• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 yaşındaki öz kızı ile boş bir binada yarı çıplak yakalanan inşaat işçisi tutuklandı

Sonra kız çocuklarının altını babalarının değiştirmesini pek hoş karşılamıyoruz dediğimizde, vay efendim öle şey mi olurmuş diyen hanımları şu konuya doğru bi alalım.

Polisi arayan vatandaslari alkisliyorum.
Gormezden gelmemisler.. Amann bize ne dememisler..

Sonra kız çocuklarının altını babalarının değiştirmesini pek hoş karşılamıyoruz dediğimizde, vay efendim öle şey mi olurmuş diyen hanımları şu konuya doğru bi alalım.
ben esimin kızımın altını degiştirmesini hos karsılamazsam suphe duyarsam ben o adamla evlide kalmam

Acaba gercekmi ya? Gercekse bile öz kizi degildir ya... Ben inanmiyorum ayni geni ayni kani ayni cani tasiyan bir baba öz be öz kizina yapamaz bunu...

Ne demek bir baba kizinin altini degisemez ne kör bir zihniyet... BABA bu ya BABA!.. Öz be öz bir baba zaten o zihniyette olamaz...

götürüp inşaat köşelerinde bunu yapıyosa
evde yalnız kaldığında neler yapmıştır kıza :(

Burada kızını öz babasından sakınmak doğru olan değil , o yüzden bu yaklaşımla tümevarım yapmak çok sakıncalı .

Bu sapkın duruşu sorgulamalıyız , boklu bebek poposunu temizleyen babaya ensest dürtüleri çoşar diye ket vuracaksak , vay halimize .

Baba agbi erkek akraba eger alkol veya ona benzer seyler kullaniyorsa ben anne olarak kizimi onlarla bir arda yalniz birakmam.en kaba gucumu de gorurler valla yumrugu gomerim gozlerine.sadece kendi kizim degil komsularimda gorsem direk sikayet ederim ve anneyede destek olurum arkadaslar anneler istemez kizlarina ocalari istismar yapmassini .ayrica o adama karilikte yapmam b. O.k. yesin

Allah belasını versin umarım cezaevinde işini görürler insan müsveddesi

kesınlıkle bu konuda alıntı yapsam vakit yok,önce şunu belirticem,nezvzat tarhan hoca bu konuyu çok güzel açıkladığı bir kıtabı var,ama nasıl kelımelere dökeceö bılmıyorum,bakın doğuştan böle nefs kalkmaz olayı dıye bişey yokmuş kızlar,suret yuzle ayırt edıllırmış,öğreti ile olurmuş,yanı dıyorki hoca,yüzlerımızı kapadığımız zaman herkes aynıdır,yanı cinsel istek duyulur,ama yuzu gördüğümüz zamn kardeş dayı baba ayrımı ile bunun olmamaması gerekitği öğrendığımız içinmiş,yanı popo altı değişme mevzusu filan aslında bır bakıma doğru,evde dıkkat etmek lazım,belkide tam anlatamadım

Hadi bu adam kucukken bolca kizinin altini degistirmisde tecavuz etmis diyelim peki diger konuda damat adayina tecavuz etmeye calisan sapik kayinpeder icin ne dusunuyorsunuz??? O neyden etkilenmis olabilir hanimefendi!!!!

3 tane de erkek çocuğu var adamın şimdi bu çocuklardan da ne beklersin, insan şüphe ediyor kızın başına gelenler bu kadar mı
ayrıca annenin bilmediğine inanmıyorum açıkcası

Bunlar öz kızınla nikah düşer felsefesinden yaşayan adi pisliklerden.mantar gibi türediler.lanet sapıklar.

Arayan vatandaşlar daha daha kötüsü olmadan harekete geçtiğiniz için , sessiz kalmadığınız için . :KK9:

Artik birseyler yapilmasi lazim

Hayvan demek hayvana hakaret

Namussuz alçak adam. Allah im aklıma mukayet ol Yarabbim. Sen boylelerinin cezasını sadece öbür tarafa bırakma Allah im bu dünyada nevrini döndür kahreyle mahveyle.

Ne alakası var?
Anneler oğullarından tahrik oluyor mu normalde

Bu durum çok ayrı, bu bir ruh hastalığı, midesizlik.

Back