maşallah resimlerden her şey çok güzel görünüyor umarım başladığı gibi devam eder huzur ve mutluluk sağlıkla beraber hep sizinle olsun
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin herşey çok güzel görünüyor maşallah öylede devam etsin benim dogum günümde sözlenmişsinizugur getirsin tarihte inşallah
aminn çook teşekkür ederiz darısı bütün sevenlerin başınao zaman sizinde geçmiş doğum gününüz kutlu olsun her şey gönlünüzce olur inşallah :))
herkese merhabaeklesem mi eklemesem mi diye düşünürken sonunda kararımı verdim ve o güzel günümüzü ve bir kaç kareyi sizlerle paylaşmak istedim
11 Kasım sevdiceğimin doğum günü , 12 Kasım yıldönümüz diye hadi 15 Kasımda da kız isteme olsun diye karar verdikBöyle olunca da özel günlerimizin çoğu Kasım da olmuş oldu
Bir gün önceden temizliğimizi yapıp ikramlarımızı hazırladık..
vee o gün sabah sevdiceğimle birlikte erken kalkıp başbaşa biraz gezelim heyacanımızı stresimizi birlikte atalım dedik.
Aslında sadece isteme olsun istiyorduk ama ani bir karar değişimiyle sözüde aradan çıkartalım dedik.annem ve yengemde söz sepetini ,kurabiyeleri , şerbet için süslemeleri alıp hazırlatmışlar sağolsunlar.Biz biraz kayınvalidem e de uğrayalım derken saat 4 olmuşeve bi gittim herşey hazır gelin hanım daha hazırlanamadı dediler (gelin hanımı duyunca bi tuhaf hissediyor insan :) )
birden zil çaldı bi baktım çiçekçi. sevdiceğim yıldönümümüzde birlikte olamadığımız için o gün için çiçeklerimi de göndermiş
Eki Görüntüle 865294
hemen saçımı yapıp hazırlanıncaya kadar herkes toplandı
7.30 gibi ömrümm ve yeni akrabalarımız da geldiiönce çikolatam ardından da tam 21 tane güllerime kavuştum..
Güllerime bayıldımm
Eki Görüntüle 865269 Eki Görüntüle 865272
bu da çikolatamm
Eki Görüntüle 865273 Eki Görüntüle 865274
ve bir de bademli lokumlarımız geldi
Eki Görüntüle 865305
hemen misafirlerin elini öptüm ömrümmün yengesi gel kızım otur sende diyince bende gidip oturdum yanlarına fakat çok utandımkuzenlerimin işaretiyle mutfağa gittim onlar kahveleri hazırladı ben dağıttım.ama sevdiceğimin kahvesini sağolsunlar bol karabiber kekik ve şekeri doldurmuşlar , ertesi günü bütün gün midesi ağrıdı
herkes kahvesini içtikten sonra sevdiceğimin dayısı beni dedem ve annemde istedi(dayım dan istiyecekti ama bazı aksilikler oldu) onlarda hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin diyince beni de içeri çağırdılar ve büyüklerimizin ellerini öptük ve artık mustakbel sözlümtek taşımı taktı bizde birbirimize sarılıp öptük ardından çay ve ikramlarımızı dağıttım, onun ardından da çikolata ve söz şerbeti içtikten sonra gecenin sonuna geldik..
bizimm onlar için hazırladığımız şerbet sürahisini , söz sürahisini ve kurabiyelerimizi de verip uğurladık ..
vee tektaşım
Eki Görüntüle 865325 Eki Görüntüle 865326
şerbet sürahimiz
Eki Görüntüle 865316
söz sepetimiz
Eki Görüntüle 865317
onlar için hazırladığımız kurabiyelerimiz
Eki Görüntüle 865319
Allah bütün sevenlere nasip etsin inşallah
Herseyini ayrıı ayrı çok sevdmm :)) masllah Allah bozmasn :)) hep mutlu olun insallah darısı bzlern basına :))
hayırlı olsunn Allah tamamına erdirsin inşallah
allah tamamini erdirsin canim..yakinda benimde sözüm var... simdiden heyecan yaptim..
Hayırlı olsun Allahım tamamını erdirsin hep mutlu olun inşallah:) Yalnız çikolatalar lokumlar kurabiyeler burdan çok leziz görünüyor heleki o süslü mücevher gibi işlenmiş çikolatalar ımmm :)
Düğün fotoğraflarını da bekliyoruz ilerde !!!
güllerine ben de bayıldım:)))Allah tamamına erdirsin..
hersey cok guzel gözükuyorr Allah mesut etsinnnn
öncelikle herşey çok güzel görünüyor
Allah tamamına erdirsin
söz sepetinin içerisine ne koydun? ben onları merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?