14 yaşındasın büyür.. Benimkiler de küçük genetik olarak.. Hamilelikte büyür diyorlar ama bakalımAblalarım size danışmak istedim 14 yaşındayım 75a giyiyorun ama etrafımdaki herkes 80 b 85b falan benimki niye böyle genetik midir bu iş büyümez mi daha? Çok taktım
daha ergenlik dönemindesin ne şaştınAblalarım size danışmak istedim 14 yaşındayım 75a giyiyorun ama etrafımdaki herkes 80 b 85b falan benimki niye böyle genetik midir bu iş büyümez mi daha? Çok taktım
Yok artik:))küçük meme en iyisi büyük meme yaşlı gösterir
Bu tespitküçük meme en iyisi büyük meme yaşlı gösterir
hayatim sen daha cok kucuksun bunlaei hic dusunme bneimde senin yasindayken gogsum hic yoktu ama aklima bile gelmiyordu benimkilerin buyumesi 18 i falan bulduAblalarım size danışmak istedim 14 yaşındayım 75a giyiyorun ama etrafımdaki herkes 80 b 85b falan benimki niye böyle genetik midir bu iş büyümez mi daha? Çok taktım
Büyümesin ne olacak ki hem büyük göğüsler cabuk sarkıyor;-)Ablalarım size danışmak istedim 14 yaşındayım 75a giyiyorun ama etrafımdaki herkes 80 b 85b falan benimki niye böyle genetik midir bu iş büyümez mi daha? Çok taktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?