15 Aylık Oğlum var 1 Çocuk daha istiyorum ama.......

ASXIXYXIXM BEN

topiğin ilk annesi.01.07.
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
683
2
40
arkadaşlar 15 aylık bir çocuğum var,ama arayı soğutmadan bitane daha istiyorum ikisini birden büyütmek için .yalnız kendimi fazla hazır hissetmiyorum,hani hamile kalırsam hazır hissedermiyim,varmı 2 çocuğunu biden büyüten tavsiyeniz ne:uhm:

tatlım cesaretinden dolayı tebrik ederim..bence arayı fazla açmadan birtane daha bebek yap yoksa benim gibi arayı açarsan gözünde büyür bebek..eşim ısrar ediyor ben rahatlığım bozulacak diye yapmıyorum..oğlum şuan 7 yaşındaa alıştım tembelliğe:))
hakkınızda ne hayırlısıysa o olsun..

eğer düşünüyorsan tam zamanı güzelim..ikisi birden öyle güzel büyür ki..bak bana kızım 11 yaşında keşke 1 yaşındayken bir tane daha doğursaydım diyorum ama artık şu saatten sonra çok zor..tekrar söylüyorum tam zamanı..şimdi zaten hazır durumdasın 15 aylık kızın var bir ikincisi neden olmasın..

korkma yap diyorsunuz yani

Maalesef öyle bişey söyleyemem arkadaşım.
Ben ki ilk çocuğa bile henüz kendimi tam olarak hazırlayamamışken sana korkma yap diyemem.
Sadece oğlunun yürümemesi ve konuşmamasından bahettiğin için söyledim.
Yoksa zor bir karar bence, şartları iyice değerlendirmek lazım.
Ben 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim ama bebişe cesaret edemiyorum hala..
Allah yardımcın olsun.

benim henüz cocuğum yok ama iki cocuk gercekten cok zor olur. yinede sen bilirsin bu devirde 2 cocuk büyütmek zor iş. yasakkelime

benimde 15 aylık bi oğlum var
bende istiyorum ama şu yazı bi atlatalım öle düşünüyoum
ikisi bir büyüsün istiyorum.ben rahata alışmadan bir tane daha yapacağım.kismetse tabii.en doğru karar bu olduğunu düşünüyorum.
arkadaşlarımın çocuklarıyla araları 6 7 yaş ve çok sıkıntı çektiler.çok pişmanlar bu kadar arayı uzattıkları için.2.den sonrada düşünmüyorum.2 sinin geleceğini ancak düşünebilirim.gücüm 2 çocuğa yeter.çok çocuk yapıpta ne olacak onların geleceğini veremedikten sonra.yeterli eğitim sağlayamadıktan sonra.
eşime kalsa oğlum 9 aylıkken istiyordu ama ozamanda çok erkedi.
dediğim gibi yaz bitsin öle yapacam inşallah.

bende yaz bitince düşünüyordum ama eşimin işinden dolayı ,şimdi hamile kaldım kaldım,eğer olmazsa seneye bu vakitlere kalacak

arkadaşlar 15 aylık bir çocuğum var,ama arayı soğutmadan bitane daha istiyorum ikisini birden büyütmek için .yalnız kendimi fazla hazır hissetmiyorum,hani hamile kalırsam hazır hissedermiyim,varmı 2 çocuğunu biden büyüten tavsiyeniz ne:uhm:

Anne olursam allahin izniyle bende üst üste yapmak istiyorumki arkadas gibi büyüsünler. Ancak saglik durumundan iki cocugun arasinda 2 sene olmasi sart canim.

Arkadaşım benimde 3,5 yaşında bir oğlum var.Hep onun benden bağımsız yaşayabileceği döneme(üstünü başını giyip çıkarma,tuvalet ihtiyacını karşılayabilme gibi) kadar beklemeyi düşünüyordum ama artık anladım ki bu uzun bir zaman alacak,bu aralarda acaba ikinci bir çocuğu düşünmüyorda değilim hani.Ama yinede kendini gerçekten hazır hissetmen önemli....

Benim 2 çocugum aralarinda 5 yas var. Ve bu kadar ara verdigim için pisman degilim. Mesela ben, sabrim hiç yoktur. Büyûk oglumun herseyi kendi destek beklemeden yapmasini bekledim ki, ikisi ellime ayagima dolasmasin diye. Bu demek degildir ki büyûk oglumla ilgilenmiyorum. 2 inci bücüre yemek yedirirken mesela büyûk olglum kendi yiyor, bana ihtiyaci yok yani. bilmiyorum anlatabildim mi. (yine yanlis anlisilacagimi biliyorum :dilcikar:) Yani bu sana bagli bence, çocugunla ara nasil, sabrin varmi? vs vs kendine güvenebiliyorsan, yap bence. Bu karari sende baska kimse yerine veremez. Fikir alabilirsin ama sonuçta bakacak olan sensin unutma a.s.

benim eltimin kızı 16 aylık şimdi hamile haziranda doğuracak o da kara kara düşünüyor nasıl bakacağım die(millet 2.yi doğuruyor bende tık yokh:KK43:

benimde 3,5 yaşında bir oğlum var bende sizin gibi düşünüyodum ikisini birden bakamam diye fakat 6 aydır deniyorum olmuyo keşke daha erken yapsaydım diyorum bence arayı fazla uzatma canım

X