• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi 15.11.2013 kız isteme ve sözümüz ..

GiMUm

♥ ♥ ♥
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
2.708
3.702
133
herkese merhaba :16: eklesem mi eklemesem mi diye düşünürken sonunda kararımı verdim ve o güzel günümüzü ve bir kaç kareyi sizlerle paylaşmak istedim :1::16:

11 Kasım sevdiceğimin doğum günü , 12 Kasım yıldönümüz diye hadi 15 Kasımda da kız isteme olsun diye karar verdik :1::1: Böyle olunca da özel günlerimizin çoğu Kasım da olmuş oldu:16::16:

Bir gün önceden temizliğimizi yapıp ikramlarımızı hazırladık..
vee o gün sabah sevdiceğimle birlikte erken kalkıp başbaşa biraz gezelim heyacanımızı stresimizi birlikte atalım dedik.
Aslında sadece isteme olsun istiyorduk ama ani bir karar değişimiyle sözüde aradan çıkartalım dedik.annem ve yengemde söz sepetini ,kurabiyeleri , şerbet için süslemeleri alıp hazırlatmışlar sağolsunlar.Biz biraz kayınvalidem e de uğrayalım derken saat 4 olmuş :1: eve bi gittim herşey hazır gelin hanım daha hazırlanamadı dediler (gelin hanımı duyunca bi tuhaf hissediyor insan :) ):17:
birden zil çaldı bi baktım çiçekçi. sevdiceğim yıldönümümüzde birlikte olamadığımız için o gün için çiçeklerimi de göndermiş
$1.jpg

hemen saçımı yapıp hazırlanıncaya kadar herkes toplandı
7.30 gibi ömrümm ve yeni akrabalarımız da geldii :17: önce çikolatam ardından da tam 21 tane güllerime kavuştum..

Güllerime bayıldımm:16::16:

$gül1.jpg$gül2.jpg

bu da çikolatamm
$çikolata1.jpg$çikolata2.jpg

ve bir de bademli lokumlarımız geldi

$Untitled-3.jpg

hemen misafirlerin elini öptüm ömrümmün yengesi gel kızım otur sende diyince bende gidip oturdum yanlarına fakat çok utandım :17: kuzenlerimin işaretiyle mutfağa gittim onlar kahveleri hazırladı ben dağıttım.ama sevdiceğimin kahvesini sağolsunlar bol karabiber kekik ve şekeri doldurmuşlar , ertesi günü bütün gün midesi ağrıdı:5:
herkes kahvesini içtikten sonra sevdiceğimin dayısı beni dedem ve annemde istedi(dayım dan istiyecekti ama bazı aksilikler oldu) onlarda hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin diyince beni de içeri çağırdılar ve büyüklerimizin ellerini öptük ve artık mustakbel sözlüm:16: tek taşımı taktı bizde birbirimize sarılıp öptük :16::16: ardından çay ve ikramlarımızı dağıttım, onun ardından da çikolata ve söz şerbeti içtikten sonra gecenin sonuna geldik..
bizimm onlar için hazırladığımız şerbet sürahisini , söz sürahisini ve kurabiyelerimizi de verip uğurladık ..
vee tektaşım
$2013-11-18 23.00.14.jpg$2013-11-18 23.00.41.jpg

şerbet sürahimiz
$Untitled-4.jpg

söz sepetimiz
$Untitled-5.jpg

onlar için hazırladığımız kurabiyelerimiz
$Untitled-6.jpg

Allah bütün sevenlere nasip etsin inşallah :1::1::16::16::16::16: :nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
maşallah resimlerden her şey çok güzel görünüyor umarım başladığı gibi devam eder huzur ve mutluluk sağlıkla beraber hep sizinle olsun:16::16:

Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin herşey çok güzel görünüyor maşallah öylede devam etsin benim dogum günümde sözlenmişsiniz :17:ugur getirsin tarihte inşallah:nazar::16:

Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin herşey çok güzel görünüyor maşallah öylede devam etsin benim dogum günümde sözlenmişsiniz :17:ugur getirsin tarihte inşallah:nazar::16:

aminn çook teşekkür ederiz darısı bütün sevenlerin başına :16: o zaman sizinde geçmiş doğum gününüz kutlu olsun her şey gönlünüzce olur inşallah :))

herkese merhaba :16: eklesem mi eklemesem mi diye düşünürken sonunda kararımı verdim ve o güzel günümüzü ve bir kaç kareyi sizlerle paylaşmak istedim :1::16:

11 Kasım sevdiceğimin doğum günü , 12 Kasım yıldönümüz diye hadi 15 Kasımda da kız isteme olsun diye karar verdik :1::1: Böyle olunca da özel günlerimizin çoğu Kasım da olmuş oldu:16::16:

Bir gün önceden temizliğimizi yapıp ikramlarımızı hazırladık..
vee o gün sabah sevdiceğimle birlikte erken kalkıp başbaşa biraz gezelim heyacanımızı stresimizi birlikte atalım dedik.
Aslında sadece isteme olsun istiyorduk ama ani bir karar değişimiyle sözüde aradan çıkartalım dedik.annem ve yengemde söz sepetini ,kurabiyeleri , şerbet için süslemeleri alıp hazırlatmışlar sağolsunlar.Biz biraz kayınvalidem e de uğrayalım derken saat 4 olmuş :1: eve bi gittim herşey hazır gelin hanım daha hazırlanamadı dediler (gelin hanımı duyunca bi tuhaf hissediyor insan :) ):17:
birden zil çaldı bi baktım çiçekçi. sevdiceğim yıldönümümüzde birlikte olamadığımız için o gün için çiçeklerimi de göndermiş
Eki Görüntüle 865294

hemen saçımı yapıp hazırlanıncaya kadar herkes toplandı
7.30 gibi ömrümm ve yeni akrabalarımız da geldii :17: önce çikolatam ardından da tam 21 tane güllerime kavuştum..

Güllerime bayıldımm:16::16:

Eki Görüntüle 865269 Eki Görüntüle 865272

bu da çikolatamm
Eki Görüntüle 865273 Eki Görüntüle 865274

ve bir de bademli lokumlarımız geldi

Eki Görüntüle 865305

hemen misafirlerin elini öptüm ömrümmün yengesi gel kızım otur sende diyince bende gidip oturdum yanlarına fakat çok utandım :17: kuzenlerimin işaretiyle mutfağa gittim onlar kahveleri hazırladı ben dağıttım.ama sevdiceğimin kahvesini sağolsunlar bol karabiber kekik ve şekeri doldurmuşlar , ertesi günü bütün gün midesi ağrıdı:5:
herkes kahvesini içtikten sonra sevdiceğimin dayısı beni dedem ve annemde istedi(dayım dan istiyecekti ama bazı aksilikler oldu) onlarda hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin diyince beni de içeri çağırdılar ve büyüklerimizin ellerini öptük ve artık mustakbel sözlüm:16: tek taşımı taktı bizde birbirimize sarılıp öptük :16::16: ardından çay ve ikramlarımızı dağıttım, onun ardından da çikolata ve söz şerbeti içtikten sonra gecenin sonuna geldik..
bizimm onlar için hazırladığımız şerbet sürahisini , söz sürahisini ve kurabiyelerimizi de verip uğurladık ..
vee tektaşım
Eki Görüntüle 865325 Eki Görüntüle 865326

şerbet sürahimiz
Eki Görüntüle 865316

söz sepetimiz
Eki Görüntüle 865317

onlar için hazırladığımız kurabiyelerimiz
Eki Görüntüle 865319

Allah bütün sevenlere nasip etsin inşallah :1::1::16::16::16::16: :nazar::nazar::nazar::nazar:

Herseyini ayrıı ayrı çok sevdmm :)) masllah Allah bozmasn :)) hep mutlu olun insallah darısı bzlern basına :))

hayırlı olsunn Allah tamamına erdirsin inşallah

Hayırlı olsun Allahım tamamını erdirsin hep mutlu olun inşallah:) Yalnız çikolatalar lokumlar kurabiyeler burdan çok leziz görünüyor heleki o süslü mücevher gibi işlenmiş çikolatalar ımmm :) :56:

Düğün fotoğraflarını da bekliyoruz ilerde !!!

hayırlı olsunn Allah tamamına erdirsin inşallah

aminnn inşallahhhh:1::1: Allah herkeze nasip etsin

allah tamamini erdirsin canim.. :21: yakinda benimde sözüm var... :32: simdiden heyecan yaptim.. :52:

aminn teşekkür ederim :16: inan çok güzel bi duygu hem stres hem heyecan ama atlattıktan sonra hiçbişey anlamıyorsun sonra bi rahatlama yaşıyorsun benim öyle olmuştu :1::1: seninki de güzel bi şekilde geçer inşallah

Hayırlı olsun Allahım tamamını erdirsin hep mutlu olun inşallah:) Yalnız çikolatalar lokumlar kurabiyeler burdan çok leziz görünüyor heleki o süslü mücevher gibi işlenmiş çikolatalar ımmm :) :56:

Düğün fotoğraflarını da bekliyoruz ilerde !!!

aminn çok teşekkür ederim :1::1: ben de beklemiyordum çikolatalarımın bu kadar güzel olucaklarını ama tatları bi harika :16::1::1:
tabikii seve seve koyarım :16::16:

güllerine ben de bayıldım:)))Allah tamamına erdirsin..

Öncelikle merhaba. Foruma yeni üye oldum, bu yıl okuldan yeni mezun oldum, şu an ayakta kalabilmek adına yeni ve tatlı bir işe başladım. Kısacası hayatımı tekrar kurmaya çalışıyorum :)

Olur da aranızda ya da çevrenizde bebekleriniz, sünnet çocuklarınız ya da nikahınız için şeker yaptırmak isteyen, araştıran varsa benim sayfamı da ziyaret ederek beni çok mutlu eder :) Belki beğendiğiniz şey benim sayfamdan olur :)

Sizleri sayfama bekliyorum, ve şimdiden teşekkür ediyorum :)

Facebook'ta arama kutucuğuna Şekercim Nikah - Bebek Şekerleri yazarsanız hemen karşınıza çıkacaktır. Linki burada aktifleştiremedim

öncelikle herşey çok güzel görünüyor
Allah tamamına erdirsin
söz sepetinin içerisine ne koydun? ben onları merak ettim :52:

öncelikle herşey çok güzel görünüyor
Allah tamamına erdirsin
söz sepetinin içerisine ne koydun? ben onları merak ettim :52:

Aminn çok teşekkür ederim :16::16:

söz sepetinin içinde de iç çamaşırı mendil bide çorap vardı sanırım :1:

Back