Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konutun bağlı olduğu Tapu Sicil Müdürlüğüne evliliğinizin resmen devam ettiğini belirten nüfus kayıt örneği ve söz konusu konutta beraber yaşadığınıza dair muhtarlıktan aldığınız belge ile başvurup oturduğunuz evin tapu kaydına "aile konutu" şerhi düşülmesini talep ediniz. Herhangi bir masrafı yoktur.
Bu halde eşiniz sizin rızanız dışında evi satamaz.
bence esinin tek derdi cevresine ailessine yakin olmak madem oyleyse o civarda bi ev kiralayin kendi evinizi kiraya verin kendi evinizden gelen parayla kiranizi odersiniz sende kredi borcunu odemeye devam edersin
oda arkadaslarina ailesine kavussun tabi ozmn esini her istedigin zaman yaninda olacagini unut ya arkadaslariyla olur ya anasinda..... a.s
Arkadaşlar size bir soru. Eşim taktı kafaya güzelim evimizi satacak 15.000 YTL'lik kredi borcumu (evlenmeden önce yaptığım borç) ödeyecek. Tek sebep bu gibi duruyor ama hangi mantık bunu kabul eder. Ben kendi maaşım ile zaten taksitlerimi ödüyorum. Evimin değeri 135.000 YTL. Borcum 15.000 YTL.
Şimdide sebepleri gerçek sebepleri sıralıyorum.
1- Çocuk olunca ev ailelerimize uzak daha yakına taşınalım.
2- Yol çok uzun işten çıkıp eve gelmek 1 saatten fazla sürüyor. (Burası İstanbul)
3- Arkadaşlarına uzak canı isteyince çıkıp arkadaşlarının yanına gidemiyor.
Şimdi arkadaşlar ben bu evi sattırmamak için ne yapabilirim? Lütfen yardımcı olun. Taktik bekliyorum.
yan komsumuz 4500 ytl borc için 80-90 milyarlık evi
50 milyara sattı