Zerre canimcim dua topiğinde olan arkadaşlara ceza yememe yasağı getireceğimSelamünaleyküm canlarııım ben geldiiim.
Cuma günü okudum ama cezalı olduğum için o gün bildirim yapamamıştım. Öyle yani
Çok iyi olur ya.Zerre canimcim dua topiğinde olan arkadaşlara ceza yememe yasağı getireceğim
Lna16 ablacım hakkını helal et konu dışı yazdım
Çok teşekkür ederim canım. Allah sizden de razı olsun. Kimin ne dileği varsa gerceklestirsin aminAllah kabul etsin canım
Allah razı olsun, Rabbim gönlünden geçeni kabul eylesin inşallah
Ne güzel bir kalbin var
Amin inşallah canımÇok teşekkür ederim canım. Allah sizden de razı olsun. Kimin ne dileği varsa gerceklestirsin amin
Bu arada bildirim geldiyse de farketmemisim galiba. Ana sayfada topic başlığını görünce girdim baktim yorumunu gördüm.
184 adet olcaktı çiçeğim.Allah kabul eylesinCanım ben bitirdim okumayı 198 adet okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Evet biliyordum kuzum elimde tesbihle çektim o an 2 nci defa da da hepsini tamamlamış oldum.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder184 adet olcaktı çiçeğim.Allah kabul eylesin
Amin inşallah canım, ağzına yüreğine sağlıkCanım ben bitirdim okumayı 198 adet okudum Rabbim kabul etsin inşallah
184 tane İhlas okudum.
Allah kabul etsin.
Lna16 okudum bağışladım canım Rabbim kabul etsin inşallah
184 tane İhlas okudum.
Allah kabul etsin.
184 tane okudum rabbim kabul etsin inşallah
Amin inşaallah kızlar, Allah razı olsun ağzınıza yüreğinize sağlık184 ihlas okudum
Allah kabul etsin
Elifimmmm Allah razı olsun, ağzına yüreğine sağlık arkadaşımLna16 okudum bağışladım canım Rabbim kabul etsin inşallah
Canım belki listede katılmak istemeyenler olabilir bilmiyorum..Lna16 canım ikinci kez okuyacağimiz zaman katıldım diye bildirim yapmamıza gerek var mı yoksa direkt aynı şekilde devam mı edeceğiz?
Canım belki listede katılmak istemeyenler olabilir bilmiyorum..
İstersen 2 liste için not alayım seni ..
Kızlara etiket yapacağın katılmak isteyen olursa yazarlar ..
17 Şubat Miraç kandiline yetişsin istiyorum canım bakalım nasip
Evet canım az kaldı Allah'ın izniyleYetisir inşallah canım bu grup tamamlanmak üzere. Evet ben katılmak istiyorum not alırsan süper olur.