14 yaşındaki öz kızı ile boş bir binada yarı çıplak yakalanan inşaat işçisi tutuklandı

Serefsiz pislik Allah islah etsin!!!

Bahanen bile iğrenç! Demek tuvalet ihtiyacını gideren kızını kontrole gittin hem de yarı çıplak.
yazacak çok şey var da böyle mahlukat için banlanmak istemiyorum. Cehennemin dibinden hiç çıkamayacaksın ama senin oradan çıkamayacak olman o kızın psikolojini düzeltmeyecek ya ona üzülüyorum. Bir de diğer 3 çocuğu erkek, sen de olmayan vicdan inşallah fazlasıyla onlara verilir.

Eh diyanet dememismiydi "bir baba kizina sehvet duygusunu hisedebilir" diye.. Bu ada'sanirim o igrenc düsünceyi icraat'e döktü

Isin kötüsü bu tür argumanlar ile bide "o beni tahrik etmisti" diyerek ve mahkemeye takim elbise ile gelere, adama bir madalya takmadiklari kalir.

Bu ülkede ne yazikki kadinlar'in ve cocuklarin hicbir güvencesi kalmadi

Sonra kız çocuklarının altını babalarının değiştirmesini pek hoş karşılamıyoruz dediğimizde, vay efendim öle şey mi olurmuş diyen hanımları şu konuya doğru bi alalım.

Evet, evet her baba bu adam gibi pedofil ya! Bu adam gayet erkekleri temsil ediyor ya!! Bir 2 aylik bebegin vajinasi bir erkegi, bir babayi tahrik ediyor ya!!

Ya bu nasil bir düsüncedir!! Migde bulandirici!! Surda cok daha fazla seyler söylemek istiyorum fakat yazmiyorum. Gercekten cok sinirlendim!

Ahh inanamıyorum ya. Anneye helal olsun. Maalesef bazı kadınlar susuyor, çocuklarına inanmiyorlar. Yazıklar olsun o adama.
Umarım kizcagiz çabuk toparlanir. .
kadinin ailesi gitmisler ve kizlarini torunlarini yanlarina almislar serefsizde yogun bakimda malesed dediginiz gibu yavrusuna inanmayan eslerine konduramayanlar bile var Allah onlarida nasil biliyorsa ole yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…