15-25 Aralık 2019 Anneleri Gelin (KESE- KALP ATIŞI-ULTRASON RESİMLERİ)mize birlikte bakalım.

Merhaba yine ben. son adet tarihime göre 5 hafta 6 günlük hamileyim. Bugün ilk muayenemi oldum kese göründü çok şükür ancak embriyo görünmedi doktor haftaya gel dedi. Normal mi bu evrede embriyonun daha görünmemesi? Sizlerde ne zaman görünmüştü?

Merhabalar durumunuz şimdi nedir bilmiyorum ama yazdiklarinizi okurken çok içlendim.Ben de 2017 de boş gebelik dediler kürtaj oldum sonrasinda 2019 mayista hamile olduğumu öğrendim o da kesesi de gelişmedi 1 haziranda kürtaj oldum 2 temmuzda adet oldum sonra olmayinca test yaptim yine hamileyim bu defa yolk sac da oluştu ama kalp atisi başlamadi ve ben 22 agustosta yani 2 gun önce yine kürtaj oldum psikolojik olarak çok kötüyüm

Rabbim sağsağlim kucağına almayı ve sağlikla büyütmeyi nasip etsin inş

Kardeşim çok üzülüp kendinizi harap etmeyin . Şu ana kadar bebeginizin tutuyor ol ası bile büyük bir şanstır .
Ben bunu hiç bebegi olamayan arkadaşlarımdan sıkça işitiyorum.
İnan bana bir kez olsun o hissi hissedeyimde bebegim düşse bile yine bana bir umut olur diyen kimseler var.

Hamdolsun sizinle benzer şeyler yaşayıp sonunda Rabbimizin en uygun gördügü zamanda yeniden evladıma kavuştum.
Şimdilik 23. Haftadayız . Herşey yolunda minik kelebegimin tekmelerini dahi hissediyorm.
Sizde içinizi ferah tutun . Ve bolca inanca ihtiyacınız var.
Ben inanç dua ve kuranı kerim okumakla bu bebegime kabuştugumu sanıyorum.

Tabi öncesinde genetik testler yaptık.
Sizde muhakak bi baktırın kan pıhtılışması vs sebeplede bebeklerinizi kaybediyor olabilirsiniz be de pıhtılaşma çıkmamasına ragmen bu bebegimde doktorum kan sulandırıcı igneye başlattı . İki günde bir igne vuruluyorum.

İnşâallah sizinde hayırlı haberlerinizi alırız.
Emin olun neler yaşadıgınızı çok iyi biliyorum biraz sabır çokça dua ile 3 ay bekleyip bu sürede tedtlerinizi yapıp doktor nezaretinde yeni bebeginizi düşünmeye başlayabilirsiniz.

Allah razı olsun kardeşim.Rabbim sana da sağlikla büyütmeyi nasip etsin.Çok haklısın dua çok önemli.İnş ben de bir daha kürtaj olmak zorunda kalmam.Kadın doğum doktorum sends problem yok dedi ama ben de tıbbi genetiğe gideceğim.Orda yaparlar heralde pıhtılaşma testini de

Evet biz tıbbi genetikte yaptırmıştık.
İnşâallah hayırlı sonuçları alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…