- 20 Aralık 2020
- 17.068
- 75.561
Duanı severimmmLna16
Tiniminimavihanim
Kızlar 184 ihlas hatmimi bitirdim. Peygamberimize bağışladım. Hem bu dünyamız hem ahiretimiz için hepimize duamı ettim.
Ya Allah, Ya Vedud, Ya Vekil, Ya Muin, Ya Muid, Ya Muğis, Ya Mucib, Ya Zü'l Celal-i Ve' l İkram! İsmi Azam ve Esma'ül Hüsna hürmetine Rabbim hatmimizi katında kabul buyursun.
Allah kabul etsin canım benim.Lna16 bende bitirdim canım bugün rabbim katılan herkesin dualarını hayırla kabul etsin Tiniminimavihanim
Amin canım, Allah razı olsunLna16 bende bitirdim canım bugün rabbim katılan herkesin dualarını hayırla kabul etsin Tiniminimavihanim
Amin inşallah canım, Allah razı olsun
Aminnn inşallahh çokça Aminnn184 ihlas okudum bagisladim.Allah dualarimizi kabul etsin.Vesile oldugunuz icin Allah gonlunuzden gecenin kat ve katini nasip etsin insallahLna16 Tiniminimavihanim
Allah kabul etsin canım beniimm184 ihlas okudum bagisladim.Allah dualarimizi kabul etsin.Vesile oldugunuz icin Allah gonlunuzden gecenin kat ve katini nasip etsin insallahLna16 Tiniminimavihanim
Allah kabul eylesin. Aminnn. Ağzınıza sağlık canım beniimOkudum ve bagısladım, Allah kabul etsın
Müsait günümde olmadığım için okuyamadım bu hafta mutlaka okumuş olurum canım12.000 İhlas Hatmi Listesi
Arkadaşlar bu bir hatırlatma etiketidir
Son Okuma Tarihi: 07.02.2023
Bilginize Arkadaşlarım
Oydar
Aktif Lora
Kunfeyekunnn
Hemsirecik
Aijoo
Cookiie
Childdevelopment
Sadelikherseydir
Arianaa
Bluepinkkk
Leris
K Kitapkontesi
Ssevincli
Selamun aleykum, bitis tarihine kadar okumus olcam insallah,ailemin yanında tatilde oldugumdan eve gidince okuyayim dedim12.000 İhlas Hatmi Listesi
Arkadaşlar bu bir hatırlatma etiketidir
Son Okuma Tarihi: 07.02.2023
Bilginize Arkadaşlarım
Oydar
Aktif Lora
Kunfeyekunnn
Hemsirecik
Aijoo
Cookiie
Childdevelopment
Sadelikherseydir
Arianaa
Bluepinkkk
Leris
K Kitapkontesi
Ssevincli
Aminnn, Allah razı olsun canımOkudum ve bagısladım, Allah kabul etsın
Tamam canım bilgilendirme etiketi sadeceMüsait günümde olmadığım için okuyamadım bu hafta mutlaka okumuş olurum canım
A.selam tamam canımSelamun aleykum, bitis tarihine kadar okumus olcam insallah,ailemin yanında tatilde oldugumdan eve gidince okuyayim dedim
Amin inşaallah canım, Allah razı olsunOkudum bağışladım Rabbim kabul etsin