• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 yaşındaki öz kızı ile boş bir binada yarı çıplak yakalanan inşaat işçisi tutuklandı

Bilmedwn etmedwn neden hemen kadini sucladiniz.gecen gunde kizin biri evlenme programina cikan annesini rezil etti. Kadinlarin uzerindeki baskilari biliyorsunuz .bide siz yuklenin

tatlı su femınıstlığı yapıp sorunu kadınlardakı yuke getırmeyın anne kızıyla ılgılenmek durumunda
baba yapmaz baskası yapar. bu kafalarınız yuzunden kız çocukları korkuyor anlatamıyor.
bı kere de mazlum olanın yanında olmayı bılın be!

girdiğin delikte inşallah senide yağlı kazığa oturturlar yaratık..

Nasil bir sapiklik sapkinliktr bu anliyamiyorum.keske keskeee meydana atsalarda seni güzelim insanlar sana elleriyle bi guzel işkence yapsa

zavalli kiza cok uzuldum malesef bende dun boyle bir haber aldim arkadasiminbyegeni henuz 14 yadinda ve iki yildir babasi tarafindan istismara ugruyormus baba uyusturucu kullaniyormus nasil uzuldugumu anlatamam aklim fikrim almadi nasil bir pisliktir bu ve simdide bu haber.....

zavalli kiza cok uzuldum malesef bende dun boyle bir haber aldim arkadasiminbyegeni henuz 14 yadinda ve iki yildir babasi tarafindan istismara ugruyormus baba uyusturucu kullaniyormus nasil uzuldugumu anlatamam aklim fikrim almadi nasil bir pisliktir bu ve simdide bu haber.....

Peki bir şey soracağım. Böyle durumlarda anne nasıl bir tavır alıyor? Yani annenin haberi olmuyor mu? Ya da oluyor ama susuyor mu? Yakın cevrenizde olduğu için size soruyorum, lütfen yanlış anlamayın. .

Peki bir şey soracağım. Böyle durumlarda anne nasıl bir tavır alıyor? Yani annenin haberi olmuyor mu? Ya da oluyor ama susuyor mu? Yakın cevrenizde olduğu için size soruyorum, lütfen yanlış anlamayın. .
lutfen rica ederim tabi sorabilirsiniz.Anne durumu yeni ogrenmis ogrendigi gibi sikayett bulunmus baba denilen serefsiz de su an yogun bakimda rahatsizlanmasi uzerine kiz anlatmis evde olmayisindan kendine zarar vermicegi ni bildigu icin

lutfen rica ederim tabi sorabilirsiniz.Anne durumu yeni ogrenmis ogrendigi gibi sikayett bulunmus baba denilen serefsiz de su an yogun bakimda rahatsizlanmasi uzerine kiz anlatmis evde olmayisindan kendine zarar vermicegi ni bildigu icin

Ahh inanamıyorum ya. Anneye helal olsun. Maalesef bazı kadınlar susuyor, çocuklarına inanmiyorlar. Yazıklar olsun o adama.
Umarım kizcagiz çabuk toparlanir. .

Allahdan kork vicdansiz pislik ya esin yokmu senin git ihtiyacini esinde gider nedir sizin bu yavrucaklardan istediniz pislikler sizi insallah cezanizi en agir sekilde gorursunuz daha baska seylerde yazmak istiyorum ama buraya yazmaya terbiyem el vermiyo :(((

Nasıl ya nasıl !
Bir baba kızına buunu nasıl yapar.
Adi Ş*refsız.
Kendını satan onca kadın varken ne istiyorsun masum çocuğundan a P*zevenk!

Kız kuyruk sallamış belli ki. Yoksa olmazdı böyle birşey. Kesin kız suçlu.

Kızcağızın sırf bunu duymamak için şikayet edemediğine eminim. Ne adalete ne de ailesinden birine güvenebilmiş.

Çok kötü yaa çoook... :KK43:

uydurduğu yalan da içler acısı, kızını tuvalete götürüyormuşmuş

Kız kuyruk sallamış belli ki. Yoksa olmazdı böyle birşey. Kesin kız suçlu.

Kızcağızın sırf bunu duymamak için şikayet edemediğine eminim. Ne adalete ne de ailesinden birine güvenebilmiş.

Çok kötü yaa çoook... :KK43:

ortaokul arkadaşımın kız kardeşi babası tarafından aynı şekilde tacize maruz kalmıştı seneler seneler önce kızcağız polise gidip şikayet etmiş evine git baba öyle bir şey yapmaz yanlış anlamışsındır demişler kız tabi eve gidememiş orda burda kalmış sonra dönünce ilk başta abilerinden dayak yemiş daha sonrada babası sen beni nasıl şikayet edersin diye bir öğlen kız uyurken boğazını kesti. bu kızcağız kurtulmuş ama travması ne olacak acaba Allah yardımcısı olsun babanında tez vakitte hapis hanede aynı şey başına gelir inşallah

ortaokul arkadaşımın kız kardeşi babası tarafından aynı şekilde tacize maruz kalmıştı seneler seneler önce kızcağız polise gidip şikayet etmiş evine git baba öyle bir şey yapmaz yanlış anlamışsındır demişler kız tabi eve gidememiş orda burda kalmış sonra dönünce ilk başta abilerinden dayak yemiş daha sonrada babası sen beni nasıl şikayet edersin diye bir öğlen kız uyurken boğazını kesti. bu kızcağız kurtulmuş ama travması ne olacak acaba Allah yardımcısı olsun babanında tez vakitte hapis hanede aynı şey başına gelir inşallah

O kızın günahıyla nasıl yaşamış o polisler? Ahirette elleri o sebep olanların bile iki yakasında olacak.

Bu olayada kız istedi demesinler hatta kuyruk sallama olayına kadar gider bu iş şeref..z adi adam

Back