Lna16 Kuzummm bende bu mübarek gecede 184 adet İhlas Suresini okudum.Peygamber Efendimize (sav) bağışladım.Rabbim kabul eylesin aminnn çiçeğimmm
Aminnn inşallahh tinnoşummmm ve EsrammmCanım ben bitirdim okumaya Allahım kabul etsin inşallah
Allah senden de razı olsunLna16 184 tane ihlas süresi başında besmele çekerek okudum,Peygamber efendimize (sav) bağışladım.teşekkür ederim vesile oldunuz,Allah razı olsun sizden
Allah kabul eylesin çiçeğimmmmOkudum hz muhammet sav ruhuna bağışladım, babama dua ettim, gruptaki herkese dua ettim,Lna16 annene de dua ettim ve Tiniminimavihanim onda şubatta hamilelik haberini almak için çok dua ettim, ya o bebek gelsin diye bende sabırsızlanıyorum Allah hepinizin gönlünden geçen güzel hayırlı duaları kabul etsin
Selamünaleykum kızlar ben duamı Tamamladim Peygamber efendimizin ruhu niyetine olduğumuz ihlâsı şerifleri hediye ediyorum. Rabbim kabul buyursun. Rabbim Peygamber efendimizin şefaatine nail eylesin bizleri aminnSelam kızlar
Hamd olsun 65 kişi olduk
3 aylara erdik ve Recep ayını dolu dolu geçirmek istedik ve "12.000 ihlas hatmine" niyet ettik
Kızlar herkes bilir ama ben yine de hatırlatmak istedim..
İhlas süresini okurken abdestli ve tesbih çekerken her boncukta ihlas süresine besleme çekmeyi unutmayalım.
Okuma mühleti "15" gündür.
Niyetimiz: Peygamber efendimize 12.000 ihlas hatmini hediye ediyoruz.
Her kişinin içinde saklı bir duası ya da niyeti vardır.. Peygamber efendimize bağışlarken isterseniz niyetiniz veya duanız varsa bağışlayabilirsiniz.
Okuduktan sonra bildirim yapmayı unutmayalım.
Lna16 veya Tiniminimavihanim beni etiket yapabilirsiniz.
Kişi başı ihlas "184" adettir.
184×65=11.960 oluyor eksik kalan (40) sayıyı ben kendim tamamlayacağım.
15 günde 12.000 ihlas hatmi diğer 15 günde yine 12.000 ihlas hatmi yapacağız.. Recep ayı içinde 2 kez ihlas hatmi yapmış olacağız Allah'ın izniyle inşallah
Rabbim niyetlerimizi, ibadetlerimizi kabul etsin inşallah
Şimdiden Allah razı olsun, hakkınızı helal edin kızlar
Okuma başlama zamanı: 24.01.2023
Okuma bitiş tarihi: 07.02.2023
İhlas Süresi
Eki Görüntüle 3196360
12.000 İhlas Hatmi
penyez83
Z Zerre
@Nevreste
Lna16
@RedGirl
@Ipek -
@ezgiisel
@rapisa
Tiniminimavihanim
@Ada-anne
@QueenGenepil
Oydar
@kavs-i kuzah
@Teach_Mavi
Aktif Lora
@Meral01
N Neselikalpler
@Mavihali
@tatlicincap
Sadelikherseydir
mesirmacunu
@slnn12345
Kunfeyekunnn
@PiXiEE
@madammor
@PiXiEE - annesi
Hemsirecik
@Tubismavis
Aijoo
Cookiie
@eczpinar00
paeneperfectus
E Esragull
@hazal94
@kaplumbik
@Huzurkokanmevsimler
@nursevdi
Childdevelopment
M Meva59
@loyalty16
@leylalin-_-7
Arianaa
Bluepinkkk
Leris
@memurhanim
K Kitapkontesi
@Canangul133
Life light
@MaviFeslegen
dreamy07
Ssevincli
Amazing family
@Cittaslow
Onikiagustos
kevsersoylu
@burcusami
Z Zeynoyi
coconatt
@Mucizevi bekliyorum
@agustos72
@bir mucizee
@zuleyha
Nillatte
@HALLEYS
@istbl
Aminn adaşım Allah razı olsunn. Rabbim kabul eylesinSelamünaleykum kızlar ben duamı Tamamladim Peygamber efendimizin ruhu niyetine olduğumuz ihlâsı şerifleri hediye ediyorum. Rabbim kabul buyursun. Rabbim Peygamber efendimizin şefaatine nail eylesin bizleri aminnTiniminimavihanim ve Lna16
Selam kızlar
Yarın 3 aylar başlıyor ve Recep ayına gireceğiz
Bu ayda "12.000 İhlas Şerif Hatmi" çok sevap..
Bende düşündüm 12 kişi olursak 1 kişi için 1.000 ihlas 15 günde çok rahat okunabilir..
Bende sizlerle birlikte okumak istedim..
1 ay içinde 2 hatim yapmış oluruz..
Dolu dolu bir ay geçirmiş oluruz
Kişi sayısına göre sayı adetleri netleşir başlarız inşallah
Şimdiden Allah razı olsun
Eki Görüntüle 3196945
12.000 İhlas Hatmi
penyez83
Z Zerre
@Nevreste
Lna16
@RedGirl
@Ipek -
@ezgiisel
@rapisa
Tiniminimavihanim
@Ada-anne
@QueenGenepil
Oydar
@kavs-i kuzah
@Teach_Mavi
Aktif Lora
@Meral01
N Neselikalpler
@Mavihali
@tatlicincap
Sadelikherseydir
mesirmacunu
@slnn12345
Kunfeyekunnn
@PiXiEE
@madammor
@PiXiEE - annesi
Hemsirecik
@Tubismavis
Aijoo
Cookiie
@eczpinar00
paeneperfectus
E Esragull
@hazal94
@kaplumbik
@Huzurkokanmevsimler
@nursevdi
Childdevelopment
M Meva59
@loyalty16
@leylalin-_-7
Arianaa
Bluepinkkk
Leris
@memurhanim
K Kitapkontesi
@Canangul133
Life light
@MaviFeslegen
dreamy07
Ssevincli
Amazing family
@Cittaslow
Onikiagustos
kevsersoylu
@burcusami
Z Zeynoyi
coconatt
@Mucizevi bekliyorum
@agustos72
@bir mucizee
@geceyagmuru
Nillatte
@HALLEYS
@istbl
Bu liste ne zamana kadardı canım daha süresi vardı diye hatırlıyorum ama. O bu gece gelicek sanırım cezası bitmesi gerek bakıyım gelemezse sorayım
Kuzum 7 şubata kadar okunması gerekiyorBu liste ne zamana kadardı canım daha süresi vardı diye hatırlıyorum ama. O bu gece gelicek sanırım cezası bitmesi gerek bakıyım gelemezse sorayım
Aminnnnn, Allah razı olsun canımOkudum hz muhammet sav ruhuna bağışladım, babama dua ettim, gruptaki herkese dua ettim,Lna16 annene de dua ettim ve Tiniminimavihanim onda şubatta hamilelik haberini almak için çok dua ettim, ya o bebek gelsin diye bende sabırsızlanıyorum Allah hepinizin gönlünden geçen güzel hayırlı duaları kabul etsin
Aminnnn inşallah, Allah razı olsun canımSelamünaleykum kızlar ben duamı Tamamladim Peygamber efendimizin ruhu niyetine olduğumuz ihlâsı şerifleri hediye ediyorum. Rabbim kabul buyursun. Rabbim Peygamber efendimizin şefaatine nail eylesin bizleri aminnTiniminimavihanim ve Lna16
Aminnn inşallahh tinnoşummmm ve Esrammm
Ağzınıza yüreğinize sağlık
Amin inşaallah canım, Allah razı olsunLna16 okudum canım rabbim kabul buyursun amin
Tamam canım bu gece cezası bitinde etiket yaparım buraya7
Kuzum 7 şubata kadar okunması gerekiyor
Zaten hatırlatma etiketi yapacağım muhtemelen etiket gider ÖzgecimTamam canım bu gece cezası bitinde etiket yaparım buraya
Tamam canım benimZaten hatırlatma etiketi yapacağım muhtemelen etiket gider Özgecim
A.selam canım hoşgeldinSelamünaleyküm canlarııım ben geldiiim.
Cuma günü okudum ama cezalı olduğum için o gün bildirim yapamamıştım. Öyle yani