- 23 Mart 2022
- 14.278
- 53.523
- 41
15 gün süresi varÇok ama çok üzgünüm kaçırmışım oraya bu hafta hastayım ozaman çıkmak zorundayım kusura bakmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 gün süresi varÇok ama çok üzgünüm kaçırmışım oraya bu hafta hastayım ozaman çıkmak zorundayım kusura bakmayın
Kişi olarak okunmuyor canımAa 184 taneyi bı kişi için 15 günde bitirmemiz gerekiyor ozamana kadar okurum
Tamam canım 4 güne hastalığım bitiyor okurum çok sevindim rabbim kabul etsin inşallahKişi olarak okunmuyor canım
Peygamber efendimize hediye ediyoruz hatmimizi
15 gün içinde 184 tane ihlas okuyoruz bu kadar ybu bitince yine diğer 15 günde yine ihlas hatmi yapacağız..
Yani Recep ayında 2 kez hatim olacak Allah'ın izniyle inşallah
Tamam canım sıkıntı yoksa sevindimTamam canım 4 güne hastalığım bitiyor okurum çok sevindim rabbim kabul etsin inşallah
Liste yeni paylaştım bir kaç arkadaş daha okuduğunda atacağım hep birlikteBen okudum rabbim kabul etsin Lna16
O zamana kadar ben okurum sımdı reglimCanım 15 gün zamanı var tarih de atmıştım 07.02.2023 kadar zamanı var okuyamaz mısın ?
Tamam canımO zamana kadar ben okurum sımdı reglim
Canım listeyi dün akşam kapattımLna16 kaçırdım mı grubu acaba, hala katılma şansım varsa katılırım, yoksa kısmet
Topic sayfasını okursan canım komple herşeyi detaylı yazdımm...Kızlar bende regl oldum okuyamadım henuzz
Yine aynı ihlas hatmi mi, Allahın izniyle, bir aksilik olmazsa katılırım canımCanım listeyi dün akşam kapattım
Ama istersen 15 gün sonra yine hatim listesi olacak ekleyebilirim seni
Herşey nasip kısmet canım..Aslında dün etiket geldi ben yazdım sanıyordum baktım yazmamışım neyse ne yapalım kısmet, Rabbim kabul etsin dualarımızı
Yine aynı ihlas hatmi mi, Allahın izniyle, bir aksilik olmazsa katılırım canım
bende reglyim :) biter bitmez okuyacağım inşallah12.000 İhlas Hatmi
Kızlar okuma listesini ilk sayfaya sabitledim ..
Bildirim yaptığınızda ordan yapacağım..
Sürekli olarak etiket yapıp sizi rahatsız etmek istemem..
Haberiniz olsun dedim
Teşekkürler
penyez83
Z Zerre
Nevreste
Lna16
RedGirl
Ipek -
ezgiisel
rapisa
Tiniminimavihanim
@Ada-anne
QueenGenepil
Oydar
kavs-i kuzah
Teach_Mavi
Aktif Lora
Meral01
N Neselikalpler
Hali
tatlicincap
Sadelikherseydir
mesirmacunu
slnn12345
Kunfeyekunnn
PiXiEE
Madammor
PiXiEE - annesi
Hemsirecik
Tubismavis
Aijoo
Cookiie
E eczpinar00
paeneperfectus
E Esragull
H hazal94
kaplumbik
H Huzurkokanmevsimler
nursevdi
Childdevelopment
M Meva59
-loyalty
B Bukre11
Arianaa
Bluepinkkk
Leris
memurhanim
K Kitapkontesi
C Canangul133
Life light
M MaviFeslegen
dreamy07
Ssevincli
Amazing family
C Cittaslow
Onikiagustos
kevsersoylu
burcusami
Z Zeynoyi
coconatt
@Mucizevi bekliyorum
agustos72
bir mucizee
geceyagmuru
Nillatte
HALLEYS
istbl
bende reglyim :) biter bitmez okuyacağım inşallah
Tamam kızlar sıkıntı yokBen de 3 gun sonra abdest alinca okuyabilecegim insallah.