15 Aylık Oğlum var 1 Çocuk daha istiyorum ama.......

çok tşkkr arkadaşlar şimdi ben şöyle düşündüğüm için 2. çocuğu istemiştim hani birkaç sene sonra kilolarımı verince rahatlığa alışırsam bir daha istemem diye düşündüğüm için hemen istedim,şimdilik askıya aldım yalnız

ya kızlar konu ile ilgili değil ama sizide rahatsız etcem ben şimdi doktora gitcem eşimin ssk üzerinden gidiyodum şimdi kendi sigortam var kendi sağlık karnemi çıkartmak istiyorumda sağlık karneleri kalktı diyolar napcağımı şaşırdım ya bilginiz mi var mı?:bbo:

arkadaşlar 15 aylık bir çocuğum var,ama arayı soğutmadan bitane daha istiyorum ikisini birden büyütmek için .yalnız kendimi fazla hazır hissetmiyorum,hani hamile kalırsam hazır hissedermiyim,varmı 2 çocuğunu biden büyüten tavsiyeniz ne:uhm:

düşüncen çok güzel,canım.çok doğru düşünmüşsün:lepi:.hele ki eşinde seninle aynı fikirdeyse.ben de seninle aynı düşünceleri taşıyordum.ancak,kötü tecrübeye dayalı bir doğum geçirdiğim için,allah bilir tabii ki ama;bana kalırsa ikinci bir çocuğu hiç düşünmüyorum.resmen psikolojim,bozuldu.gün geçtikçe elimde olmadan daha çok içerliyorumsenağlama.ve oğluma bir kardeş yapma duygum öldüğü için çok üzülüyorum.onun için hep dua ediyorum biliyor musun.karşısına kardeş gibi iyi,yakın davranacak insanlar çıkar allahım,diye.iyi bir karar sonucunu merak ettimkaydirigubbakcemile2.

korkma yap diyorsunuz yani
canim ben tamda senin durumunu yasamis biri olarak sana abla tavsiyesi vereyim istersen;
oglum 15 aylikkken hamile kaldim,istiyordum ayni senin gibi arkadas gibi buyusunler diye, ama cok olumlu seyler yasamadim,oglum emiyordu aniden sutten kesmek zorunda kaldim cocuk icin cok kotu oldu cok huysuz oldu cok zayifladi, hamileligimde cok zor gecer ben 4 ay yattim cocugum iyice sefil oldu ilgisizlikten, mutfaga giremedigim icin duzgun besleyemedim,bir yakinimda yoktu yanimda esimde evde deil malum,neyse 2. oglum dunyaya geldi lohusalik depresyonu ,ilk cocugum 2 yasinda herseyi merak zamani konusmaya calisiyor oraya buraya kosuyor faza hareketli , yani tam ilgi isteyip pesine kosulacak zaman ama ben bebekten onunla ilgilenemiyorum ilgilenmek istesem yarim kaliyor , is guc 2. bebek ................. inan hic hatirlamak istemedigim 24 saat kosturma ve bebek bakimiyla gecirdigim aynaya bakmaya zamanim olmadigi yillar,buyuk oglum cok kiskandi cok sikinti yasatti bana yilarca,2 yasinda yalanci emzige basladi kardesi ne yapsa istedi yani,ve ona buyuk psikolojisiyle yaklasip istemeden bastidik belki(sozle soylemesekde)
yani ablacim kisacasi bence cok erken ilk cocugun bebekligini yasasin en az 2 bucuk yasina gelsin bence konusmayi tuvaletini , ihtiyaclarinin bi kismini gidermeyi ogrensin, bebekligini yasasin derim
ben cok zorluk cektim, ilk oglumda

canim ben tamda senin durumunu yasamis biri olarak sana abla tavsiyesi vereyim istersen;
oglum 15 aylikkken hamile kaldim,istiyordum ayni senin gibi arkadas gibi buyusunler diye, ama cok olumlu seyler yasamadim,oglum emiyordu aniden sutten kesmek zorunda kaldim cocuk icin cok kotu oldu cok huysuz oldu cok zayifladi, hamileligimde cok zor gecer ben 4 ay yattim cocugum iyice sefil oldu ilgisizlikten, mutfaga giremedigim icin duzgun besleyemedim,bir yakinimda yoktu yanimda esimde evde deil malum,neyse 2. oglum dunyaya geldi lohusalik depresyonu ,ilk cocugum 2 yasinda herseyi merak zamani konusmaya calisiyor oraya buraya kosuyor faza hareketli , yani tam ilgi isteyip pesine kosulacak zaman ama ben bebekten onunla ilgilenemiyorum ilgilenmek istesem yarim kaliyor , is guc 2. bebek ................. inan hic hatirlamak istemedigim 24 saat kosturma ve bebek bakimiyla gecirdigim aynaya bakmaya zamanim olmadigi yillar,buyuk oglum cok kiskandi cok sikinti yasatti bana yilarca,2 yasinda yalanci emzige basladi kardesi ne yapsa istedi yani,ve ona buyuk psikolojisiyle yaklasip istemeden bastidik belki(sozle soylemesekde)
yani ablacim kisacasi bence cok erken ilk cocugun bebekligini yasasin en az 2 bucuk yasina gelsin bence konusmayi tuvaletini , ihtiyaclarinin bi kismini gidermeyi ogrensin, bebekligini yasasin derim
ben cok zorluk cektim, ilk oglumda

galiba sizin dedikleriniz cok dogru benimde 14 aylik bir kizim var ve hala emiyo bazen ikincide olsa beraber buyuseler diyorum ama bende yalnizim ve bu yazdiklarinizi okuduktan sonra mantikli olarak en azindan bir sene beklemem gerek diyorum su aralar gebelikten supheleniyorum insallah yoktur yoksa yazik olacak kizima :Saruboceq:

meraba bir senelik evliyim ve daha vucudumu tam tanıya mıyorum aca ba hamıle mıyım mıdem bulanıyo ve basım donuyo ılk hamıleligım olucak ılıskıden 14 gun sonra böyle seyler olması normalmi yardım cı olur sanız sevınırım

biraz daha bekle yürüyünce çok zor bakalım o zaman istiyecekmisin benim kızım yürüyor şimdi inan izlerken yoruluyorum.

meraba 1 senelik evlıyim ve bir proplemim var mıdem bulanıyor basım donuyor ılıskıden 14 gun sonra bunların olması normalmi yanı ben hamilemıyım lütfen yardımcı olurmusunuz:emir_bebek:

meraba 1 senelik evlıyim ve bir proplemim var mıdem bulanıyor basım donuyor ılıskıden 14 gun sonra bunların olması normalmi yanı ben hamilemıyım lütfen yardımcı olurmusunuz:emir_bebek:

merhaba,

belkide olabilirsin canım ama adetin gecikti mi onu yazmamışsın.. daha zamanı gelmediyse adetini bekle istersen, bakalım günün geçecekmi?
yada çok merak ediyorsan eczaneden bi test alıp yap bakalım ne çıkacak?

haberlerini belkiyorum merakla :))

hakkında hayırlısı olsun inşallah..

bence hemen yap ikiz gibi büyüsünler tamam anlıyorum zorlanırsın ama ilerde rahatlarsın eminim ben ikiz istiyorum rabbim nasip ederse...

X