• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Eylül Nikahımız ve Büyükada ...

gelinlk modelini herkes taşıyamaz sizde çok hoş durmuşşş :))bende hep adalar düşündm nasip olmadı avrupa yakasında bile 1 günü buldu foto çekimim adalrda nasıl olurdu acaba :) mutluluklar çk güzl görünysnz :)

ayx ayyy ayyy cook tatlisinnn cook yakismissinizz allah bir omur boyu mutlu etsin :16:

gelinlk modelini herkes taşıyamaz sizde çok hoş durmuşşş :))bende hep adalar düşündm nasip olmadı avrupa yakasında bile 1 günü buldu foto çekimim adalrda nasıl olurdu acaba :) mutluluklar çk güzl görünysnz :)

Ne kadar hoş kareler , evliliğinizde hep böyle mutlu ve hoş sürsün, ayakkabınıza bayıldım ilginç:))

ayx ayyy ayyy cook tatlisinnn cook yakismissinizz allah bir omur boyu mutlu etsin :16:

Canım biz düğün günü yapmadık çekimi çok uzun süreceği için başka bi gün yaptık

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlarr :52::52::52::52::52:

inanmıyoruum daha dün gibiydi ya nişan fotolarına bakarken,zaman ne çabuk geçmiş:26:

maşallah canım ya,çok çokk güzel olmuşsunn:nazar::16:
Rabbim hayırLı,sağLıkLı,huzurLu,aşk doLu,saygı doLu bir ömür geçirmek nasip etsin inşallah:nazar:

huzurLa kaLın..

Son düzenleme:
zaten o kadar o kadar tatlı bir kızdın ki derler ya gülünce üzünde güller açıyor o cinsten yani:)

fotoğraflarında öyle olmuş hep mutlu olasın inşallah:)

Yaa ne kadar hoş görünüyorsunuz. Bizim zamanımızda yoktu böyle çekimler falan :D :D Şahane olmuş evlatlarınıza ve hatta torunlarınıza muhteşem bir miras (: Mutluluklar dilerim...

Yaa ne kadar hoş görünüyorsunuz. Bizim zamanımızda yoktu böyle çekimler falan :D :D Şahane olmuş evlatlarınıza ve hatta torunlarınıza muhteşem bir miras (: Mutluluklar dilerim...

Valla bende diyorum sanırım şanslı nesilleriz ya çok teşekkür ederim

Her şey çookkk GÜZEL..:nazar:

Sen , gelinliğin , ortam ve özellikle ayakkabıların çok HOŞ..

Mutluluğunuz daim olsun inşlh...:nazar: :nazar:

Her gününüz böyle mutluluk içinde geçsin..

Kızlar Yorum yapmadan geçmek yok heee :))

Kızlar buyrun mutlu günümüzden bir kaç kare :) Tarih : 15 Eylül

Elif ve Oğuz :52::52::52:

Fotoğrafçımız : İrfan Kızılkaya bize en mutlu günümüzde bu kadar renkli ve keyifli bi gün sundu herşey
mükemmeldi.

çoookkk begndim Allah nazarlardan saklasın cok yakısmıssınız birbirinize.:16::16:

Aaa senin söz , nişan resimlerini de görmüştüm burda çok sevindimm allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah :nazar:

çok güzel bir gelin olmuşsun çekimlerde harikaa :16: mutluluklar dilerim bir ömür boyu :nazar: :16::16::16::16:

Tek kelimeyle fotoğraflar harika.
Allah mutluluğunuzu daim etsin çok yakışmışsınız birbirinize :16::nazar:

Bu albümlerde gördüğüm ilk birbirine yakışan çift sizsiniz:)
Ben çok beğendim fotoğrafları da:)
Allah mutlu Mesut etsin ömür boyunca:)

Back