- 15 Aralık 2017
- 532
- 373
- 103
- 36
- Konu Sahibi banaderlerelif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende buna göre umidi kesmiyorum.. Çünkü çatladıktan sonraki gün döllenmenin birinci günü oluyor en iyi ihtimalle.Canım bekle bakalım belki yumurtanın hangi saatte çatlayıp tutunduğu bilemiyoruz. O yüzden ben hep yumurta çatladıktan sonraki 2. Günü baz alarak hep test yapıyorum. 1 düşük 2 kimyasal gebeliğimde 12. Günden sonra silik çıkmaya başladı. O yüzden herzaman pozitifiz
Benim geçen ayda bu şekilde olmuştu koyulaşma oldu sonrası da pik oldu. Simide öyle ama testler negatif geçen ayki testlerden elimde yok bilemiyorum belkide psikolojiktir belirtiler geçen ayla aynı uyuyorum hep yorgunluk sürekli aclik hali.sag kasık ve kaşıktan bacağa inen ağrı. Simidde regl olacak gibi ağrılar gelip gidiyor. Bak sunlarda ovulasyon testlerim 8.gunden beri yapıyorum fakat 11.gunden itibaren koyulaşmaya başladı.bugunkunu daha yapmadımRegle yakın baya koyulasıyor benim de ovülasyon testi. Vücutta lh hormınu regle yakın artıyor.. Ama pike çok yakınsa gebelik olabilir.
Belietilerin neydi canım
Bende de hiç tık yok belirti olarak sadece sol kasıkta minik minik iğneler batıyor ama çok hafif.göğüs hassasiyeti de yok. Baş dönme akıntı hiç bir şey yok
Olabilir canım testten teste de fark ediyor...Benim geçen ayda bu şekilde olmuştu koyulaşma oldu sonrası da pik oldu. Simide öyle ama testler negatif geçen ayki testlerden elimde yok bilemiyorum belkide psikolojiktir belirtiler geçen ayla aynı uyuyorum hep yorgunluk sürekli aclik hali.sag kasık ve kaşıktan bacağa inen ağrı. Simidde regl olacak gibi ağrılar gelip gidiyor. Bak sunlarda ovulasyon testlerim 8.gunden beri yapıyorum fakat 11.gunden itibaren koyulaşmaya başladı.bugunkunu daha yapmadım
aynen canım bunaldım vallahiOlabilir canım testten teste de fark ediyor...
Yarın sabah yine yaparsın olmadıbeklemekten başka çare yok maalesef
![]()
Aminaynen canım bunaldım vallahihayırlısı olsun hepimiz için
![]()
Amin amin hepimize inşallahAminAllah müjdesini en kısa zamanda göstersin inşallah
Bende bişey yok sadece bugün sabahtan beri kasık ağrısı baya arttı galiba adet olacam ya birde insan kesinlik veremiyor ki benim normalde adet ağrım da olmaz öyle bilmiyorum ama negatif yani burdan dönmez diye düşünüyorum senin kaçıncı gün oldu test yaptın mıRegle yakın baya koyulasıyor benim de ovülasyon testi. Vücutta lh hormınu regle yakın artıyor.. Ama pike çok yakınsa gebelik olabilir.
Belietilerin neydi canım
Bende de hiç tık yok belirti olarak sadece sol kasıkta minik minik iğneler batıyor ama çok hafif.göğüs hassasiyeti de yok. Baş dönme akıntı hiç bir şey yok
Benim çatlamadan sonra 9.günüm bugün... Kimisinin 10. Negatif çıkıyor 11. Ve ya 12.gün pozitif oluyor bence belli olmaz.Bende bişey yok sadece bugün sabahtan beri kasık ağrısı baya arttı galiba adet olacam ya birde insan kesinlik veremiyor ki benim normalde adet ağrım da olmaz öyle bilmiyorum ama negatif yani burdan dönmez diye düşünüyorum senin kaçıncı gün oldu test yaptın mı
Bir de biraz uyku hissi var ama psikolojik o benceBenim çatlamadan sonra 9.günüm bugün... Kimisinin 10. Negatif çıkıyor 11. Ve ya 12.gün pozitif oluyor bence belli olmaz.test yapmadım yarın yapıcam o yüzden.
Beni asıl düşündüren hiç belirti yokarada iğne batması geliyor gidiyor
![]()
Belirtisiz hamilelik geçiren çok var öyle düşünmeBenim çatlamadan sonra 9.günüm bugün... Kimisinin 10. Negatif çıkıyor 11. Ve ya 12.gün pozitif oluyor bence belli olmaz.test yapmadım yarın yapıcam o yüzden.
Beni asıl düşündüren hiç belirti yokarada iğne batması geliyor gidiyor
![]()
Of inşallah öyledir ama onlar vücutlarını çok dinlemedikleri için anlamamışlar benceBelirtisiz hamilelik geçiren çok var öyle düşünme
Olabilir canım napalım bekleyeceğiz benim tahmini adetin çarşamba gelmesi lazım yumurtlamadan sonra 14.gün oluyorOf inşallah öyledir ama onlar vücutlarını çok dinlemedikleri için anlamamışlar bence![]()
Benim de cuma günü regl günüm. Yarın test yapıcam.. BakalımOlabilir canım napalım bekleyeceğiz benim tahmini adetin çarşamba gelmesi lazım yumurtlamadan sonra 14.gün oluyor
Test yapmayın çok erken derken 9.günde test yapmam şoku jfjfOlabilir canım napalım bekleyeceğiz benim tahmini adetin çarşamba gelmesi lazım yumurtlamadan sonra 14.gün oluyor
Silik çizgi görüyorum sanki canım yaa. Ayy inşallah vardırTest yapmayın çok erken derken 9.günde test yapmam şoku jfjf
Eki Görüntüle 3583209
Aaa çizgi var mıTest yapmayın çok erken derken 9.günde test yapmam şoku jfjf
Eki Görüntüle 3583209
Ciddi misin ay bak kalbim çarptııSilik çizgi görüyorum sanki canım yaa. Ayy inşallah vardır
Çizgi degil de gölgemsi gibi sanki şimdi kör olurcasına baktımAaa çizgi var mı
Kız sen görmüyon muCiddi misin ay bak kalbim çarptıı
Bu arada laboquick bu