15-20 Nisan yumurtlama görenler buraya 🌸🤰🏻🐰

Bu ay kullandım ama benimki macunu henüz adetim gelmedi. Bilmiyorum testler negatif.. ama şöyle bişey hemen fayda edicek diye bişey yok vücuduna göreymis bazılarına ilk ay bazilarina ikinci ay etki sagliyor. Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım onu yaşayıncs kullanmayim dedim de sonra param boşa gitmesin diye kullandım vallahi 😊 bakalım ne zaman ise yarar
Ben debu tarz şeyleri kullanmaya çekiniyorum. Farketmeden başka bir yere zarar verir mi diye.
Zaten doktordan randevu aldım.değerlerimle oynar diye şüphe ile yaklaşıyorum.six nerden aldınız peki.

🫣 yaaaa yok ilk idrar değil ya o yüzden önemsemedim çok bir de kaset test çıkmaz diye düşündüm daha 4 gün var öylesine yaptım yani yoksa flaşla çizgi arıyoruz 🤭🤭
Varsa çıkıyor ya geçen ay benim test Hassasti 5 gün kala öğrenmiştim sabahta kaset yaptım 4 gün kala o da hafif silik çıkmıştı tabi bu da iyi değil kimyasali oluyor ve üzülüyoruz 😏

Ben debu tarz şeyleri kullanmaya çekiniyorum. Farketmeden başka bir yere zarar verir mi diye.
Zaten doktordan randevu aldım.değerlerimle oynar diye şüphe ile yaklaşıyorum.six nerden aldınız peki.
İnanın bende korktum hormonlarimda bir sorun yok. Ama yorumları okuyunca şok oldum bir gaza geldim kullandım zaten çok kullanmıyosun çatlamayi görene kadar.. Instagram da nihalin bahçesi var ordan aldım Trendyoldanda aynı satıcı dan alabiliyosun burda birisi önermişti .. Trendyol yorumlarını oku istersen.. bazılarına yaramiyor galiba zaten alerjik reaksiyonu olanlar kullanmasın yazıyor. Benim biseye alerjim yok

İnanın bende korktum hormonlarimda bir sorun yok. Ama yorumları okuyunca şok oldum bir gaza geldim kullandım zaten çok kullanmıyosun çatlamayi görene kadar.. Instagram da nihalin bahçesi var ordan aldım Trendyoldanda aynı satıcı dan alabiliyosun burda birisi önermişti .. Trendyol yorumlarını oku istersen.. bazılarına yaramiyor galiba zaten alerjik reaksiyonu olanlar kullanmasın yazıyor. Benim biseye alerjim yok
Şuan zaten trendyolda bakiniyordum. Arastiriyorum.Bazen de bazı ürünleri çok sisiriyorlar sırf alalım diye.
Alerjik değilim ama genelde böyle şeyler pek de yaramıyor.birde ben düzenli kullanamıyorum bu tarz şeyleri.

Şuan zaten trendyolda bakiniyordum. Arastiriyorum.Bazen de bazı ürünleri çok sisiriyorlar sırf alalım diye.
Alerjik değilim ama genelde böyle şeyler pek de yaramıyor.birde ben düzenli kullanamıyorum bu tarz şeyleri.
Doğrudur bende kullanamazdim vallahi nasıl başladım bende anlamadım 🙈 önümüzdeki ayda kullanırım ise yaramazsa atarım çöpe

Aslında güvenli bir test varsa var yoksa yoktur da. Biara bendede şey olmuştu flaşla tuttugumda gölge vardı. Kendisine yolladım o negatiftir Pembe olması gerekiyor diyerek savundu testini 😊 ben 4 ay kullanmıştım onun testlerini. Gebelik olmayınca bıraktım şimdi de geçen aydan beri hayıt macunu sevdasına yeniden almış oldum..test yaptığında haber et 🌸
Sabah yine onun testini yaptım kız bir gebenin günlüğü yine gölge belirdi ama 8.9.dk da fark ettim hemen cekemedim ama çektim atayım ama fotoda görünmüyor

Eklentiler

• IMG_1497.webp
    IMG_1497.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_1495.webp
    IMG_1495.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_1492.webp
    IMG_1492.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar çarşamba günü regl günü bakalım bugün yarın çıktı çıktı yoksa zaten yoktur bir belirtim de yok tuttugunu düşünmüyorum

Back
X