- 10 Nisan 2019
- 701
- 1.079
- 113
- Konu Sahibi S a l o m i
-
Merhaba benimde sat 16 mart :) öğrendiğimde Reglim 3 gün geçmişti beta hcg 1311 çıktı keseyide 17 Nisan Çarşamba gördük bu hafta cuma başka bir dr a gideceğim bakalım kalp atışı duyarız İnşallah daha erken ama duysam çok rahat edeceğim çünkü mayıs ta tüp bebek yapacaktık böyle kendiliğinden sürpriz bebek olduendişeliyim Allah’ın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız İnşallah. Ben 28 yaşındayım senin yaş kaç canım bide dr a gittin mi ilaç vitamin vs. Bişey verdi mi ben jel ve kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum
Rabbim bebeginizi size bağışlasın.
Banada ve tüm isteyenlerede inşâAllah.
Benim kide 16 Mart'tı son adet başlangıcı. AYNIYMIŞIZ.
26 yaşı dayım
Bugün sat'a göre 5+3 haftalık.
İlk kese görmeye gittim.
Şükür
4+5 günlük 8mm lik bir kese göründü.
Yanında ufak da bir kanama alanı var.
Doktor Progestan içmemi söyledi.
Ek olarak kan sulandırıcı Coraspin ve folat kullanıyorum.
Folik asit daha sentetik bir vitamin
Onu yerine araştırmalarıma göre folat kullanmak gerekmiş
Folatı hücreler daha güzel kullanabiliyormuş.
Doktorumada bu durumu söyledim.
Evet haklısınız öyle dedi.
Ve devlet Folik asiti destekledigi içim bunu beriyoru ama Almak isterseniz özel üretim alabilirsiniz dedi.
Bende Folat Aldım
Şimdilik kalp için 10 gün sonrasını berdi bakalım inşâAllah rabbim o güzel tınılarıda duyurmayı nasip etsin.
bu arada maşallah 17 nisanda erken bir kese görümü olmuş sizin kese kaç mm idi ?
İnşaAllah ya rabbim hayırlıca şu kalp tınılarını duymayı nasip etsin.Artık birbirimize yoldaş olucaz ozaman.
Benimde kese 8 mm dedi dr ama benim adet döngüm kısa galiba ondan mı bilmiyorum ama en fazla 2 buçuk 3 gün adet görebiliyordum. Bu yüzden yumurtlamam erken olmuş olabilir. Folik asit bana da vermedi doktor bende şaşırdım herkes kullanıyor bana niye vermedi diye ama ben besinlerden almaya çalışıyorum mercimek, ıspanak, börülce, avakado vs.
Kalp atışı için 2 hafta sonra gel demişti ama ben doktor değişikliği yapacağım Haftaya pazartesi giderim muhtemelen İnşallah duyarız.
Maşallah barekallah ya .Merhaba nasılsınız bugün kontrole gittik şuan böyle görünüyor kalp atışı var dedi ama net duyulmuyor ben haftaya duyacağım sizde durumlar nasıl inşallah iyisinizdir Eki Görüntüle 2263632
Maşallah barekallah ya .
Gerçekten görünüyor
bebeginiz orada
Kalbinide inşaAllaj duyarsınız gelişmesi gayet iyi .
Benim henüz günüm gelmedi inşaAllah pazartesi gidecegiz.
Benimkide böyle gelilmişmidir aceba yaa
Ne kadar tatlı görünüyor
İnşallah sizde güzel haberler verirsiniz sevincimizi paylaşırız. Pazartesi bende tekrar gideceğim.İnşallah güzel bir hamilelik geçiririz sağlıkla alırız kucağımıza. Dr. kesenin etrafında minik bir kanlanma var dedi ama korkulacak birşey değil iğne ve jeli kullanmaya devam et düzelir dedi bakalım pozitif olmaya çalışıyorum.
Rabbim hayırlısıyla bağışlasın bebeginizi size.Hanımlar merhaba sat 14 mart cok şükür 8ci hafta keseyide gördüm 5+4de kalp atışında 6+4de duyduk doğum tarihimiz yaklaşık 18 aralık 2019
Duyarsin allah'ın izniyle canim benim ilk hamileliğim muhteşem bir mucize çok şükür tattık rabbim sağlık versinRabbim hayırlısıyla bağışlasın bebeginizi size.
Ne güzel inşaAllah daha nice haftaları hayırlısıyla atlatırız.
Ben henüz kalp atışı için gitmedim.
Ve çok korkuyorum
İnşaAllah bende sizin gibi şu minigimizin kalbini duyarım pazartesi.
Geçmiş olsun canim uzme kendini diyeceğim ama biliyorum insanın elinde olmuyor allah yinede nasip etsin sağlıklı şekilde herşeyden önce sağlık olsun gerisi her derdin çaresi var canım benim korkma allah yardimcin olsunHayırlı olsun kardeşim Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
Benim son adetim 26 Şubat'tı bende şuan 9+4 hamileyim ama keseme göre 7-8 haftalık ve bebeğimin gelişiminin 5+5'te durduğunu öğrendim
Nasip olsaydı bende Aralık'ta doğum yapacaktım ama hayırlısı buymuş
Boş gebelik dediler ve kürtaj olucam
Korkutmak değil amacım etkilenme sakın
Sende kürtaj geçirmişsinya ben daha önceden geçirmediğim için korkuyorum
inşAllah kolayca sorunsuz atlatırım
Bana dua edermisiniz
Zeynep Kâmil'den randevu aldım haftaya ilk defa gidicem oraya ama o gün kürtaja almazlar dimi gün mü verecekler acaba ne kadar atarlar ileri bilmiyorum ama bir an önce hayırlısı ne olacaksa olsun istiyorum
Geçmiş olsun canim uzme kendini diyeceğim ama biliyorum insanın elinde olmuyor allah yinede nasip etsin sağlıklı şekilde herşeyden önce sağlık olsun gerisi her derdin çaresi var canım benim korkma allah yardimcin olsun
Hayırlı olsun kardeşim Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
Benim son adetim 26 Şubat'tı bende şuan 9+4 hamileyim ama keseme göre 7-8 haftalık ve bebeğimin gelişiminin 5+5'te durduğunu öğrendim
Nasip olsaydı bende Aralık'ta doğum yapacaktım ama hayırlısı buymuş
Boş gebelik dediler ve kürtaj olucam
Korkutmak değil amacım etkilenme sakın
Sende kürtaj geçirmişsinya ben daha önceden geçirmediğim için korkuyorum
inşAllah kolayca sorunsuz atlatırım
Bana dua edermisiniz
Zeynep Kâmil'den randevu aldım haftaya ilk defa gidicem oraya ama o gün kürtaja almazlar dimi gün mü verecekler acaba ne kadar atarlar ileri bilmiyorum ama bir an önce hayırlısı ne olacaksa olsun istiyorum
MaşaAllah rabbim hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin.Merhabalar sat 21 marttı 4+4 te keseyi gördük dünde yani 6+0 da hışırtılı da olsa kalp atışımızı duyduk çok şükür 2 hafta sonra kontrole gideceğiz❤ tahmini Doğum tarihimiz 28.12.2019
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?