Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 14 yaşındayım göğüslerim büyümüyor?

Melasq

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2018
13
0
36
24
Ablalarım size danışmak istedim 14 yaşındayım 75a giyiyorun ama etrafımdaki herkes 80 b 85b falan benimki niye böyle genetik midir bu iş büyümez mi daha? Çok taktım

Genetiklikte var bu iste bence.. benim anneanneminki yerindeymis ona cekmisim ben.. kardesiminki halama cekmis ama mesela..

Kaç yaşına kadar büyüyo ki 80b falan olamaz mı

Genelde 18 de bitmesi lazim.
Mesela ben 13 kilo verdim. Büyüktü küçüldü

ergenlik boyunca buyur ya, boyunuzun uzamasi durdu ise belki o zaman meme buyumesi de durmustur.
ama daha erken bence de.

ergenlik boyunca buyur ya, boyunuzun uzamasi durdu ise belki o zaman meme buyumesi de durmustur.
ama daha erken bence de.
Ya 9 10 ay önce regl oldum daha düzene bile tam girmedi ama nedense boyumda artık uzamıyo göğüslerimde hafif çıktı sonra kaldı böyle herkesibki büyürken

Daha cok kucuksun kuzu yaa.. senin yasinda ben cikan memelerimi saklamaya calisirdim.... bunlari dusunmek icin cocuktum., buyuyecekse buyuyo zaten
Ama işte ilerde böyle 75a değilde 80b fakan olmasını istiyorum ama olmicak bence :/

Ben 80 C kullanıyordum hayli kilo aldım şuan 85 anca oluyor.Kilo aldıkça onlarda buyudu ama her bünye farklı tabi.yasın çok küçük büyür diye tahmin ediyorum

Ben 80 C kullanıyordum hayli kilo aldım şuan 85 anca oluyor.Kilo aldıkça onlarda buyudu ama her bünye farklı tabi.yasın çok küçük büyür diye tahmin ediyorum
Ama sağlıklı kilo almayınca göbek önde oluyor

Benim yaşlarımda kaç kullanıyodun ve genetik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…