14 yaşındaki öz kızı ile boş bir binada yarı çıplak yakalanan inşaat işçisi tutuklandı

Allah belanı versin pislik ahlaksız adam sinirim çıktı duramıyorum yerimde! 14 yaşında küçük çoçuk kıyamam ya neler görüyo neler çekiyo bu yavrular!bide babası olucak adi ş...refsiz!Ellerim titriyo ya bu nasıl bi davranış sallandırsalar keşke işkence etseler yine yine az gelir geber inşallah!

insanın kendi kzına nefsi nasıl uyanır ya Allah belasını versin

Başlığı okuyunca bile midem kasıldı, içim titredi... Allah belasını versin. Cezaevinde bin beterini yaparlar inşallah ona.

yarabbim daha neler okuyup neler görecez

Off nasıl iğrenç nasıl kötü bir durum Lise yıllarında "babam öldüğünde ağlamadım" kitabını okumuştum. Yazılanlar bana inandırıcı gelmemişti olur mu öyle şeyler saçmalamış yazar bir baba kızına nasıl böyle şeyler yapar demiştim, ya o zamanlar böyle şeyler çok yapılmıyordu ya da biz duymuyorduk

Bu nasıl bir insanlıktır,sen kalk öz evladına böyle birşeyi hak gör,iğrenç pislik adam sen varya şerefsizin önde gidenisin.
Asılman lazım,idam geri gelsin artık..

Oha ya oha midem bulandi allahim sen bunun gibilere fırsat verme Yarabbim. Hayvan herif bunun canlı canlı p.p.sini yaksinlar bence

Böyle bir hukuk sisteminde ne yazsam içim soğumaz..

geberirsin umarım pislik herif, nasıl bir zihniyetin var ki çocuğuna nefsin kabarıyor.

Artık Türk halkı olarak alıştık bu tür haberlere.Ne yazık.5 10 sene önce olsa büyük ses getirirdi bu haber.Nereye gidiyor sonumuz.Sırada hangi mide bulandırıcı taciz haberi kaldı.Daha kötü kimin tacizi bu kadar çok can yakar.

Tövbe Yarabbim ne günlere kaldık. Bunları halkın eline bırakmak lazım ki istismar nasıl olurmuş s... s... ogretsinler! Boyleleri insan değil, insan dışı varlık. Ya herşey bir kenara, 14 yıl önce ona minicik patik giydiriyordun şerefsiz!

Ne fetvası ki ?

Akıl almaz ifadeler

İşte o, “Bir babanın öz kızına duyduğu şehvet, karısıyla olan nikâhını düşür mü?” sorusuna verilen kapsamlı cevap:
“Babanın kendi öz kızını öperken şehvet duyması durumunda nikâhın ne olacağı konusunda görüş ayrılığı vardır. Bazı mezheplere göre, babanın şehvetle kızını öpmesi ya da şehvetle ona sarılmasının nikâha bir etkisi yoktur (bkz. İbn Rüşd, Bidayetü’l-Mücdehid, Mısır 1975, II, 33; İbn Kudame, el-Muğni, VII, 486; İbn Cüzey, el- Kavaninü’l Fıkhiyye, 138). Hanefilere göre ise; babanın, kızını şehvetle öpmesi, kızına şehvetle sarılması durumunda kızın annesi bu babaya haram olur. Ancak bu tür sonuç doğuracak tutmanın, teni tenine değerek olması ya da altının sıcaklığını iletecek kadar ince bir örtüden olması gerekir. Kalın elbiselerden tutarak ya da vücuduna bakıp düşünerek, şehvet duymak, bu tür bir haramlık oluşturmaz. Ayrıca kızın, 9 yaşından büyük olması gerekir. Şehvet duymanın işareti, erkeğin organında bir uyanma, uyanıksa uyanışının artması, kadının da kalbinin heyecanla çarpmasıdır.”

Mide bulandırıcı ama bu...

Kınamak istemiyorum yarabbim insan hiç mi anlamaz çocuğundaki değişimi. O anneyide cezalandırmak lazım ihmalden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…