- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
Tamam kuzum hemen ekliyorumikincide analı kızlı bizde varız çiçeğim Lna16
Yerim sizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kuzum hemen ekliyorumikincide analı kızlı bizde varız çiçeğim Lna16
Tamam cocom sıkıntı yok daha zamanı var hatırlatmak ve bilgi amaçlı etiket yapmıştım kuzuCanım bende müsait değilim abdest alır almaz okurum Allah nasip ederse
Lna16 184 ihlas okudum. Hz. Muhammet (sav) efendimize hediye ettim. Rabbim kabul etsin inşallah.
Aminnn inşallah kuzular, ağzınıza sağlık
Aminnnn kuzummRabbim kabul eylesin çiçeklerim aminnnn
Aminnn bitanemAminnn inşallah kuzular, ağzınıza sağlık
Amin canm Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Şu mübarek günlerde açılan elleri geri çevirmesin. AminRabbim kabul eylesin çiçeklerim aminnnn
Merhaba, ben okudum 184 adet. SevgilerSelam kızlar
Hamd olsun 65 kişi olduk
3 aylara erdik ve Recep ayını dolu dolu geçirmek istedik ve "12.000 ihlas hatmine" niyet ettik
Kızlar herkes bilir ama ben yine de hatırlatmak istedim..
İhlas süresini okurken abdestli ve tesbih çekerken her boncukta ihlas süresine besleme çekmeyi unutmayalım.
Okuma mühleti "15" gündür.
Niyetimiz: Peygamber efendimize 12.000 ihlas hatmini hediye ediyoruz.
Her kişinin içinde saklı bir duası ya da niyeti vardır.. Peygamber efendimize bağışlarken isterseniz niyetiniz veya duanız varsa bağışlayabilirsiniz.
Okuduktan sonra bildirim yapmayı unutmayalım.
Lna16 veya Tiniminimavihanim beni etiket yapabilirsiniz.
Kişi başı ihlas "184" adettir.
184×65=11.960 oluyor eksik kalan (40) sayıyı ben kendim tamamlayacağım.
15 günde 12.000 ihlas hatmi diğer 15 günde yine 12.000 ihlas hatmi yapacağız.. Recep ayı içinde 2 kez ihlas hatmi yapmış olacağız Allah'ın izniyle inşallah
Rabbim niyetlerimizi, ibadetlerimizi kabul etsin inşallah
Şimdiden Allah razı olsun, hakkınızı helal edin kızlar
Okuma başlama zamanı: 24.01.2023
Okuma bitiş tarihi: 07.02.2023
İhlas Süresi
Eki Görüntüle 3196360
12.000 İhlas Hatmi
penyez83
Z Zerre
Nevreste
Lna16
RedGirl
Ipek -
ezgiisel
rapisa
Tiniminimavihanim
@Ada-anne
QueenGenepil
Oydar
kavs-i kuzah
Teach_Mavi
Aktif Lora
Meral01
N Neselikalpler
Hali
tatlicincap
Sadelikherseydir
mesirmacunu
slnn12345
Kunfeyekunnn
PiXiEE
Madammor
PiXiEE - annesi
Hemsirecik
Tubismavis
Aijoo
Cookiie
E eczpinar00
paeneperfectus
E Esragull
H hazal94
kaplumbik
H Huzurkokanmevsimler
nursevdi
Childdevelopment
M Meva59
-loyalty
B Bukre11
Arianaa
Bluepinkkk
Leris
memurhanim
K Kitapkontesi
C Canangul133
Life light
M MaviFeslegen
dreamy07
Ssevincli
Amazing family
C Cittaslow
Onikiagustos
kevsersoylu
burcusami
Z Zeynoyi
coconatt
@Mucizevi bekliyorum
agustos72
bir mucizee
@zuleyha
Nillatte
HALLEYS
istbl
Rabbim kabul etsin. Allah razı olsun başta oğlunuza ve bütün şifa bekleyen hastalarımıza Rabbim ya Şafii ismi ile şifa versin.Aminnnİyi aksamlar 200 adet okudum isterseniz 184 olarakta saya bilirsiniz rabbim kabul etsin insaallah lütfen oğlumada dua edin sifa olsun hepinizden ricam rabbim herkesim duasını kabul etsin insaallah
Tamam canım Allah kabul etsinMerhaba, ben okudum 184 adet. Sevgiler
Amin inşallah canımİyi aksamlar 200 adet okudum isterseniz 184 olarakta saya bilirsiniz rabbim kabul etsin insaallah lütfen oğlumada dua edin sifa olsun hepinizden ricam rabbim herkesim duasını kabul etsin insaallah
Ne rahatsızlığı var oğlunuzun isterseniz Ya Şafi toplayalım 70.000 taneİyi aksamlar 200 adet okudum isterseniz 184 olarakta saya bilirsiniz rabbim kabul etsin insaallah lütfen oğlumada dua edin sifa olsun hepinizden ricam rabbim herkesim duasını kabul etsin insaallah
Tabi canım hemen not alıyorumDiğer gruba beni de dahil eder misiniz
Ne rahatsızlığı var oğlunuzun isterseniz
Çok tesekkür ederim çok isterim belki oğlum dua ile düzelir oğlum 1 buçuk yasında 6. Ayda kabızlık basladı ve hiç ilacsız afedersiniz herkesten özürdilerek söylüyorum kakasını yapamıyor hep ilaclarda yardım ederek çıkartmaya çalısıyorum ve ilaclarda vücut alısıyor belli bir süre sonra ise yaramıyor ne yapacağımı bilmiyorum götürmediğim doktor kalmadı yapmadığımız tahlil kalmadı doktorlar yapacak bisey yok diyorlar ilaclarla yaptırmaya çalısıyoruz çok zor hepinizin duasına ihtiyacım var belki dua ile düzelirNe rahatsızlığı var oğlunuzun isterseniz Ya Şafi toplayalım 70.000 tane
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah şuan kandil diye baya yoğun arkadaşlar..Bas edemediğimiz bi kabızlıgı var götürmediğimiz doktor kalmadı bebeğim 1 bucuk yasında 6 ayda basladı ve ogün bugündür ilaçsız kaka yapamıyor ve zamanla kullandığımız ilaclarda ise yaramıyor bağısıklık yapıyor lütfen dua bekliyorum çok sıkıntı çekiyoruz eğer Isterseniz müsait olursanız neden olmasın belki oğlum dua ile düzelir oğlumun adı serkan özgür
Kimin duası kabul olur bilinmez canımÇok tesekkür ederim çok isterim belki oğlum dua ile düzelir oğlum 1 buçuk yasında 6. Ayda kabızlık basladı ve hiç ilacsız afedersiniz herkesten özürdilerek söylüyorum kakasını yapamıyor hep ilaclarda yardım ederek çıkartmaya çalısıyorum ve ilaclarda vücut alısıyor belli bir süre sonra ise yaramıyor ne yapacağımı bilmiyorum götürmediğim doktor kalmadı yapmadığımız tahlil kalmadı doktorlar yapacak bisey yok diyorlar ilaclarla yaptırmaya çalısıyoruz çok zor hepinizin duasına ihtiyacım var belki dua ile düzelir
Olur çok tesekkür ederim allah hepinizden razı olsun tamam burdan haberlesiriz kandil geçsin nasıl isterseniz öyle yapalımÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah şuan kandil diye baya yoğun arkadaşlar..
Kandil sonrası topic açalım Allah'ın izniyle toplanır eğer ki sizde çevrenizde dağıtacağınız kişiler varsa verebilirsiniz Ya Şafi..
70.000 tane başlarız inşallah
Sizde çekerseniz 70.000 den düşersiniz sayı verip ona göre devam ederiz olur mu arkadaşım ?