14 yaşındaki kız çocuğu ailesindeki bütün erkeklerin tecavüzüne uğradı

Bunlar insan mı şimdi bu pis mahluklar insan sıfatına giriyorsa biz neyiz?

Duyanda hayatımız sexden ibaret sanar arkadaş bu azmışlık bu kadar pislik bir sülalede nasıl olur 14 yaşında ya inanılır gibi değil nasıl tahliye etmişler enişte hariç herkesi helede babayı

Aile denmez buna.. Bu nasıl bir akrabalık ya.. Kendi öz kızına kardeşine... Bu nasıl bi annelik nasıl bir babalık amcalık kardeşlik.. Olan kızcağıza oldu, 3-5 yıla çıkar bunlar en fazla. Halbuki kızın zihninde ve ruhunda hiç silemeyeceği yaralar kalacak..

Bu nasıl aile? Bunlar nasıl insanlar? İnsanmılar acaba?
Allah belalarını versin ya.

"Rızası vardı" diyerek tecavüzü meşrulaştıran ve tecavüzü meşrulaştıranları destekleyen herkes sorumlu şu vahşetten. Okuyamadım hepsini elim ayağım titriyor sinirden. Nasıl bu hale geldi bu ülke nasıl!

Hikayeye bak es dost akraba kim varsa yazmislar milleti inandirmak icin. Pffff

Kusacagim
Cukleriniz kopsun serefsizler
Adi pislikler
Geberesiceler
Size icimden gecenleri buraya yazamiyorum
A... S.. G... K... G... D,,, i...
G..d.d.o.s.s
Rahatladim biraz

Kız ifadesini değiştirdi diye nasıl serbest bırakılıyor anne baba. Ben orasını algılayamadım. Bu kadar kolay mıydı her şey. Kızın eşofmanında sperm bulunmasa enişte de kurtarıcakmış paçayı.

yahu yine kızacaksınız ama yazıcam,o adamlar hakkında konuşmayacağım,ama bu kadınlar nasıl susar nasıl,hep kadınların susması sonucu oluyor bunlar,adamlara idam bile az ya neyse,ama o şahıt olupta sesını çıkartmayan varya,asıl suçlu onlar

nasıl bir dünyada yaşıyoruz olanları aklım almıyor böyle bir hayat nasıl olabilir nasıl da herşey normalmiş gibi yaşamış ve yaşatmışlar onca yıl gerçekten yazık günahh yitip giden hayallere umutlara o gencecik çocuğa Allah müstehaklarını versin inşallah çok üzüldüm

Abartili bi haber oldugu ortada ve bu kadar tecavuze 14 yasindaki bi kiz sessiz kaliyor sayilir hicmi polisi aramak aklina gelmemis. Es dost akraba kim varsa kizi gecirdikten sonrami polisin haberi olmus.
evet haklı olabilirsiniz ben de okuduğumda bu ne ya dedim oku oku bitmiyor

Abartili bi haber oldugu ortada ve bu kadar tecavuze 14 yasindaki bi kiz sessiz kaliyor sayilir hicmi polisi aramak aklina gelmemis. Es dost akraba kim varsa kizi gecirdikten sonrami polisin haberi olmus.

Dediğiniz gibi 14 yaşında sonuçta. Ve tüm çevresi böyleyse, kimse elinden tutmamışsa onun elinden ne gelir? Tehdit etmişlerdir. Polisler sana inanmaz demişlerdir. İfadesini de geri çekmiş zaten. Kimbilir ne şekilde tehdit ettiler çocuğu. 14 yaşındaki halinizi düşünün. Ne kadar mantıklı kararlar alıyordunuz?

Yalan haber olmasını isterdim bende. Ama böyle büyük birşey hakkında yalan haber yapmaya kimse cesaret edemez. Ne yazık ki yaşanıyor bunlar.

Bence yalan haber polis inanmaz demissiniz ölüye bile otopsi yapilir tecavuz durumu varmi diye. Dirininki hayli anlasilir. O kadar seyden sonra kizcagiz belki yasamak bile istemezdi. Bilemiyorum ama venim dusundugum yalan haber buyuk bi ihtimal

Bence yalan haber polis inanmaz demissiniz ölüye bile otopsi yapilir tecavuz durumu varmi diye. Dirininki hayli anlasilir. O kadar seyden sonra kizcagiz belki yasamak bile istemezdi. Bilemiyorum ama venim dusundugum yalan haber buyuk bi ihtimal

Polis inanmaz demedim. Polis sana inanmaz diyerek kızı korkutmuş olabilirler dedim. Yaşı kandırılmaya müsait. Çocuk daha.

Zaten tecavüz bulgularını gördüklerinden sadece enişteyi tutuklayabilmişler. Kız suçlamayı geri çektiği için diğerlerini tutuklayamamışlar. Haberi okumadan mı yorum yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…