canim ben tamda senin durumunu yasamis biri olarak sana abla tavsiyesi vereyim istersen;
oglum 15 aylikkken hamile kaldim,istiyordum ayni senin gibi arkadas gibi buyusunler diye, ama cok olumlu seyler yasamadim,oglum emiyordu aniden sutten kesmek zorunda kaldim cocuk icin cok kotu oldu cok huysuz oldu cok zayifladi, hamileligimde cok zor gecer ben 4 ay yattim cocugum iyice sefil oldu ilgisizlikten, mutfaga giremedigim icin duzgun besleyemedim,bir yakinimda yoktu yanimda esimde evde deil malum,neyse 2. oglum dunyaya geldi lohusalik depresyonu ,ilk cocugum 2 yasinda herseyi merak zamani konusmaya calisiyor oraya buraya kosuyor faza hareketli , yani tam ilgi isteyip pesine kosulacak zaman ama ben bebekten onunla ilgilenemiyorum ilgilenmek istesem yarim kaliyor , is guc 2. bebek ................. inan hic hatirlamak istemedigim 24 saat kosturma ve bebek bakimiyla gecirdigim aynaya bakmaya zamanim olmadigi yillar,buyuk oglum cok kiskandi cok sikinti yasatti bana yilarca,2 yasinda yalanci emzige basladi kardesi ne yapsa istedi yani,ve ona buyuk psikolojisiyle yaklasip istemeden bastidik belki(sozle soylemesekde)
yani ablacim kisacasi bence cok erken ilk cocugun bebekligini yasasin en az 2 bucuk yasina gelsin bence konusmayi tuvaletini , ihtiyaclarinin bi kismini gidermeyi ogrensin, bebekligini yasasin derim
ben cok zorluk cektim, ilk oglumda