merhaba arkadaşlar benim kızım eyşan şu an 15.ayını doldurdu 16.aydan 2.gün aldı
bugün aylık kontrolümüze gittik dr.gülden hanım bize kızının kg fazla dedi 14,100gr boy:82,5cm fazlamı bi yardım lütfenkaydirigubbakcemile2:enbuyukkk:
fazla olsa ne olacak ki? rejim yapamayacağına göre düzenli dengeli besleniyorsa sorun yok bence benim kızım 11 aylık 11,5 kilo doğduğundan beri kilosu hep sınırın üstünde gidiyor ancak hiçbir dr sorun var demedi çünkü 6 ay sadece anne sütü aldı, ek gıda döneminde de sebze meyve ağırlıklı besleniyor mama muhallebi yemiyor, ekmek bisküvi makarna vs. yok denecek kadar az tüketiyor kısacası sğlıklı beslendiği sürece sorun yok
Benim oğluşumda 11,5 aylık ve 12 kilo civarında..6 ay sadece anne sütü ile beslendi,daha sonrada gayet sağlıklı beslendi.bende muhallebi,hamurlu besinler yedirmiyorum.doktorumda sorun etme.doğduğundan beri olan gelişimi gayet normal zaten hareketlendikçe düzene girer dedi:)
Benim kızımda 15 aylık ve 13.700 gr boyumuzda 80 cm.
Doğum kilomuz ve yediklerimiz doğrultusunda herşey normal seyrediyor.
Dr. fazla derken rejim falan vermediyse bir problem yoktur bence... Sebze meyve ağırlıklı beslersen kafandaki soru işaretlerinide en aza indirmiş olursun....