15-20 Nisan yumurtlama görenler buraya 🌸🤰🏻🐰

Eklentiler

• IMG_20250427_190146~2.webp
    IMG_20250427_190146~2.webp
    10 KB · Görüntüleme: 54
Ya 11.gun öğrenenler mi var ki 🙈 ben geçen ay kimyasali 13.gun hassas olanlarla anca ogrenebilmistim. Gerçi herkesin kaç günde dollenir bilinmez
Kız burda 8.9.gün öğreneni gördü bu gözler 😂😂ben kendim de gebelik kayıplarımda 10.gün öğreniyordum hep yaaa 12.gün 11.gün test yapmışmıydın

Kız burda 8.9.gün öğreneni gördü bu gözler 😂😂ben kendim de gebelik kayıplarımda 10.gün öğreniyordum hep yaaa 12.gün 11.gün test yapmışmıydın
Ovulasyon yapmıştım canım onlarda suanki gibiydi pik değil ama silikte değildi. Erken öğrenenler çok hassas testler kullanıyor o zaman canım bana da söyleyin de bende bu ay o testlerden alayim ya awox hassas değil diyolar belli bir süre geçmeden pozitifi algılamıyormuş boş yere iki taneyi kullandım 🙈

Kavga etmişken de cocuk yspma çalışmaları aksıyor bazen 😁ona ayrı sinir oluyorum
Ben hiç demiyorum artık test aldığımı yaptığımı adam kimyasal gebeliğimdeki silikte olsa görünen bariz çizgilere negatif diyordu testtim de fotodaki gibi düşünün

Eklentiler

• 1000053301.webp
    1000053301.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 41
Ovulasyon yapmıştım canım onlarda suanki gibiydi pik değil ama silikte değildi. Erken öğrenenler çok hassas testler kullanıyor o zaman canım bana da söyleyin de bende bu ay o testlerden alayim ya awox hassas değil diyolar belli bir süre geçmeden pozitifi algılamıyormuş boş yere iki taneyi kullandım 🙈
Vallaha canım ben prodoctor kullanıyordum ozamanlar ama şimdilerde hep yalancı çıkarıyor ama gerçekten bu platform da dikkat etmişsindir gebe olanlar hep 10 11 günlerde çıkıyor test yaptıklarında 12 ve 13 hünde yapanlar genelde ilk günde yapmayanlar ben hep öyle gördüm yani çoğunlukla Oyüzden umudum kalmadı

Vallaha canım ben prodoctor kullanıyordum ozamanlar ama şimdilerde hep yalancı çıkarıyor ama gerçekten bu platform da dikkat etmişsindir gebe olanlar hep 10 11 günlerde çıkıyor test yaptıklarında 12 ve 13 hünde yapanlar genelde ilk günde yapmayanlar ben hep öyle gördüm yani çoğunlukla Oyüzden umudum kalmadı
Prodoctor beni yaktı zaten daha gebelik ilk istediğim ay bana yalancı pozitif çıkarttı hemde üst üste iki kez.. nasıl hayal kırıklığına ugramistim alınmaz o test 😓 evet genelde öyle ama regl gecikmesi yaşamadan da belli olmuyor ki burda gecikmeden sonra öğrenenler de var

Back
X