15-20 Nisan yumurtlama görenler buraya 🌸🤰🏻🐰

Prodoctor beni yaktı zaten daha gebelik ilk istediğim ay bana yalancı pozitif çıkarttı hemde üst üste iki kez.. nasıl hayal kırıklığına ugramistim alınmaz o test 😓 evet genelde öyle ama regl gecikmesi yaşamadan da belli olmuyor ki burda gecikmeden sonra öğrenenler de var
Bende karşılaşmak istiyorum o kişilerle 😁 ya regl olarak olaya bakmıyorum çünkü kimi regle yakın yumurtluyor Oyüzden ovalüsyon kullananlar bahsettiklerim yoksa bir arkadaşım regl 4 5 gün geçti öyle ögrenmişti

Merhaba awox marka test yaptım bugün. Biraz dağıldı ama hayalet çizgi görür gibi oldum. Siz de yorumlar mısınız? Bat 5 gün var. Meme acımdan dolayı merak ettim normalde bekleyecektim :)

Eklentiler

• IMG_2709.webp
    IMG_2709.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 88
Bende karşılaşmak istiyorum o kişilerle 😁 ya regl olarak olaya bakmıyorum çünkü kimi regle yakın yumurtluyor Oyüzden ovalüsyon kullananlar bahsettiklerim yoksa bir arkadaşım regl 4 5 gün geçti öyle ögrenmişti
Sende haklısın canım geç Yumurtlama olsa hadi geç döllenme oldu diyelim ne diyim ki rabbim sağlıklı versin de ne zaman verirse diyorum ben 🥲🤲🏻

Sende haklısın canım geç Yumurtlama olsa hadi geç döllenme oldu diyelim ne diyim ki rabbim sağlıklı versin de ne zaman verirse diyorum ben 🥲🤲🏻
O geç döllenmeyi de hiç çözemedim kız bi ara da herkese sorup durmulştum 😁amin canım öyle tabi sağlık önemli hayırlısı olsun hakkımızda sabah bir gebenin günlüğü kaset testi var onu yapacam bugün yaptım sonradan kuruma çizgisi çıkardı ya anlamadım o da mı kötü daha önce kuruma çıkarmazdı hiç

O geç döllenmeyi de hiç çözemedim kız bi ara da herkese sorup durmulştum 😁amin canım öyle tabi sağlık önemli hayırlısı olsun hakkımızda sabah bir gebenin günlüğü kaset testi var onu yapacam bugün yaptım sonradan kuruma çizgisi çıkardı ya anlamadım o da mı kötü daha önce kuruma çıkarmazdı hiç
Atsana bakalım buraya

Aslında güvenli bir test varsa var yoksa yoktur da. Biara bendede şey olmuştu flaşla tuttugumda gölge vardı. Kendisine yolladım o negatiftir Pembe olması gerekiyor diyerek savundu testini 😊 ben 4 ay kullanmıştım onun testlerini. Gebelik olmayınca bıraktım şimdi de geçen aydan beri hayıt macunu sevdasına yeniden almış oldum..test yaptığında haber et 🌸

Aslında güvenli bir test varsa var yoksa yoktur da. Biara bendede şey olmuştu flaşla tuttugumda gölge vardı. Kendisine yolladım o negatiftir Pembe olması gerekiyor diyerek savundu testini 😊 ben 4 ay kullanmıştım onun testlerini. Gebelik olmayınca bıraktım şimdi de geçen aydan beri hayıt macunu sevdasına yeniden almış oldum..test yaptığında haber et 🌸
Kızlar az önce normal kaset test yaptım bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_4029.webp
    IMG_4029.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 60
Hooop hemen geldim kız 😂 15 ve 16 Nisan yumurtlamaydı 17 de catladı bugün çatlamadan itibaren 8.günüm belirti olarak her ay yumurtlamayla birlikte her zaman göğüs ağrım olur Oyüzden onu belirti saymıyorum ama üç gecedir özellikle geceleri vücudum alev alev yanıyor gece uyanıyorum elim ayağım inanılmaz sıcak bu bir belirtimi bilmiyorum aşırı yanıyordu yorgunluktan mı oldu bilmiyorum ama hep aynı tempoda çalışan biriyimde aslında anlamadım birde aynı şekilde üç gündür erkenden uykum geliyor normalde 11 gibi uyurdum en erken üç gündür 9 dedimi uykum geliyor ve uyuyorum da birde bugün hafif çok az arada olan kasık batmam oldu bilmiyorum bunları yazmak istedim veee 10.günden itibaren test yapmaya başlarım yani cumartesi günü ilk testimi yapacam 😂
Test yaptınız mı durum nedir

Hoş geldin canım 😁😁 güzell sen de sabırsızlardansın benim gibi 🥲 ben de 10.gün yaparım sanırım ya test. Bu ay çok takviye aldık eşim de ben de artık olsun nolur 😑
Bende de üç gündür uykusuzluk var aşırı derece. Ve sabah erken uyanıyorum uykumu da alamıyorum o yüzden. Yoğun bi dönemdi belki çok yoruldum ondan bilmiyorum 🤔 bir de çatlamadan sonra meme ucu ağrısı oluyor dokunununca ve kasık krampları bugün basladı arada giriyo çıkıyor.
Bu kadar erken belirti göstermez diyorlar ama tam tersini tecrübe edenleri de okudum.

Nasip hayırlısı🤲🏻
Durum nedir varmı bişeyler aynı durumdayım ama daha 10 gün olmadı merak ettim

Bugün birisi. De bana tavsiye etti .ise yarıyor mu gerçekten

Kuruma çizgisi gibi geldi bana canım bekledi mi test ya da çok mu idrar damlattin
Aceleyle yaptım tek çizgi diye çıktım yemek yedim döndüm baktım böyleydi normal kaset test erken değil 4 gün var bel ağrım var bacak ağrım var tuhaf o yüzden yaptım ilk idrar değil kuruma olabilir kaçıncı dakika da çıktı bilmiyorum çünkü

Eklentiler

• IMG_4016.webp
    IMG_4016.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 59
Aceleyle yaptım tek çizgi diye çıktım yemek yedim döndüm baktım böyleydi normal kaset test erken değil 4 gün var bel ağrım var bacak ağrım var tuhaf o yüzden yaptım ilk idrar değil kuruma olabilir kaçıncı dakika da çıktı bilmiyorum çünkü
Aslında şöyle seni umutlandirmak istemem benim başıma geldi geçen aydan biliyorum. Kaset testte hafif bir çizgi çıkınca sonra onun yeri daha da belirginleşebiliyor.. istersen sabah ilk idrarla yap başında bekle zaten 5 dk değil mi nereye gidiyorsunuz yaa bende bu olayı anlamıyorum ben test yapınca gözümü ayiramiyorum ordan 🤦🏻‍♀️😂😂

Aslında şöyle seni umutlandirmak istemem benim başıma geldi geçen aydan biliyorum. Kaset testte hafif bir çizgi çıkınca sonra onun yeri daha da belirginleşebiliyor.. istersen sabah ilk idrarla yap başında bekle zaten 5 dk değil mi nereye gidiyorsunuz yaa bende bu olayı anlamıyorum ben test yapınca gözümü ayiramiyorum ordan 🤦🏻‍♀️😂😂
🫣 yaaaa yok ilk idrar değil ya o yüzden önemsemedim çok bir de kaset test çıkmaz diye düşündüm daha 4 gün var öylesine yaptım yani yoksa flaşla çizgi arıyoruz 🤭🤭

Hayiti tohumu önerdiler bana.onu sordum aslında. Sorumu net soramamisim
Bu ay kullandım ama benimki macunu henüz adetim gelmedi. Bilmiyorum testler negatif.. ama şöyle bişey hemen fayda edicek diye bişey yok vücuduna göreymis bazılarına ilk ay bazilarina ikinci ay etki sagliyor. Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım onu yaşayıncs kullanmayim dedim de sonra param boşa gitmesin diye kullandım vallahi 😊 bakalım ne zaman ise yarar

Back
X