15 günde 3 kilo kesin!!!

Bende dün bebe bisküvisi aldım ve gece yatamadan önce büyük bir bardağa ılık sütü koyuyorum içine üzüm pekmesi 1 ç.kaşığı.. ve yumurtanın sarısnı koyuyorum karıştrıyorum bi yandan bisküvi bir yandan sütümü içiyorum ve yatıyorum bunu komşumuz söylemişti oğluna yapmış ve 1 hafta sonra kilo almaya başlamış o da çok zayıfmış ve bu tarifi ananemde söyledi annemlere yapyomş çocukken yani denendi ve onaylandı bakalım bende işe yarayacakmı yarar ise size söylerim

pretty8585 Son durum ney kilo aldınmı şuanki kilon kaç uygulamay devam ediyormusun merk ettim :)

kızlar o pekmezi nasıl içersiniz anlamıyorum bende kilo alamıyorum çabalıyorum da pekmezi bardakta içemiyorum :) başka yöntemler yokmu ya dolgun dolgun bacaklara kollara sahip olmak istiyorum ya...

kızlar sonuc alan varsa paylassin lutfen etrafmdaki insanlarn cenesi kapansin artik ayy sen cok kilo vermssn lafini duymaktan biktim

diyet bölümüne her baktığımda bu başlığı görünce garibime gidiyor.kilo vermek için bunca uğraş veren biri olarak,kilo almaya çalışmak nasıl birşey algılamakta zorlanıyorum.neyse sizde alırsınız inşallah.yemek mi yemiyorsunuz,yediğiniz halde mi almıyorsunuz.tersi durumumda olanları anlarsam bende vermeyi başarabilirim kilo vermeyi gibi geliyor.benim tarafımdan baktığımda çok şanslı görünüyorsunuz gözüme.bu nasıl birşey ya.gerçekten anlamıyorum.görümcemin kızıda çok zayıftı.her gece yatmadan pirinç unundan muhallebi yedirip yatırdı.şimdi kilo verdirmek için diyetisyene gidiyor.kilo vermeye değil almaya çalışmak,ne diyeyim yerinizde olmayı çok isterdim.

kesin deniycem.

tarif için çok teşekkürler gerçekten 10 gündür deniyorum 2 kilo aldım bile

ya gerçekten sadce sabahları içip akşmlrı içip 2 kilo aldınmı :S ben yemek yemiyorum cok günde 2 öğün tıka basa anca yiyorum ve acilen 10 kiloya ihtyacım var

inan kilo almak vermekten daha zor canım .. bütün doktorlar bunu söyler :) yiyemiyorsun geçmiyor boğazından işte

ee canım aldın mı kilo [sıze=2][/sıze]

dün gece bende başladım çay bardağının altından işaret parmağım kadar üzüm pekmezini koydum üstüne suyu doldurdum karıştırdım şerbet gibi içtim tadı o kadar kötü değil tatlı sevmeyen ben bile içtiysem birde bir kaç gündür boğazım ağrıyor pek bişey yiyemiyorum adet olmamda yakın kay kaybedicez nasılsa üstüne birde önümüzdeki ay burun ameliyatı olacağım o yüzden kan depolamam lazım en azından şimdilik kilomu muhafaza edeyim ameliyattan sonra inşallah artış olur diye düşünüyorum
haaaaa birde ben telefonuma alarm kurdum hem sabah hem akşam pekmezli suyunu iç diyede not düştüm bakalım devam ederim inşallah sonra gelsin kilocuklar

pekmezle kilo alan oldu mu ben de kilo almak istiyorummmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…