14 yaşındaki kız çocuğu ailesindeki bütün erkeklerin tecavüzüne uğradı

Hiçbiri de birbiriyle evli değil
şerefsizler 14 yaşındaki küçücük bir kız çocuğundan ne istediniz..
şimdi o kızın normal olması mümkün mü...yazık günah ya..

Eniştesi 14 yaşında kızı "bulunduğu ortamdan kurtarmak ve kendisine eş olması için" evine götürmüş!!

KENDİSİNE EŞ OLMASI İÇİN!

14 yaşında bir çocuk...

Allah hepinizin bin belasını versin!
Nasıl kıydınız ya?
aile tümden hasta
bulmuşlar birbirlerini pislik insanlar..

Oha ya inanamıyorum bir baba nasıl kızını bir abi nasıl olur da kardeşini fuhuşa zorlar ya aklım almıyor:KK42::KK42:

Bu tecavüz ve küçük cocuklara yapılan cinsel istismarlar farkındamısınız bilmiyorum git gide cogalıyo ülkemizde kanunlar bunlara hafif cezalar uyguluyo sırf bu cezalara idam kararı çıksın istiyorum ben çünkü bunu yapan insanlar bizim içimizde dolaşıyo belki minibüste yanyana oturuyoz biz o insanla Allahım düşündükçe midem bulanıyo bişeyler yapılsın artık yeter yaa

Türkiye adaletine tüküreyim senin..Bu yaratıkların gebertilmesi gerekirken tahliye ediyorsun ya, senin adaletinin ta içine s....yım..

14 yaşında bir çocuğun sonradan ifadesini değiştirse, şikayetçi olmasa ya da vaz geçse bile, olayın kamu davasına dönüşüp, yargılanmalarının sürmesi gerektiğini biliyordum ben, yanlış mı biliyorum acaba? Nasıl bu kadar kolay tahliye olabilirler ya, pedagogun kararının da mı hiç önemi yokmuş? Bu çocuk -gerçi çocuklukta bırakmamışlar kızcağızda- şimdi kimin elinde? Ya yetiştirme yurdunda ya da yine onların elinde! Rahat bırakırlar mı sanki, yine peşindedirler! Hay ALLAHIM Yarabbim ya!

X