyete başladım daha az kalori saglıklı olmuyor.sizin yaptıgınız kilo vermenizde yardımcı neler varsa ögrenmek isterim

Ben 15 gündür ekmek yemiyorum, en büyük özelliği bu diyetimin.
Yaptığım şeye diyet denemez aslında, yeme şeklimi değiştirdim.
Eskiden kahvaltıda servis yapmkazdım, ortadan yerdim ve doysam bile zevk içn yemeye devam ederdim.
Şimdi servis tabağı hazırlıyorum ve bittikten sonra tabağım kattiyen ağzıma lokma almıyorum.
6dan sonra kesinlikle meyve ve süt dahil bir şey yok. Çok midem kazınırsa, ki 3-4 gibi anca yattığım için fena bir açlık bastırıyor su içiyorum hem sağlıklı hem de mideyi dolduruyor.
Alıştım.
Kahvaltıda, haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir ve salatalık domates maydonoz marul gibi şeyler yiyorum.
Ve tabi spor...
Kendime bir egzersiz tablosu yaptım.
Her gün hangi egzersizten kaç tane yazdıysam bu tabloya not ediyorum hem motive edici hem de düzenli. 15 gündür sadece 2 gün egzersiz yapmadım. Ve faydasını da özellikle popomda ve bacaklarımda gördüm :)

Bu sitede tavsiye etmislerdi diyetarkadasım diye ucretsiz bir site var bende oraya uye oldum kilo yas gibi bilgilerinle gunluk alman gereken kalori cıkıyor.yaptıgın her sporu ve yedikleri gunluk isaretliyorsun gunluk kac kalori ve kac gr kaybettigin hepsi kendi profilinde yazıyor ben o sekilde yediklerime dikkat edebiliyorum.hayat boyu devam edebilecegim bir beslenme sekli benim icin gerekli.Her sey yiyorum sadece kalori degerine gore miktarını belirliyorum.devam edemedigim her diyet sonrasi geri aldım kilomu o yuzden normal kiloma donsem bile almam gereken kalorinin ustune cıkmayarak takibe devam etmek istiyorum.

merhaba Rue merhaba mimoza, ben de size katılmak istiyorum.
yaş 32 kilo 69 boy 1.60.
ben diyet kelimesini sevmeyenlerdenim. Sağlıklı beslenme ve egzersiz yaparak hayat kalitemi artırmaya çalışıyorum. benim sorunum yemek yememekle hatta sevmemekle ilgili. belki üniversite hayatı belki de iş hayatı vs vs nedenlerden ötürü yemek hiç bir zaman önceliğim olmadı hatta yemek yemeye ve yapmaya ayırdığım vakti boşa geçmiş gibi görüyorum ( bu da haliyle çabuk yapılan yiyeceklere yönelmemi sağlıyor doğal olarak onlar da kilo olarak geri dönüyor.
aşmaya çalışıyorum (
ama spor konusunda oldukça istikrarlıyım hani yemek yapma 3 saat koş deseler tamam derim.
umarım sizinle bu yolda başarılı olup istediğimiz kilo ve görünüşe sahip oluruz.

Aynı dertten muzdaribiz, ben de şehırdısında okuyorum ve üşengeçlikten sürekli pizza, döner, hamburger gibi şeylerle beslendim bir yıl boyunca bu da kilo almamı sağladı.
Bu gidişe bir dur demeliyiz...

Ben kalori hesabı pek fazla yapmıyorum. Biraz kasıyor insanı. O hesaba bir başlayınca işin içinden çıkamıyorum, bunaldığımı hissediyorum. Belli başlı temel kurallarla yeme düzenimize yeni bir görünüm kazandırıp kilolarımızdan kurtulabiliriz, tabi sen kalori hesabı yapıyorsun bu senin yararına :)

Merhaba brujeria hoşgeldiniz sizinle aynı boy ve kilolardayız.bende sizin gibi diyet kelimesinden ve diyetten hiç haz etmeyen birisiyim.2. Çocugumun dogumundan sonra dahi 53 kiloyken 26 yaşından sonra kullandıgım bazı ilaçlar tedaviler kilo almamı sağladı.daha sonra iki defa diyetle zayıfladım diyeti bırakınca geri aldım kiloları ve kas kaybım çok oldu.o yüzden saglıklı ve bilinçli beslenmeye çalışıyorum daha sonra yemeye başlayacagım hiçbirşeyi hayatımdan çıkarmıyorum sadece miktarlarını azaltıyorum sabah bir dilim pizza yedim mesela ama onun kalorisi yüksek oldugu için diger öpünlerde daha az kalorili yiyecekler tüketmem gerekli.Şİmdilik 5 kilo verdim.hepimiz istedigimiz kiloya düşeriz inşallah..

kızlarrr...ben eve trambolin almaya karar verdim zayıflamak için ve kaslar için çok iyi bir aletmis..internetten siparis vermek istiyorum.bilginiz varmı bu konuda hangi marka almalıyım

merhaba bende 171 boyundayım 58 kiloyum 53 olmak istiyorum kendimi en mutlu rahat hissttigim kilo çünkü
ilk kez diyete başaldım 5 günde 5 kilo diye patates yedim sadece bugün 35 dk yürüyüş
inşalh devamını getireblirim

kızlarrr...ben eve trambolin almaya karar verdim zayıflamak için ve kaslar için çok iyi bir aletmis..internetten siparis vermek istiyorum.bilginiz varmı bu konuda hangi marka almalıyım

trambolin için hiçbi fikrim yok ama şimdi ip atlamaya başalayacam bir kaç sitede okudum çok etkiliymiş.

hosgediniz bittertubi insallah istediginiz kiloya ulasırsınız..5 gunde 5 kilo gitmez gitsede vucud su ve kas kaybeder metbolizman bozulur ve normal yeme sekline donunce tekrar kilo olmaya baslarsın bende iki defa oyle oldu ve kas kaybettim.senin vermen gereken kilo cok az bir ayda vermen senin için hem saglıklı hemde kalıcı olur.ip atlıyorum ama cok cabuk yoruluyorum nefessiz kalıyorum haliyle 70 kiloyu zıplatmak zordur

hoşbulduk mimozaçicegim forumda okudum çok etkilendim oyzden yapmaya calısıyrum bakalım devam edeblieckmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…