- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
Ben gelesiye kadar penyez83 ablam açıklamışCanim bu 184 günlük mü bir de 1000 lafı geçmiş tam anlayamadım kusura bakmayın
Lna16 Tiniminimavihanim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gelesiye kadar penyez83 ablam açıklamışCanim bu 184 günlük mü bir de 1000 lafı geçmiş tam anlayamadım kusura bakmayın
Lna16 Tiniminimavihanim
yardımcı olmak adına canisiBen gelesiye kadar penyez83 ablam açıklamış
Tamam canim hepinize teşekkür ederimGünlük degil, Sadece 184 kez okuyacaksın canım 7 şubata kadar süresi var
Canımsın kalbi güzel ablamyardımcı olmak adına canisi
Canımsınız ikiniz de okudum bitirdim canımın içi.Tinnoşummmm açıklamış ben gelesiye kadar birtanem
Amin inşallah TuğbammmmmLna16 184 ihlas süresi okudum canım benim .
Rabbim kabul etsin
Kızım ikinci okunacak ihlas suresi grubuna beni de dahil edersin olur mu
Sende bizim canımızsın halleyimmmCanımsınız ikiniz de okudum bitirdim canımın içi.
Bundan sonra ki gruba da beni dahil edersin olur mu bitanemm
Sende bizim canımızsın halleyimmm
Eklicem kuzummm
Allah razı olsun Selinimmm, Rabbim ne muradın varsa tez zamanda hayırlısıyla, kolaylıkla versinAmin inşallah Tuğbammmmm
Olur birtanem not alayım hemen unutmadan kuzum
Senden de Allah razı olsun TuğbammmAllah razı olsun Selinimmm, Rabbim ne muradın varsa tez zamanda hayırlısıyla, kolaylıkla versin
Amin kuzum aminnnSenden de Allah razı olsun Tuğbammm
Aminnn inşallah kuzum, Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Aminnnnn
Senden de Allah razı olsun canım ne demekÇok sevinirim canım Allah razı olsun
Rabbim kabul etsin 3 aylardan tertemiz cikabilmeyi hepimize nasip etsin İnşallahSenden de Allah razı olsun canım ne demek
Eğer kızlarda isterlerse 3 ay boyunca böyle dolu dolu günlerimizi geçiririz diye düşünüyoruz
Bakalım
Allah kabul etsin canım